- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DelArco #38033 üzenetére
mennyit szánsz rá? én ajánlanám az allee bevásárlóközpontot, ott van kristóf nevű öltönybolt [link], illetve a van graaf nevezetű multibrand store. itt biztos találsz jó minőségű öltönyt, az árak mondjuk 50-200 k között mozognak.
Pesten asszem a westendben is van kristóf szalon, meg az arénában a peak & cloppenburg nevű, szintén multibrand store. illetve van graaf az árkádban is.
-
fokukac
nagyúr
válasz
DelArco #35779 üzenetére
Szerintem nem az emelettől, hanem a fekvéstől függ, illetve attól, hogy a lakás hány oldala néz utcára, azaz átszellőztethető-e, és pl. van-e róló.
Minden beton kurvára vezeti a hőt, szóval ha kint tartósan kánikula van, átmelegszik az egész ház.
Én a tizediken lakom, és meglepően elviselhető, mert déli fekvésű, két irányba néz, tehát tudok kereszthuzatot csinálni, és van rólóm is.
Már 4 éve itt laktam, amikor beszereltettem a légkondit, azaz négy nyarat kibírtam nélküle. A titok az, hogy déli fekvésű, azaz nyáron gyakorlatilag alig süt be a Nap (csak felülről süt olyankor, aztán amikor lejjebb menne, akkor már a ház nyugati oldalát süti), de télen viszont végigsüti a szobát, ami tök jó.
Nem hinném, hogy nyáron szignifikánsan melegebb lenne nálam, mint egy ötödik emeleti lakásban, mondjuk.
Korábban laktam alsóbb szinten lévő, de nyugati fekvésű lakásban, na az tényleg haláli volt, hiszen kb. délután 1-től napnyugtáig telibe sütötte a Nap a házat. Volt olyan, hogy éjjel kettőkor kinyúltam az ablakon, megfogtam kint a falat, és még forróbb volt, mint a kezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest