Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaresz002
senior tag
tököm ki van már ezzel a kocsival.... megvettem a kormányművet (13e),hogy majd kicserélem mert hogy lóg 2ponton a kormány.... vettem servo olajat is, na de ha már aknán vagyok,akkor cserélek a váltóba is olajat.... elbattyogok a boltba, ott hagyok 10ezret megyek szerelő cimborámhoz,erre benyögi hogy nem a kormányművem a rossz,hanem az összekötőrúd gömbfeje lóg mint az állat,csoda hogy még ki nem esett....na jól van elmegyek vissza a bótba,nézzük mennyibe fáj nekem az összekötő......21ezer
nesze nekem...ugye bár az egész futó művet kicseréltem szinte, csak ezt az egyet nem néztük meg én hülye

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jackson elektromos gitár
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nesze nekem...ugye bár az egész futó művet kicseréltem szinte, csak ezt az egyet nem néztük meg én hülye