- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
No, megjöttem. A Nyugatitól egy kedélyes, ordibáló nyugdíjastalálkozóba botlottam, a Deákon jobbikos Vonát fotózó japán turistacsoporttal futottam össze, a Ferenciek terére meg alig találtam be, úgy elzárta a karhatalom... Megjegyzem, csak ott találkoztam rohamrendőrökkel és gázálarcos csapatokkal... Kicsit fura volt...
Ennyi.
-
fokukac
nagyúr
hi!
most nézem, hogy panziód van Kassán..? -
VoDaFoNe
aktív tag
lehet... de azért nem így... mikor csak azon imádkozol hogy csak sikerüljön megállni valahogy és addig túlélni...
terepen voltunk kint az edzőmmel és a ló amin ültem kivételesen teljesen zakkant volt....
dombon lefele beugrottunk vágtába, amivel nem volt baj, de edzőmnek a lova kiugrott előlünk, így Sovi (akin ültem) teljesen bekattant, és hiába próbáltam visszafogni, nem törődött vele.
Izomból nyomta a full-vágtát és meg egyszer elvesztettem az egyensúlyom, és becsúsztam a bal kengyelbe, így fogságba esett a lábam (lilára is vertem a lábam)..
és onnantól kezdve felhagytam azzal hogy visszafogjam. hagytam előre menni és imádkoztam hogy csak előre menjen és ne ugorjon vagy ne ugorjon ki oldalra..
Ha ott leesek, engem agyontapos...
Sosem hittem volna hogy ennyire zavar, hogy ha bármi baj van nem tudok leugrani a lóról.. elég durva érzés..végül egy 20 másodperc után le tudtunk lassítani és megállni de azért para érzés volt...
-
Nem vettem magamra, én csak egy ilyen robogóval járok, tehát ha akarnék, akkor se mehetnék 90km/h-tól többet. Persze falun/városon belül feladja az autóknak a leckét, de ez már csak stílus kérdése hogy ki hogy vezet, én csak a forgalom ritmusát veszem fel és azt tartom. A kollegina pedig inkább a sportmotoros idiótákra gondolt, akik városon belül és nyélgázon előznek ki. De mivel nem csak a sportmotorról szól a világ, és egy fiatal elég hamar kinövi (aki nem azt sajnálom, a dereka, háta és a csuklója fogja bánni, rosszabb esetben az élete), ezért ha megnézünk egy maxi robogóst, vagy egy túramotorost, azért ott más a színvonal. Ilyen alapon lehetne barmozni az autósokat, mert közöttük is sok hülye van, és egy "B" kategóriás jogosítványt ezerszer könnyebb megszerezni (szinte minden hülyének megy, ha nem elsőre, akkor 100.-jára), mint egy "A korlátlant".
-
-
lujó55
addikt
Nem tudom Mawyx hogyan festette volna be a tojásaimat, de ha nincs ott a közelben a mama akkor elboldogultunk volna.
a higítózást mindenesetre kihagytam. Egy kicsit zöld, de majd lekopik a használat közben.
A félreértések elkerülése végett tisztázzuk: Attila is és én is hetero érdeklődésűek vagyunk. Egyszerűen az ecset keresztbe volt téve a festékesdobozon, én meg véletlenül rávágtam a másik végére és alulról felcsapódott. Tojás, comb belső és térdhajlat zöld. Ennyi.(#25749) Mawyx: de hát volt munkahelyed. nem?
-
lujó55
addikt
az az igazság, hogy én már fel is vettem velük a kapcsolatot hasonló ügyben, de nekem még speciálisabb igényem volt, mert azt kértem, hogy királykék vagy búzakék színű legyen. nem volt nekik, de ígérték, ha gyártásba kerül kék szín, akkor értesítenek. amúgy lehet venni barkácsáruházban is (pl. Bauhaus a burkolatosztályon), de az csak 1cm vastag
-
Tim82
félisten
Szerintem alapból sem a beillesztendők, sem a közeg nem igazán kompatibilisek egymással. Melyikük hibája? Nos, az ötletgazdáé, amelyik a beillesztést kitalálta úgy, abban a formában legalábbis...
stranger28: miért, a romagyilkosságok mennyivel "jobbak" Olaszliszkánál? Melyik eset jobb, az, ahol tömeghisztéria miatt ölnek, vagy az, ahol ilyen "ezek nem emberek" attitűdből, mindkét esetben ártatlanokat?
Arról sem ártana valamilyen kimutatás vagy mittomén, hogy ugyan már a romák hány százaléka követi el a "cigánybűnözést". Még a végén kiderülne, hogy az összlétszámukhoz képest rohadtul alacsony ez a százalék.
Nem védeni akarom őket, a bűnöző az bűnöző, de igazából nemzetiségtől/bőrszíntől stb. függetlenül az, és ezen tényezőktől függetlenül a hatályos törvények alapján kellene az igazságszolgáltatásnak eljárnia vele (velük) szemben. De nincs a "vérükben", "a hajlamaikban" stb., hogy akkor ők hajlamosabbak bűnt elkövetni. (A szociális körülmények - anyagiak, környezet - sokkal inkább számítanak, nem kétlem, hogy adott körülmények között belőlem is little kingpin vált volna.
)
-
FehérHolló
veterán
Érdekes, 2 éve a melóhelyen rajtam kívül mindenki ünnepelt az eredmények napvilágra kerülése után - még aznap munkaidő vége felé, egyesek pezsgővel. Csak én jártam be 1 hétig feketében. (Lehet, hogy túl komolyan vettem még akkoriban.)
Ma pedig mindegyik fenti kolléga tagadja, hogy rájuk szavazott... Fura a világ. -
Kassadin
addikt
Vendéglátás, hagyjuk már. Szerinted az emberek többségének van pénze étterembe meg kávézóba járnia? Itt, pesten is haldoklik, akkor mi lehet máshol...
FehérHolló: Ez lett volna a másik, amit leírok, igen, biztos vagyok benne, hogy a Ráday utcába nem a magyarok fognak délelőtt tízkor cseverészni. Mo. meg nem kizárólagos Budapestből áll, vidéken alig van munkalehetőség.
-
BlacKSouL
addikt
Igen, itt errefelé nem szokás lámpától lámpáig padlógáz-satufék üzemben közlekedni
Legalábbis nem mindenki. Pesten egyszer próbáltam meg lámpáig kigurulni, de mind a 4 sávból az összes körülöttem autózó megpróbált elém bejönni.
Aztán persze rájöttem, hogy addig kell taposni a gázt padlóig, míg el nem érem azt a pontot, ahol fékezni kezdve még éppen pont meg tudok állni csikorgás nélkül a lámpa előtt, vagy az előző autó mögött, és akkor a lehető legnagyobb satufékkel és orrabukó autóval megállni, majd 4-5 másodperc múlva még éppen nem csikorgó kerékkel, de lehetőleg 3/4 gázzal ismét elindulni, és minél tovább padlón tartani a gázt, míg el nem jön a következő satufék ciklus. -
-
Elírtam na, van ilyen! De hogy legyen egy kis igazság is benne. Minél nagyobb mennyiségben használandó!
-
neduddki
nagyúr
HI!
most en az altalam isert konkret esetrol beszelek, ami egy 80as evejben epult haz, kollektoros futeskorszerusitessek, egy szot nem beszeltem passziv hazrol, amit ugye mar a kedetektol ugy tervezek/tetek meg es epitem/tetetm
amit a ket haz tutaj allit, hogy a szurt feny nem eleg a futeshez, ill. megtereulesi ido 30+ ev, ha msot a mar meglevo 3.5M es kozltseghez meg hozzaadom az egyeb rendszerket az tovabbi penbe fog kerulni, amivel teljesn ki tudom valtani a fuggoseget, de az gye nem adgyak ma ingyen hozza ezert modosul a megterules isudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
es esmeros 90es evek elej ota kollektorozik, aszongya O marmegbekelt vele, hogy nem fog megterulni mostanba, tobbet jelent neki a tudat, masik esmeros tavajj osszes csianltaott 3.5M-ert, megigertek neki mindet, hogy napfey sekell eleg a szurt is, hat iden telen eleg sokat karmkodott, hogy nap nelkul lofaszt se er /langyosanak sem neveze a vizet/, szoval bosegesen futot gazzal /ne allitja egyikuk sem, hogy nem kevesebb, csak a megteruleel van aa gond/
udv
neduddki
mod: ket iseros futeszerelo is egymastol fuggetlenul allitja ,hogy ott jo, ahol merdence van, mert nem kell kolteni annak afutesere, ott pillatok alalt megterul
-
-
pohár
félisten
áhá, értem, azért mertem feltételezni, hogy meleg(ebb) a víz a parton, esetleg ott bent abban az öbölben, mert hát ugye sekély víz, aztán abba a dögmelegben felmelegszik ~24-25 fokosra maximum, aztán lehet benne pancsolni bőszen
légitársaságból mi az ajánlott Pestről oda? ha van rá mód, férjen el a lábam, 195cm körül vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Automobilista 2
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest