- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Hátöö, olvasd maga vissza. (Segítek: NEM. Egyszer sikerült azzal kapcsolatban elsütnöd egy "szerény véleményem szerint"-et, hogy valóban megosztja -e az embereket. Amúgy viszont meglehetősen abszolútnak ható kijelentéseket tettél.)
Ellenben én tényleg egy kövér "szerintem"-mel indítottam. Apology accepted.
-
Tim82
félisten
Ő a tipikus ha nem tetszik, ne nézd tipusú szemlélettel es tonnányi tehetséggel rendelkező rendező, s ezt természetesen nem minden ember tudja bevenni.
Tehetséges, igen. Szórakoztató, igen. Ennyi és nem több. Ezt a többletet hiányolom belőle és ezért értékelik túl szerintem (még így is benne van mondjuk a kortárs filmrendezők top 50-ében nálam is). Amúgy meg "beveszi a gyomrom" a stílusát, filmjeit, de vicces nézni ezt a már-már fanatizmust, amivel véded egy nem is igazi támadástól.
-
fokukac
nagyúr
Mit értesz egyszerű élet alatt?
@Bobsys: az az igazság, hogy nem vagyok rá elég érett. Meg van itt egy lakásom, családom, barátaim. Nekem még többen vannak itt, mint odakünn, mert a zömük itt is tudott valamennyire karriert csinálni.
Nehéz meglépni ezt a lépést. Meg ugye a tartalék, ami a külföldi induláshoz kell, az még az aggasztó. -
Tim82
félisten
Én T500-at néznék a helyedben. (Nem hiszem, hogy szükséged van a W500 dedikált, CAD-re való GPU-jára.)
Ha T61, akkor integrált Intel-es, az Nvidia Quadro GPU-sokat kerüld. (Az az Nvidia mobil GPU generáció egyszerűen szar - hullanak az ilyenekkel szerelt notik és már rég nem cseréli egyik gyártó sem garanciában az alaplapot, máshogyan meg nem lehet javítani.)
-
-
Magadnak kerested a bajt
. Bár Magyarország ilyen, mindenhol welcome drink a pálinka és sör mellé is az dukál
. Ilyenkor örülök hogy elég jól bírom az alkoholt, bár nem igazán iszom, maximum sört
. Szóval tegnap hazajöttem hulla fáradtan, erre a közelben lakó fiatalságnak rendeztek valami bulit (hányós-tombolós-arcra élvezős), ergo 11-től hajnal 5-ig tombolt a zene. Bíztam benne hogy 2-3 óra felé bealszanak, de nem tették, így maradt a párna fülhöz szorítása továbbra is
. Annyi az alvásnak, csak 5-től tudtam 8-ig aludni, bár előnye csak annyi hogy itthon vagyok a mai nap
.
-
én szerintem beérem most az olcsóbb kerettel, meg 10k/db a lencse. nem kell rá szupervékonyítani, mert nem látszik úgysem a keretben, az uv meg a karcállóság és tükröződésmentesség is rajta van. lehet ez is akcijós. namindegy, két hétben egyszer ha viselem, szerintem arra ez is bőven jó
-
bobsys
veterán
elnezest, igazad van jo ronda lett
Tegnap az en jaratom elotti gepet torolte a Delta igy arra a gepre raktak at mindenkit aki az egy oraval elottivel ment volna. Igy sikerult osszehozni egy 40 perces kesest. 21:50re ert be a gep Atlantaba a csatlakozasom meg 22:00kor indult. Eselytelen volt. Atrakattam magam a Fort Lauderdalebe jovo jaratra. Semmi gond, hazaertem. Az autom meg a Miami repteren van
, lakaskulcsom nincs (rajta van az auto kulcs karikajan). Meg kell varnom mig feleseg hazajon este, hogy atvigyen a Miami repterre az automhoz.
A legnagyobb gondom, hogy nincs lakaskulcsom es nemtudok elmenni venni egy irhato dvdt, hogy kiirjam az operacios rendszert. Osszerakom az uj gepet es majd nezzuk egymast neman -
VoDaFoNe
aktív tag
tudom hogy jók a latin nyelvek, de szeretném valamennyire megvalósítani a célomat szóval mindenképp majd a következő nyelv az a francia lesz.
btw: azért dán, mert olyan szakra jelentkeztem ahol első évben angolul majd másodévben dánul folyik az oktatás. ha felvesznek kintre. de majd kint fel szeretnék venni még egy nyelvet.
-
Tim82
félisten
Biztos vagyok benne, hogy rosszul emlékeznek, egyszerűen azért, mert 2004-ben kellett kijönnie az R51-nek, nem is találsz előbbi dátumú review-eket róla a neten.
Bizonyos Windows-rendszerfájlok meg nálam is 2009-es keltezésűek - namármost a Win 7-telepítésem alig több, mint egy éves. Amikor megvettem a notebook-ot, kaptam hozzá gyári Win 7-et (Lenovo-féle upgrade DVD-n + licenszmatrica a T60-am alján) és azt újratelepítettem, biztos ami biztos.
Mondjuk a kijelzőcsíkok meg remélhetőleg szalagkábelproblémát jelentenek, amit könnyebb cserélni, mint a komplett kijelzőt magát. A lassúságon pedig egy XP újratelepítés meglehetősen sokat segítene.
bobsys: 4 GB RAM egy Core Duo (tehát 32 bites) CPU mellé nekem kicsit overkillnek tűnik, az OS (ami gondolom, szintén 32 bites) csak valamivel több, mint 3 GB-ot kezel le.
-
Tim82
félisten
Gondolom, ugyanúgy 768 MB RAM-mal + 40 GB HDD-vel, mint ahogy márciusban is, amikor privátban megkérdezted, hogy mit érdemes rajta bővíteni.
Amúgy jó lesz az 2004-es gépnek is.
Pont peterkeT-nek volt egyébként egy cikke, ami gyakorlatilag arról szólt, hogy mekkora a különbség a technikai fejlődés és a valós (nem marketinggel gerjesztett) átlagfelhasználói igények között (átlagfelhasználás alatt nem IT-jellegű vagy egyéb, sok erőforrást igénylő feladatkört értve).
Én alig egy éve váltottam egyáltalán Core 2 Duo-ra laptopban és erre nagyjából két okom volt: 1. flash, 2. azért szeretek 720p-ben nézni filmeket. (Nálam 2006 óta a laptop az állandóan meglévő gép, asztali meg hol van mellé, hol nincs és ha van, akkor sem feltétlenül sokkal nagyobb teljesítményű.) Asszem, pont neduddki-val beszéltük valamikor, hogy a fent említett átlagfelhasználásra nincs olyan, hogy egy C2D-s noti kevésnek bizonyulna.
-
fokukac
nagyúr
hi!
na, ez a legújabb a ryanair-rel kapcsolatosan... -
tildy
nagyúr
Amugy csak azt huzom le, ami lehuzast erdemel.
Van jopar, ilyen peldaul, hogy a sajat szamlamhoz nem engednek hozzaferni , ha nem mutatok nekik lakcimkartyat. Lofutty.
Akkor a Forumban a telenornal a srac be akarta adni, rossz sim kartyat adtak el nekunk, total nem volt seigotkesz, bezzeg utana ott fogdosta a lumiankat meg magyar nyelv van benne, meg mennyi kinn, meg minden, de hihetetlen mod nem volt ugyfelkapcsolatra valo. Gaz volt na. Tudod , az a pofavagos.
De alapvetoen pozitiv tapasztalatokkal tavoztunk Debrecenbol... A telenoros csaj is abszolut segitokesz volt. Meg ugye altalaban mindenki.
-
tildy
nagyúr
Micsoda, rnedszeresen megjegyzem ha valami jo.
Tegnap amugy irtam debreceni elmenyeinkrol is egy par sort...
Debrecen
subway: tunder a csaj, mosolyog, segit , egy angyalno.1 bisztro: anno ittam itt kavet, ismet csak kavera szaladtunk be, jol keszitik meg mindig, a hely belul nyugati szinvonal , a pincerek korrektek, jo hely.
gara cukraszda: suti isteni, szemelyzet mogorva
-
jeges
senior tag
ez az ellentét valszeg minden szegény, turizmusból élő országra jellemző. dominikán a túristák gyakorlatilag hermetikusan vannak elzárva a helyiektől (eltekintve a hotelekben dolgozó szerencsésektől). a legtöbb látványosság körül demarkációs zóna van húzva, volt, ahol a busz 5 percig kanyargott a bejárat és a parkoló között. ott aztán nem hogy éjjel, nappal sem tanácsos utcán sétálni európaiként. igaz, arrafelé a villamos elosztóállomás körül is szögesdróttal emelt, 2 méteres betonkerítés volt, aminek a tetejébe bebetonoztak egy sor sörösüveget.
-
Lehet, bár attól függ mennyit járkálsz benne, én elég sokat járkálok, és futok is, szóval hamar lemegy. Bár ha SM-ezünk, akkor meg pláne, egy cipő tuti tropa két alkalom után. Viszont van olyan Scholl nyári cipőm, ami már két éve megvan, és még mindig nagyon patent, pedig a talpa elég kopott már.
-
-
Az egyik csajnak szülinapja volt, arra léptünk el, ott voltunk vagy hajnal 1-2 óráig
. Azután kiderült hogy az egyik srác elment a városban egy buliba, és nem tudott hazajönni, ugye a magas vér-alkohol szintre fogható mindez
. Így végül 4-re értünk vissza, akkor tudtam lefeküdni, reggel meg 6-kor kelés és indulás melóba
. Persze bennem is volt már, és nem is úgy bírom mint fiatalabb koromban, de attól még álltam, csak ha letettem a fejem, forgott a világ
. De most már jó, csak egy kis testmozgás kellett, persze anno nekem is voltak alvással gondok, főleg a stressz és vizsgák összessége miatt
.
-
nekem nagyszüleim egyik felét már sikerült. megmondtam nekik, hogy nem fogok elfogadni semmit sem, nekik nagyobb szükségük van a pénzre, költség magukra.
anyai nagyszüleimnél ez még nem jött össze, mondjuk tőlük általában olyan dolgokat kapok, amiről amúgy sem szívesen mondanék le
-
VoDaFoNe
aktív tag
Nem kell beszólni!
Egyre közelebb érek minden nappal a 20 felé.Gondolj bele, még 12 évesen is PH!-tam.
Amúgy fogadnék viszont hogy testileg nagyobb roncs vagyok mint te.Winner: nem hiszem hogy lehetne 1 hónap múlva saját avatárom. Szerintem nincs meg hozzá az elég hsz-em. De miből gondolod hogy lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest