- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vikvuk
senior tag
válasz
venember83 #6647 üzenetére
a jelenlegi hatalmat gyakorlók vs. előző éra
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #6599 üzenetére
Szerintem csak egy Dave ultra plus típusú pasin!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #6585 üzenetére
Takarítottam kint a kirakatot, elsétált mellettem egy fiú és egy lány. Az alábbi mondat hagyta el a fiú száját:
- Hű g_eci! Olyan izompólóm van! ÁÁÁÁ g_eci, beszarsz!Csajozós dumának elég erőltetett..
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #6540 üzenetére
pedig se hó, se jég...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #6529 üzenetére
Hátha ott is van egy Toma András?
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #6524 üzenetére
Te nyerted a piros hangszórót...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6495 üzenetére
Mindenre jut idő, amire hétköznap mikor dolgozom nem.
NoLF: Egy ismerősöm azt csinálja, lehet hogy nem is hülyeség, hogy ha valahova megy, visz egy papírt, amit aláírat, hogy a 2 hét, az 14 nap, vagy munkanap, vagy mi. Aki nem írja alá, annak viszlát. Ezzel ugyan sok "átköltözést" csinált mostanában, ám elkerüli a bemondásos dolgokat. Ha meg közbürokráciahivatalról van szó, akkor meg hivatkozni kell a munkáltatóra, hogy mindenképp kell az igazolt aláírt papír a 14 napról.
Amúgy hova kell bemenni baseball-ütőkkel rendetrakni?Jó a pacal, csak estére nem kéne sokat enni.,
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #6486 üzenetére
Szerintem BlackSoul megoldja.
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #6484 üzenetére
zsír.
Ui. bár akkor lehet, hogy az lenne a probléma, hogy mosószeres/ultrás pocsolyákba futna bele, ami lehozná a kocsiról a zsírt...
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #6457 üzenetére
Hát igen.
Azonban a veszünk szót nem szokásom dupla mássalhangzóval írni. Így sikerült, és későn vettem észre.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #6454 üzenetére
Csak meg kell látni közben a szépet, és nem végig az utat bámulni, mint amikor bringázol. Ennyi az egész. Átlag minden 10 képből mindig van legalább egy olyan, amit még 3 év után is elő-elővesszünk.
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #6444 üzenetére
amivel kezdődött
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #6436 üzenetére
Kivételesen nem akartam ebbe is belekötni, de örülök, ha megteszed helyettem.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #6423 üzenetére
Az a Blackberry inkább egy Nokia E71 lesz... Emlékeim szerint a Blackberry hibás volt, pont a GSM modullal volt valami gebasz.
-
válasz
Igazi kocka a javából, vagy kucka, esetleg kuckac
-
fokukac
nagyúr
válasz
nincs kapás...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #6359 üzenetére
Ettől nem igazán félek.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #6350 üzenetére
Mostanában nem törekszem arra, hogy kedves és türelmes legyek.
Legfeljebb majd lesz, aki nem szeret ezért.
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #6287 üzenetére
jóreggelt!
Agent Dylen jelentkezik! Munkából... nade nembaj, úgysincs dolgom, kihasználhatom az időt másra -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #6291 üzenetére
Az!
-
kraftxld
félisten
válasz
Én már túl vagyok a hétfői melón
-
kételkedem
addikt
válasz
Munka.
Talált, süllyed!
Köszi, viszont!Ma tőmondatokban fogok beszélni!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #6235 üzenetére
Igen, reméljük a nagyszülők is!
Ez olyan fontos volt, muszáj volt kétszer leírnod! -
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #6218 üzenetére
Pontos sztori:
Kisbusz megállt a zebra előtt. Anyukámék megálltak mögötte. Dacia Lancer mögöttük nem állt meg, minimális mértékben megdugta a mi kocsink farát. Utána VolksWagen Golf egyáltalán nem állt meg (esélye nem lett volna azzal a sebességgel, amivel jött). Beletolta a Daciát és minket a kisbuszba, de nagyon csúnyán. Nekünk a hátsónkból és a motorházunkból nem sok maradt (szendvics effekt). Sofőrök 30-50 között mind. Toyotánk a román márkaszervizbe, Indítózásra olyan hangot ad a kocsink, mintha egy 1000 éve szunnyadó sárkányt ébresztgetne az ember. Mindenki más mossa kezét.
Rendőrségen kálvária a helyszínelés után. Utána egyedül hazautazás. Egy családi barátunk elszállította a szüleimet Hajdúnánásra (Debrecentől pár kilométer), holnap én viszem őket tovább Pécsre.Van egy ismerősöm hasonló esettel, neki 7 hónap volt a biztosítós történet.
Persze nem esett senkinek baja, de azért idegesítő. 5 és fél órán keresztül legalább 30 percenként változott a "mentési terv", közben kétszer ültem be az én kocsimba, hogy 1 perc múlva indulok értük. Miután kiderült, hogy pontosan mi lesz, én letoltam egy üveg bort. Attól most jól fogok tudni aludni, az biztos.Persze a japán atomerőműves dolog kicsit komolyabb horderejű, de engem most rohadtul nem tud meghatni. Sajnálom.
És tényleg örülök, hogy nem sérültek meg a szüleim, különben már Romániában lennék, és a VW autó tulajdonosa lehet, hogy a kórházban csücsülne/feküdne.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6222 üzenetére
Nyáron mentünk Füredre nyaralni munkatársakkal ismerősökkel. A 710-es gyorsforgalmin mentünk, aminek a végén már a lejtős részen belefutottunk az út mellett rendkívül hatékonyan és szaporán dolgozó trágyaszóró gépbe. Kb 50 méter sugarú körben(!) porlasztja szét a tömény trágyát, aminek a szagát legalább 10 km-ig elviszi a szél. Mi 50 m-re mentünk el tőle.
A kocsi szűrőjét és szellőzőrendszerét 30-40 percig kellett szellőztetni hogy ne akarjunk ellenállhatatlanul okádni a kocsiban ülve. Na AZ trágyaszag volt. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6218 üzenetére
Jajmár, mindig az a pesszimizmus
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #6149 üzenetére
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy néhány épület túléli! De tény, hogy tökéletesen földrengésbiztos épületet nem lehet építeni. Most néztem a videókat, 6 -10 méteres tengerár öntött ki a partmenti részeken. Visz mindent, hajót, kocsit, embert.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #6082 üzenetére
Éljen a mesterségesen generált hiány!
Egyébként a jelenlegi fejlődési ütemet tartva 30 éven belül el fog fogyni az összes olajunk. (Kivéve az amerikai (USA-i) "bontatlan" és nem teljesen feltérképezett tartalékok.) Hajrá! -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6063 üzenetére
tesitanárunk elmagyarázta hogy a Cooper teszt miért 12 perc.
Mert a 11 kevés, a 13 meg sok.
Ebből adódik, hogy a 2 év kevés, a 4 meg sok. de nemtom, nekem átlag 3 évente lett új telefonom. a 3310i-m 3 évig volt meg, elhagytam egy szar buliban kiesett a zsebemből. a rákövetkező 3100 is addig volt, most apámnál teljesít, nincs bekapcsológombja, nem érzékelhető már a fluoreszkáló előlapkeret, a gumigombokról lekopott majdnem minden, de 2 hónapja egy akksicsere, és most ismét 14 nap a készenléti ideje. amikor nekiadtam, akkor egy SonyE. K550i lett, azt most is használom. Az is kopik már minden gombjánál és az előlapon, de még jobb képei vannak, pláne makróban mint bármelyik mobilnak. de ez is mint mind előtte kártyás. Kellett egy előfizus, és így lett az ócsó érintő Samu. Túl olcsónak bizonyult.. -
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #6029 üzenetére
Nekem spec kedvencem a raffaelo, szóval aki azzal lep meg , az legalább egy kicsit tudja, mit szeretek, ergó jóarc, mert figyelmes
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #6047 üzenetére
sokan pihentek, én viszont egész nap nem tudtam pihenni. annyi meló volt, ami 5 embernek is sok. még szerencse, hogy voltunk rá 10-en...
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #6036 üzenetére
Fogsz egy bankjegyet, ráteszed a cicatápot. Táp-pénzen.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tőlem legalább kaptak..lehet hogy elsőként aznap..
Ha gyémánt fülbevalókat osztogattam volna, akkor se kezdtek volna neki vetkőzni.. ezért mondtam hogy a gesztus..ha egy szem mogyorót kapok valakitől, akkor azt is értékelem..mindegy..
Lényeg hogy nem vártam többet, dfe amit igen, azt megkaptam. -
FehérHolló
veterán
válasz
Nem biztos, hogy a legköltséghatékonyabb megoldás a mosolyt csalogató javak broadcastolása. A célmarketing általában jobban működik. Csak sajnos a célcsoport feltérképezése is erőforrás igényes.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #5995 üzenetére
pin.. akarom mondani..
reggel bementem bótba', aztán onnan melóba, és mikor jöttek sorban a kolléganők az irodába, miután levették a kabátjukat, egy szem Raffaelloval vártam őket. Nem sok, jelképes, de kb pont azt értem el vele amit szerettem volna.
Ugyanis mindegyiküknél kivétel nélkül megfigyelhető volt, hogy az arcvonásaik a "basszamegmármegintittkelllennem.." helyzetet vették fel. (Nem részletezett okokból nálunk sajna ez az általános.) Majd a kis meglepim hatására 1-2 másodperc alatt átalakultak "..éjjjaaajnemmondoddearanyosvagykösziszépenóóókösziiii.."-vé.
És onnantól legalább egy kis ideig mosolyogtak, meg úgy néztek rám a NŐk mint FÉRFIra. -
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #5954 üzenetére
Még nem, de körbe van véve a hálózat többi elemével (elosztó, modem, router). Viszont ezek után lehet, hogy odacsavarozom (a tartójával együtt) az asztalhoz.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #5949 üzenetére
az nem baj, ha a többi fölösleget szelektálod ki
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #5937 üzenetére
jóvan, basz.... Te is a lényeget veszed ki a mondanivalómból
megyek is fürdeni, mert -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #5895 üzenetére
övsömört kapott
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #5887 üzenetére
én vasárnap alkalmából dobtam fel
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #5885 üzenetére
nő ÉS meleghiány
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #5877 üzenetére
Nem hátszél volt, sajnos. Dombnak felfelé jól jött volna.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #5736 üzenetére
Nem, de lassan kötelező lesz, máskülönben meg anélkül nem tudnak tőlem még több adót behajtani.
Én a kormány helyében bevezetném a SZJA mellé még a napiadót, ami abból áll, hogy ha 24 órát eltöltesz úgy hogy életben vagy, magyar állampolgárként vagy nyilvántartva, a magyarország fölötti levegőt szívod, ezen a földterületen süppeszted a lábaddal a talajt, meg állsz ki a napsütésbe, és elállod a drága fényt a dúsan termő magyar földeken ültetett növények elől mikor évente egy héten előbújik, na akkor ezért hogy ezt élve tetted meg, fizess az államnak egy adott összeget. Lehetőleg minden nap, hisz az extra adminisztráció igénye munkahelyeket teremt, tehát a foglalkoztatás is fellendül.
Hát nem jó ötlet?Vagy mondjuk az előző napi jövedelmedet minden nap megkapnád reggel 10-ig, és amit délután 2-ig nem költesz el, az automatikusan bekerülne az államkasszába. Temészetesen a jövedelmedből adót vonnak, úgy 50-60%-ot mint most, ha vásárolsz akkor áfát fizetsz, legyen mondjuk 50%, és így tovább. Ha el akarod költeni, költsd el. Ha nem, akkor hagy (vén miatt hadd) gazdálkodjon vele ügyesen más, aki viszont el tudja költeni.
Nos? Ki szerint remek ötlet?Asszem a jelenlegi kormány hamarosan lecsap az ötleteimre.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #5706 üzenetére
Oke, nekem a visszaterhet ketertelmu volt:
- megengedik , hogy visszajojjon
- onszantabol ment el, de most meggondolta magat, azon gondolkodik , hogy visszater, ergo visszaterhetKalandor meg nem irta sehol, hogy kitiltott emberrol lenne szo, bar valoszinubb, hogy megis az.
-
Csyppa
senior tag
válasz
venember83 #5700 üzenetére
A-men.
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #5602 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #5598 üzenetére
Úgy szokott lenni, garantált bérelt net sosem ócsó. Sosem kérdeztem, de szerintem jobban járnánk valami nem garantált jóárasított lakossági csomaggal.
Más: Az hogy van, hogy elmentünk Csehországba üzleti útra, este bementünk a 80 000 lakosú cseh város központjába, és nem találtunk 1 óra sétálgatással egy jó ízes, cseh tradícionális vendéglőt, ahol mindenféle cseh specialitásokat ehettünk volna, volt viszont sok café, meg étterem, üvegasztalokkal meg négyzet alakú tányérokkal, franciás "eleganciával". Nem tudtunk egy tisztességes cseh parasztvacsorát enni. Végül egy hibrid megoldást választottunk, ahol legalább az asztal fából volt.
A másik, hogy hiába kerestünk cseh sörözőt, csak café volt, meg bár. De akárhova mentünk be, mindenhol 1 vagy max. 2féle sör volt kapható. Én úgy képzeltem, hogy legalább egy olyan helyet találunk, ahol van vagy 6 sörcsap, 6 féle cseh sörrel, meg a többi hűtőben üveges. De nem. Starobrno-s pohárban, Staropramenes sörcsapból, kizárólag egyféle világos Krusovice volt ahova végül bementünk. Az étteremben meg 2féle Budweiser.
Jó, Tescoban van sok, eligazodni se könnyű, de én nem úgy képzelném hogy a csehek Tescoból söröznek. -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #5566 üzenetére
Nem a cél maga, hanem az utazás?
OK!Pisztillus: műanyag feldolgozó üzem, vagy raktár, vagy mifene? Ott ha valami ég az bizony elég büdös tud lenni!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83 #5320 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #5320 üzenetére
Szerintem kövezzétek meg egymást a nagy nyilvánosság előtt. Kérlek.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #5317 üzenetére
Miért? Ez sem olyan rossz:
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #5307 üzenetére
Látod? Vége is.
Pedig ott még nem is tartottunk, hogy e^(j*pi) = -1. Pedig ez az igazán érdekes.
Két irracionális és egy képzetes szám összegyúrva egy egész számba. -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #5124 üzenetére
Indirekt módon a fekete munkából szerzett jövedelemből is keletkezik adóbevétel, erre való a fogyasztási és a jövedéki adó.
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #5124 üzenetére
a munkanélküli segély az adóköteles...
tök vicces volt, éveken át dolgoztam, és befizettem a fizetésem közel felét adóba, majd amikor kirúgtak, kaptam két hónapig havi bruttó 82 ezret, majd adóbevalláskor a felét vissza kellett fizetnem...Ki van ez találva.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #5105 üzenetére
Nana.
Engem anno sima diákmelós raktárosból úgy "léptettek elő" irodistává, hogy felfedeztem egy hibát az azonosítócímkén, amit évek óta használtak, és angolul volt rajta a szöveg. Kaptam érte privátban egy sört a magyar főnöktől, meg felajánlotta, hogy ne égessem magam a raktárban, menjek fel az irodára melózni. Persze ehhez kellett az hogy újító szellemű, és nagyon közvetlen, jó fej volt. Ki is rúgták érte. Mármint azért mert túl közvetlen volt, és állítólag nem tudta megoldani a feladatait. -
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #5105 üzenetére
Legfeljebb nem vesznek fel, de bocs már, de egy szimpla eladói állásra, ahová nem is kérnek nyelvet, de olyan adtlapon kell jelentkezni, amin minden angol, a gombok kivételével, mert a gombokon francia felirat figyeg, az azért kicsit érdekes
Szótárral fordítgattam, mert bár angolt nem kértek, de azzal még boldogultam is, de a franciával valahogy nem. Egy nyelvtudás nélküli, infó területen teljesen bénán mozgó ember tökéletesen megfelel a követelményeknek, de nem tudja kitölteni a jelentkezési lapot, mert nem tud nyelveket, de a számítógépet se használni fordításra.
-
adyz.
aktív tag
válasz
venember83 #5060 üzenetére
Hát igen
-
McKane
senior tag
válasz
venember83 #4974 üzenetére
kételkedem : Neked is !
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #4974 üzenetére
És a H-P 08:00-16:00 vagy 16:00-24:00, váltott műszakban azt jelenti, hogy egyszer 8-16, mskor meg 16-24 kell menni, tehát nem lehet kifejezetten pl a 8-16 műszakot kérni, hanem egyszer így, egyszer úgy?
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #4958 üzenetére
Konyhában gyúrni? A mai kiveszem a hűtőből megmikrózom és kész világban?
A Baktalórántházi Rendőrőrs munkatársai még az éjjel eljutottak a gyanúsítottak lakásaihoz. A házkutatás során egyiküknél lőszereket, fegyver-, és gránát-alkatrészeket, valamint légvédelmi rakétának és páncéltörő gránátnak tűnő eszközöket találtak.
LOL a fegyvernek látszó tárgy után újabb rendőrségi szakszó? Páncéltörő gránátnak tűnő eszközök. Jöhet még a repülőgép hordozó anyahajónak tűnő tárgy is?
[link](#4959) lujó55 többet nem marad le a forráslink!
-
válasz
venember83 #4933 üzenetére
Az szerencsére tegnap elmúlt, azóta a torkom fájdogál, de holnap már meló, mert menni kell
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #4839 üzenetére
Ez gondolkodás nélküli volt. "Ehencsak..Na lássuk." Szóval ez most nem a sokáig várás, agyalás esete. Ez a 'felteszem a kérdést, a válasz meg egy kellemesen udvarias nem' esete.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #4829 üzenetére
Ez olyan nőies tulajdonság?
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #4822 üzenetére
most miért?
csak Neked. -
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #4812 üzenetére
igen, 20 éves koráig lehet, hogy bekövetkezik.
de ha nem, akkor veterán lesz. -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #4806 üzenetére
A pénztáros rögtön oda adta a biztonsági őrnek. A lány elég sebesen szaladt vissza a boltba, biztosan sértetlenül megkapta a pénztárcát!
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #4795 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #4795 üzenetére
Két hete voltak kollégák tárgyaláson az Audinál. Nem Győr, Ingolstadt. Mivel kezdték a karikások: Mi nem a Volkswagen vagyunk, ami nekik jó, vagy elmegy, az nekünk egyáltalán nem biztos.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #4788 üzenetére
Számolgatja a pénzét..
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #4748 üzenetére
téged vártalak
(tudtam hogy latin)
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #4736 üzenetére
azért a tökéletességtől még elég messze állunk...
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #4740 üzenetére
Let the field do work on you.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #4698 üzenetére
nagyon jó úton halad, már majdnem beérte
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #4736 üzenetére
Mennyire fognak neki hiányozni ezek a mindennapi bosszúságok!
-
válasz
venember83 #4719 üzenetére
Na de a makkaszisza fázik komprende
Biztos nem növesztett bundátSzép napot mindenkinek
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4647 üzenetére
Nem kapsz, pusztán a maximalizmus miatt említettem meg.
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #4647 üzenetére
névelőket? én nem hanyagolom őket
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4642 üzenetére
Ha már nyelvtannácik vagyunk, akkor az alól az inkább alul...
-
adyz.
aktív tag
válasz
venember83 #4632 üzenetére
Hely az van, csak már lassan megtelik a sok alkatrész miatt.
Terveim szerint nyár elejére már kész lesz. -
adyz.
aktív tag
válasz
venember83 #4628 üzenetére
Az alja nagyon egybe van, a taposókat már előttem cserélték, jobboldalon az üléskonzol és a küszöb közötti részen vagy egy 10-12cm széles lyuk, de nem vészes.
A kerékjáratok sem rozsdásak, egyedül jobb hátul a külső íven vagy egy kis rügyezés, de az sem vészes.
A motorháztetőn van szintén egy apró rügyezés, meg belül az ívnél felületi rozsda.
Amit cserélni kell, az a az a rész, ahol a pótkerék van (jobb oldalt, hátul lent.)Lehet, a küszöböket még lecserélem, mindkét oldalt olyan, mint ha beletolattak volna vagy meghúzták volna, be van horpadva.
Így összegezve egyben van a va(z)s, hál' istennek.
Bár, a sárvédőket nem vágtam, de lehet lekapom őket és megnézem a doblemezeket.)
-
válasz
venember83 #4555 üzenetére
És még nem tűnt el, mond azt hogy MUKODJ !!!
Szép napot mára is mindenkinek
-
válasz
venember83 #4464 üzenetére
tényleg nagyon sokat tud. valószínűleg nem használnám ki, de beleszerelmesedtem. eddig egy e52-es nokiát szerettem volna. az asszonynak van ilyen is, és a kettőt egymásmellé téve, háááát, mostmár nem azt választanám. még akkorse ha fele annyiba kerül
de ha meg vagytok vele elégedve, akkor elkezdek rá spórolni egy keveset -
válasz
venember83 #4468 üzenetére
E52? Amióta nekem van én imádom, egyszerűen tökéletes, attól eltekintve hogy az enyém szürke és feketét szerettem volna.
-
Tim82
félisten
válasz
Ahogy nézem, a Nokia E71/E72 neked volna kitalálva.
(Meg nekem is, másodtelefonnak jó volna...)
Volt alkalmam kolléganő Desire-jét összevetni a Galaxy S-emmel, dizájnra nekem a Desire jobban bejön, viszont a Galaxy S kijelzője pedig szebb. Telenornál 22k-ért vágták hozzám a Galaxy S-t, előfizetést sem kellett volna váltanom, de mivel amúgyis mindig kicsúsztam az előző csomag kereteiből, ezért nagyobbra váltottam. A havi mobilszámlám semmiben sem változott...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
..nem magyarországi fizetés
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4452 üzenetére
Én sem egészen így értettem, hanem hogy a szex- és inkább a szeretet- és törődéshiány... és nekem nincsen hiányom egyikből sem.
bandus: emlékeim szerint Vénségnek Nokia 6230i-je van...
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #4445 üzenetére
remélem, ingyen sör is jár hozzá! :- )
Kisszisza: aztán mire tudnál beszólni?
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4447 üzenetére
Azt azért vágod, hogy az első bekezdésed értelmében nem halok meg, ugye?
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4445 üzenetére
De csak egy kicsit.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4441 üzenetére
Egyetértek (csak az elsőre reagálva). Szerencsére még úgysem állok rosszul, hogy újra egyedülálló vagyok...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4439 üzenetére
Jobbkéz, balkéz?
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #4418 üzenetére
csak wody allent tudom idézni: "szálljanak le a maszturbációról! Végül is szex valakivel, akit szeretek... "
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #4418 üzenetére
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83 #4410 üzenetére
Csak egy töredéke az emberiségnek, talán nem belőlük kéne kiindúlni (fele meg vallási fanatikus).
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #4402 üzenetére
A gazdi hátát kellene csúsztatni, mondjuk egy murvás gyorsasági szakaszon P. Solberg autója után kötnék!
Egyébként éppen állt, tehát ott abban a pillanatban nem veszélyeztetett senkit és semmit!
-
válasz
venember83 #4397 üzenetére
Olyan régi a telefonod ?
Szép napot mindenkinek
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #4390 üzenetére
..azon vigyorgok, hogy tudom má' mé' az apám az apám..
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #4386 üzenetére
Nem mondom, hogy szóhoz sem jutok, de NEM létszükséglet. Semmilyen értelemben. Pont.
Az viszont igaz, hogy szart sem érne az élet nélküle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest