- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ha nem panelba születtél, sosem szokod meg. De én csak előnyét látom. Ráadásul nosztalgikus romantikája van számomra, mint a régi békeidőkben, amikor szombatonként meg vasárnap mindenki sütött-főzött, mindig tudtuk kinél mi a kaja, nyáron meg este az erkélyen állva tudtuk ki mosott délután. A két ház között porolták a szőnyeget, tavasszal látszott a szembeházban ahogy mindenki nekiáll az ablakpucolásnak, karácsonykor meg ahogy papucsban, kabátban mindenki faragja a fát a talpba.
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
a betűméret az tényleg a régiség miatt van.
Az, hogy még 1024x768-ra fejlesztették ki. Még 1280x1024-ben is tök olvasható szerintem (igaz nálam a windows dpi mindig 120%-on van alapból).
Amikor lett full HD monitorom, na, ott már pici volt. Gondolom, ezért lehet állítani a betűméretet egy-két éve, mert szóltak, hogy pici, szóval ez egy fícsör.
Amúgy a bnőm 12,5 colos 1440-es felbontású notiján még legnagyobban is olvashatatlan, bár azon minden az, ezért is utálom, hogy ilyen méretre ilyen felbontásokat raknak, mert a windows nem bírja kezelni ezt.Ui. Köszi. Azért ez a netbank dolog sokkal logikusabb, mint a wizzair-problémám. Gondold el, az kb. olyan, mintha a netbankban fel lenne sorolva egy fontszámla, meg egy chf, meg egy jenszámla is, rajta sok pénzzel, aztán amikor ráklikkelnék, kiderülne, hogy olyanom nincs is.
-
fokukac
nagyúr
1. az apple mindent letilt, amit nem steve jobs talált ki. megoldás: tartsd távol magad az almától.
2. a java alapesetben windózon is csak egy böngészőben megy, kivéve, ha engedélyezed a másikban is, két klikkelés.
3. a betűméretet meglepő módon lehet állítani a beállítások menüpontban, van 11-es, 13-as és 14-es betűméret is.
4. az meg, hogy bankba küld, az legyen a legnagyobb probléma. A bankba küldöd az igényed a lekérdezésre. Gondolom, ha az lenne ott, hogy submit query, sokkal elégedettebb lennél.
5. az meg, hogy nem megy mobilról? van külön mobilos felület kell hozzá, csak engedélyeztetni kell az ügyfélszolgával.6. a design-nal nekem speciel egy bajom van, hogy nem visz alapból az egyenleg menüpontra, tehát, amikor belépsz, csak a nagy ürességet látod.
dióhéjban ennyi.
Ui. Motkány: ez a jelszóváltoztatósdi nekem is az agyamra megy, egyértelműen, kapják be. A tokenben meg nem hiszek....
Ez még mindig százszor jobb, mint az otp sms-küldős szenvedtetése. -
parandroid
félisten
Kb havi 350 EUR-t fizetek haza autó- meg lakáshitelre, meg némi életbiztosítást fizetek még otthon, de az csak olyan 30 EUR havonta kettőnknek. Kéthavonta szoktam hazautalni EUR számláról Ft-számlára, elvilg sajnos vételi árfolyamon számolják el a pénzt, de akkor sem lennék előbbre, ha otthon devizaszámlám lenne, azt venné ki valamelyik otthon lévő rokon, és úgy fizetné be...
Az igazi megoldás az lenne, ha EUR-ban tudnám fizetni a törlesztőt, de az a banknak hol lenne jó? Így szerencséjükre kétszer nyernek az átváltási árfolyamon, egyszer amikor EUR-HUF váltást csinálok, egyszer amikor HUF-CHF váltást csinálnak. Sajnos a magyar hiteleknek ráadásul megvan az a sajátossága, hogy csak a hitelt folyósító banknál vezetett folyószámláról fogadja el a törlesztőt.
Szóval a legegyszerűbb megoldás az lesz, ha itt felvesszük azt a horribilis tizenpárezer EUR-t személyi kölcsönként, amivel otthon még tartozunk, és végtörlesztek. Akkor legalább nem életem végéig fizetem (legalábbis a lakáshitelt, az autóhitel szerencsére a végét járja már, hanem pár év alatt letudom az egészet. A váltást sajnos így is bukom, ugye, ebben az esetben is HUF-ban kell a végtörlesztést is megcsinálni, amit aztán ők CHF-ben számolnak el. Jól ki van ez találva...
p
-
fokukac
nagyúr
hát, nem egészen így volt...
az egész válság leánykori neve az volt, hogy "sub-prime crisis"
olyanok is kaptak hitelt (illetve inkább rábeszélték őket), akik abszolút nem voltak hitelképesek, alig volt jövedelmük, azaz rossz adósok voltak (ezt jelenti a sub-prime)csakhogy az amcsiknál nem csak hitelek voltak, hanem a hiteleket értékpapírosították, összegyúrták ilyen derivatív értékpapírokká, CDO-kká, és azokat eladták a világ minden részébe (Tehát kvázi már nem is a bank hitelezett, hanem egyéb befektetők, befektetési alapok, nyugdíjalapok). persze ezeket az akkori hitelminősítők mind csodás, biztonságos értékpapíroknak minősítették, holott (részben) sub-prime hitelek álltak mögöttük.
Ajánlom az Inside Job c. filmet, ami szépen elmagyarázza az egész rendszert...
Ui. persze a lakások értékcsökkenése is benne volt a dologban, meg az, hogy 2006-2007-re a fed szépen felemelte a kamatot 6-7%-ra, de ha konzervatívan hiteleztek volna (nem a lakás árának 95%-át), akkor nem lett volna világválság belőle...
-
fokukac
nagyúr
persze, nem volt jó, hogy nálunk is fű-fa-virágnak is adtak hitelt, pláne nem, hogy mindenki gátlás nélkül fel is vette, nem törődve azzal, hogy hány százalékos a THM, vagy hogy évtizedekre adósodik el...
De! Szerintem az, hogy jó adós vagyok-e egy lakáshitelre, az nem attól függ, hogy sok kis hitelt visszafizettem-e már... Ha nincs szükségem kis hitelre, akkor mi van?
Hülye angolszászok, Angolszász hülyék..! -
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
Secure credit card nincs ott?
(#33075) gaborbol: emlekszem meselted, csak szivas megelni
(#33079) neduddki: dehogynem emlekeznek, szoktak mondani, hogy jaj a valsag ota ez nehezebb az nehezebb
(#33082) tiv83us: autobiztositas fel evre horror, mert zero credit historynk volt, apartmanra kifizettunk 2 honap depositot + elso + utolso havi lakbert mikor koltoztunk, mert nincs eleg regota credit historynk, sima credit kartya szoba se johet, maradt a secure creditr card. Amibol most fogok nyitni meg egyet, mert jelenleg nekem $300 felesegnek meg $200 a keret es emelni nem lehet.
-
parandroid
félisten
Ez is egy érdekes kérdés, nekem a hivatali ügyintézések, magyar bankszámla, közüzemi díjak intézése, stb miatt alapból meg sem fordult a fejemben, hogy feladjam a magyar lakcímem, mondjuk nekünk saját tulajdonú ingatlanunk van, de azt egyszerűen nem tudnád kezelni, ha nem rendelkeznél magyar lakcímmel. az a vicc, hogy meg kéne hatalmazni valakit, akinek van magyar lakcíme. Úgyhogy szépen megtartottam a lakcímkártyámat, és mindenki küldjön szépen minden hivatalos papírt a magyarországi címemre - szerencsére a szülők tudják napi szinten figyelni a postát.
Megint másik kérdés, hogy mihez kezdene a magyar hatóság egy itt kiadott A4-es Meldebescheinigunggal... Gondolom azzal kezdenének, hogy akkor kérnek egy hivatalos fordítást.
A magyar lakcím rendszer egyébként egy vicc, különösen ezzel a szar, laminált (!) játékkártyával. Amikor a németek kérték anno, hogy igazoljuk, hol laktunk Mo-n (az itteni bejelentkezéshez kellett előző lakcím), alapból kiröhögtek minket, hogy ez meg mi?! Alapból valószínűleg az lett volna a helyes reakció, hogy velük röhögök, hogy na, látjátok, ezért (is) vagyok itt.
p
-
Tim82
félisten
Egy alap nokia , magyar simmel, ismerosok azon tudnak elerni , meg az itteni telom. Bar gondolkodom, hogy a nokia helyett valami androidos fuggetlent vigyek
Dual SIM-es Android-on nem gondolkodtál? Acer-nek, ZTE-nek, Lenovo-nak vannak teljesen vállalható modelljei.
Amúgy pont tegnap gondolkodtam el a Galaxy S-em hivatalos függetlenítésén: Telenornál 7650 Ft-ot kérnek érte, ami nem kevés, de még épp vállalható összeg.
-
tiv83us
veterán
Nem tudom mi jar erte, de azt tudom, hogy par hete illegalissa tettek az unlockot. A jailbreakol nem tudok sokat.
Magyar SIM kartyat nem fogadott el az AT&T iPhone-om, az egri panelba pedig arra a ket hetre nem kottettem be a netet. Egyebkent foleg USA-t hivtuk, helyi hivasokra leugrottam a fulkebe. -
-
-
Tim82
félisten
Ez biztosan tök jó kedvezmény minden UK-rezidensnek, de Magyarországon élve sajnos nem tudsz ilyennel élni (mármint UK bank/pénzintézet kedvezményével).
Winner: esetleg még a Citibanknak rémlik valamilyen visszatérítgetős hitelkártyája, de összességében nem vagyok biztos abban, hogy megérik-e ezek az átlaghalandóknak. (Mondjuk amekkora összegek átfolynak a rajtad keresztül leadott rendeléseken, úgy már azért igen.)
A neduddki által linkelt Joker HK esetében barkácsáruházakra is lehet választani kicsit nagyobb (4%-os) kedvezményt, az lehet, hogy hasznosnak bizonyulna a "normál" visszatérítés mellett is.
Ja, egyébként közröhej, hogy a Paypal-lel Magyarországon szerződésben lévő Unicredit Bank nem ragadja meg a lehetőséget és nem terveznek valamilyen eBay/Paypal-kedvezményes hitelkártyaterméket.
-
fokukac
nagyúr
olyan vagy, mint valami kárörvendő majom az elsó tagozaton...
szerintem örülj neki csendben, mert nekünk már a tökünk tele van vele.
én speciel nagyon unom, hogy már mindenem mocskos, hogy naponta háromszor takaríhatom a cipőmet, és bokáig ér a sár a járdán, és még az olvadás után is ott marad valami homokszerű trutymó.
ocsmány, undorító tél.a télben egyedül a sielés jó.
-
fokukac
nagyúr
neocitrán. neocitrán.
magadtól kétszer annyi idő alatt fogsz meggyógyulni.
jó dolog a citromos tea, de nem ennyire....más.
Nálunk utoljára 3 éve emelkedett a cafeteria-keret. a fizetés meg nem tudom mikor.Bandus: most már fogd vissza magad, szerintem, mert lassan meglincselünk
Ui. amúgy úgy hallottam, vannak speckó üdülési lehetőségek is arrafelé, ilyen 40 ezerért négyen egy hétig az Adrián jellegűek. Csak ne írd be ide, mert még jobban fogunk útálni -
Viszlát
addikt
Lutonban egyelőre még csak késések vannak, maradjon is így.
-
tixem
addikt
Aranybulla nekem innen lett meg
viccen kívül, kívülről tudtam (tudom) a szöveget, leültem azt nyomtam magamban. Jó is lett mind
ezt ajánlom minden érettségizőnek megtanulni, tényleg hasznos. Még a Pécsi Egyetem alapítását is ki lehet számolni belőle, töri tanárom tisztára be volt zsongva hogy mikre emlékszünk abból amit mondott. Na persze
-
BlacKSouL
addikt
Akkor rosszul fogalmaztam. Ahova felpattintod a kávészűrőt a tartókarral és a benne lévő kávét, na az a rész ami a kávé fölött van, ahonnan a víz a kávéra jut főzés közben, alulról megnézve lyukacsos. A lyuggatás lyukainak a méretét, illetve annak hatását akartam megtudni. Illetve van amelyik egy nagy rézcsavarral van felcsavarva középen, van amelyik máshogy rögzített.
-
7
addikt
Én szeretek bejárni. Akkor vagyok nyűgös, amikor valami miatt épp konstans nehézségek gördülnek elénk, mert olyankor marha fárasztó tud lenni a munka, de ha minden normális kerékvágásban megy, akkor határozottan jó ott lenni.
Mondjuk a 3 napon át várható havatok egy kicsit meg fogja keseríteni az éjszakáimat, de annyi baj legyen.
-
parandroid
félisten
A ruhát valahol megértem, ha a nép egyszerű embere minél olcsóbban próbálja venni, a cipőn/bakancson viszont nem szabad spórolni.
Ezt már régen megtanultam, hogy egy márkás, jó bakancs életet menthet - azzal, hogy nem ázik be, melegen tart, fogja a lábat, és még csak bele sem büdösödsz, mert olyan ügyesen megcsinálták. És nem utolsósorban kényelmes is. Mire ezek a tulajdonságok összejönnek, simán 30e körül vagy, persze kinek mi a kényelmes...
Más. Van valakinek tapasztalata elektromos párátlanítóval? Láttam, hogy korábban téma volt a penész, most ezen gondolkodunk. A fűtés átalakítása bérelt lakás révén nem megoldható, de borzasztó párás a levegő, és persze így a penésszel, nedvesedéssel, extrém párásodással is küzdünk. Szellőztetés reggelente megvan, de így, hogy egyre hidegebb van, napi több alkalommal azért nem erőltetném - meg nem is vagyok róla meggyőződve, hogy hatásos.
p
-
parandroid
félisten
Normális öltönyt tuti nem kapsz 12k-ért. Én 32-ért vettem az enyémet, helyi gyártótól, féláron - külföldre gyártanak, mindig van pár "fölös" darab, ami elmegy kéz alatt... A dupláját azért már én is sajnáltam volna rá kiadni, de tény, hogy minőségi cuccoknál ez a nagyon alap ár. Szokás szerint egyébként ne a magyar minimálbérhez viszonítsd, hanem ahhoz, hogy a valódi öltönyös állások mit fizetnek Ny-EU-ban, és az alsó hangon 4-5 ezer EUR-s fizetésekhez képest mindjárt nem lesz tétel egy-két 200-300 EUR-s öltöny munkanapokra.
Tim: Nagy kezed van? Muhaha, látnád a pöttyöscicáét. Hobbiból nyakakat tör vele bemelegítésként...
Kukac: Burn!
hp: A szociális hátterét állítólag már évtizedek óta vizsgálják, önként jelentkező, speciálisan válogatott alanyokat zárnak össze évekre (!) szimulált űrutazási körülmények közé. Néha hírekben is megjelenik, de érthetően nemigen verik nagydobra a dolgot.
p
-
concret_hp
addikt
nem tudom mennyi az alja az öltönyöknek, gondolom 25-30K, akkor 50Kért miért ne lehetne venni egy jobbat? amióta neked diplomaosztód volt (nem tudom mikor lehetett pontosan) volt pár% infláció is amúgy...
más:
mars kolonizálás
egész komolynak tűnik, de honnan jön a pénz a rendszerbe?
eladják valóságshownak?
honnan lesz kaja?
mi van ha valaki bekattan? (pl odaút + 2 éven át 4esben lenni, alapból biztos okoz 1 csomó konfliktust)
és úgy 1 millió más kérdés -
háátt nagyon nem irigylem a helyzetedet, ugyanakkor nem is értelek...
igazából szerintem már ott nincsen rendben valami, ha ilyen jelentős különbségek vannak a költségek vállalása esetén. gondolom a te fizetésed kettessel vagy hármassal kezdődik és nem 3 számjegyű, ami szembeállítva egy néhány száz fontos keresettel igencsak meglepő, de ez a ti dolgotok, nyilván semmi közöm hozzá. és ha erre még rájön, hogy odahozza/hívja a tesóját is, akit így gyakorlatilag te tartasz el, az nálam már mindennek a teteje. és még van ezen felül is, hogy elmosogatni sem képesek a nagy semmittevés meg diablózás közepette, hát no comment, nem is értem milyen férfi az ilyen... én sem vagyok a házimunkák királya, de basszus, ha már odáig jutottam, hogy gyakorlatilag az asszony tart el az öcsémmel együtt, akkor legalább elpakolok a lakásban, a minimum, hogy magam után, de utánad is.
szóval ezen nagyon csodálkozom, és szerintem teljesen jogos a felháborodásod. asszem ha én így viselkednék kaptam volna már a pofámra néhány alkalommal egy palacsintasütővel
-
Mawyx
őstag
Ismered a véleményem...
Amúgy meg senkinek se könnyű, remélem már jobb napod van(#31671) lorcsi: én is ezt mondtam, hanukázzanak be valamit és kész, majd elmegy gyónni, ha már meglesz a meló...Nem azt mondom hamisítson agysebész diplomát magának, de egy fél éves tapasztalatot bele lehetne írni.
-
lorcsi
veterán
komoly nehézséget vállaltál a "gyerekeiddel " a nyakadba
bár mondjuk egy állásinterjún is lehetne kicsit torzítani a valóságon..nem nagyon hiszem, hogy az angolok le is informálják igazat mond e a "gyerek"
mondjuk Lajosnak elég jól megy tudomásom szerint az angol, mégsem dolgozik ?
és a tesójának is megy ? -
nekem aztán mindegy, hogy hány cl kávét főz le, úgyis felöntöm vagy 3 deci tejjel, szóval lényegtelen
bár így a hosszú kávé+tejhab kombót lehet meg tudom inni
amúgy meg csak ketten használnánk az asszonnyal, 1-1 kávét reggel, gyorsan. tökéletes választás szerintem, kókuszosat meg valószínűleg én is imádni fogom
@: akkor ezek alapján bevállaljuk szerintem a telhabosítós változatot
csak találjunk végre egy albit, amit ki is tudunk venni
-
fokukac
nagyúr
Tildy drága. Ilyen van nekem is, automata. Ez egy Nespresso gép. Mint a neve is mutatja, ez ún. espresso kávét főz. Az espresso kávé sztenderd adagja pedig 4 centiliter. Vannak ugyanakkor olyan kávék, amik ristretto adagban (2,5 cent!) ajánlottak.
Vannak olyan kávék, amikből hosszú kávét, ún. lungo-t lehet főzni, ennek az adagja pedig 1,1 deciliter.Mivel a gép automata, lehet programozni, hogy mekkora legyen a rövid és a hosszú kávé adagja. Nekünk pl. a rövid kicsit hosszabbra van véve (kb. 6 cent), a hosszú meg picit rövidebbre (kb. 1 deci).
Az én kedvencem a fortissio lungo, sok tejhabbal, púposra rakva a poharat...
A sztenderd kávéscsésze egyébként ~1,5 decis, így a lungó + a tejhab pont belefér.
Szóval, nem tudom, szerinted mekkora adagot kéne egy kávéfőzőnek főznie, de ez espresso, ez ekkora.
Ha a starbucks-féle fél literes amcsi löttyre vágysz, ez valóban nem a Te géped.Ui. amerikában csak azt a löttyöt árulták mindenhol. Íze se volt, a nyelvem meg mindig leégette, mert kb. 98 fokos, és 1 óra mire elhű fogyasztható hőmérsékletűre. 2,5 hét alatt nem ittam sehol egy jó kávét, hiányzott is rendesen. Visszaérve Európába ez volt az egyik első dolgom
-
mi nagyon rá vagyunk most kattanva erre a kapszulás megoldásra, és szerencse, hogy eddig nem vettük meg amit kinéztünk, mert egy ismerősünkön keresztül féláron hozzájuthatunk a géphez
szóval azt kell kitalálni, hogy vegyük meg olcsóbban amit eredetileg választottunk, vagy hasonló összegért egy ilyen tejhabosítós masinába ruházzunk be
persze előbb lakást kéne találni, de az most mindegy
ez a gép sem tűnik rossznak, ekkora kedvezménnyel meg főleg
persze nyilván más kategória a kettő, ez a philips jóval jóval komolyabb darab
-
-
100ert adta volna a holgy ki garazzsal, 15k kozoskoltseg, 6-8k a viz,villany es meg 6k a net, igy ki is jottunk volna fejenkent 65bol, amit felso hatarkent meghataroztunk.
Az epulet minosegerol nem tudok nyilatkozni, nekem elso latasra rendben volt, de nem ertek hozza
2-3 evet viszont szeretnek kihuzni egy helyen, mielott elkoltozunk parizsba.
-
tildy, tényleg, de sajnos nem ilyen egyszerű a dolog, elhiheted nekem, lassan egy hónapja bújom ezeket a hirdetéseket
ahogy hp úr is mondja, rögtön változik a helyzet, ha ezeket leszűrjük a 11. kerületre, és rögtön nem lesz szinte semmi. óbudát nem ismerem, de első keresésre ott sem találtam 50 nm körüli újépítésű lakást.
a legnagyobb probléma, hogy ragaszkodnánk a 11. kerülethez, és valószínűleg ezt kell feladnunk. ilyen szempontból a 3. kerület talán jobb is lenne, ha barátnőm úgyis kocsival járna dolgozni, én epdig a szentendrei úton dolgozom januártól, ahova egyszerűbb onnan eljutni, mint a 11-ből. de eléggé megszerettem ez alatt a 6 év alatt a helyet
[link] ez volt a kinézett albink, amit lecsekkoltunk. tegnap délig kellett volna visszaszólniuk, de nem történt meg. gondolom a másik jelentkező, akinek számlával kellett volna a lakás így cégen keresztül tud annyit fizetni, hogy a tulaj leadózva is jobban jöjjön ki. szóval ilyet keresünk, és itt, vagy óbudánreméljük az elkövetkezendő hónapban felbukkan valami amire lecsaphatunk. persze fontos, hogy bútorozva legyen, se kedvünk nincs felvállalni a bebútorozással kapcsolatos költségeket és későbbi bonyodalmakat, se pénzünk jelenleg
nade majd lesz valami.
-
ezek tényleg szépek, de ha megnézed a linkjeidet: 70k-ért az egy 32nm-es lakás, mi 50nm-ről beszéltünk.
a legutolsó pedig tökéletes lenne, ha lenne két autónk, mert tömegközlekedésileg katasztrófa a dolog sajnos. jó közlekedéssel, 50 nm körüli újpítésű lakás annyiba kerül amennyit írtam, a 11. kerületben. és egyelőre nem akarunk elköltözni innen, bár a végén lehet, hogy kénytelenek leszünk.
-
Azt még esetleg érdemes beleszámolni hogy a garázshely 15-20 ezer szokott lenni havonta. (mármint egy rendes mélygarázsos beálló)
Szóval ha 80 az albérlet + 20 a garázs akkor még nem annyira valótlan árak ezek szerintem.
(illetve most félév kezdéskor gondolom páran keresnek albérletet szóval van kereslet is ami nem tesz jót az áraknak)
A rezsit 30ból meg lehet úszni még télen is szerintem. Mi is egy ilyet bérlünk és nem szokott több lenni.
És félreértés ne essék nem mondom hogy olcsó mert szemétmód drága de ennyibe kerül sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest