- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Mert ha sétálok az úton, és valaki szembejön és leköp, a következő meg pofonvág, én vagyok a hülye hogy minek járok arra
De ha szerinted tényleg az a természetes, emberi és elfogadott, támogatandó amit a fent említettek műveltek, akkor tényleg nem vagyok evilágra való. Egyszer én is felveszem és megpróbálok keresztülgázolni mindenkin, remélem akkor maguk közé fogadnak az "emberek"
-
fokukac
nagyúr
CSak érdekességképpen
egy barátom mesélte, hogy Thaiföldön voltak az asszonnyal, egy sokcsillagos komplexumban. Lementek az asszonnyal a wellness-részbe, ahol a masszőr kislány símán rátért a heppi endingre, úgy, hogy az asszony egy paravánnal odébb volt, és eleve együtt mentek be.
Szóval, sose lehet tudni -
parandroid
félisten
Kb havonta egyszer eszükbe jut, hogy mekibe, vagy békába kéne menni, mert valami nagyonűberfasza játék van a gyerekmenühöz. Aztán megy a hiszti, hogy ezt sem szereti, meg azt sem szereti, meg nem is jó ez a hamburger, meg a sajt sem, meg a saláta sem, meg a csibefalatok sem. Általában Borka a sültkrumplit eszi Fantával, Réka meg az én bigmekem egy részét kunyizza el. Ha ez megnyugtat. Viszont én töredelmesen bevallom, hogy én gyorskaja-sucker vagyok. Legalábbis az a havi kb egy alkalom jólesik, amikor felzabálhatom, amit a két katasztrófaforrás félrefinyákol.
Holnap egyébként pont hambi lesz itthon ebédre, Katica fogja dagasztani, sütni a bucit is, meg a húspogit is ő csinálja darálthúsból. Sütünk hozzá krumplit, jól megrakjuk mindenféle zöldséggel, és nyakig kecsaposak leszünk. Yay!
p
-
Tim82
félisten
A "riasztó"-t arra értem, hogy valóban nehezebben koncentrálunk, teszünk szert mélyebb ismeretekre stb., mióta a webkettő vesz minket körbe. Nyilván ez egy folyamat, de a saját magamon tapasztalt jelei nem tetszenek nekem. Asszem, be kell vezetnem majd a "no internet today" session-öket.
-
tildy
nagyúr
skyscanner, de neha vannak hotukdeals-en is jo legitarsasagi ajanlatok. Igaz utobbi nehezen keresheto, es inkabb az akciokat irjak.
-
fokukac
nagyúr
-
ClayMore
aktív tag
azt is tegyük hozzá ám hogy ha csak pár napot vagy beteg vmi vacak vírussal amit csak feküdni kell akkor magadnak megoldod a tápos pénzt. nem kell mindennel orvoshoz menni. (ha ez azóta megváltozott nem mondtam semmit)
concrete: [link] + jó erős muslica csalogatós illat!
-
Ahhoz képest itthon elég jó a helyzet, csak ugye az e.ü.-ben a fizetés nem kielégítő, illetve a felszerelés. A dolgozók képzése úgy látom hogy megfelelő, mert a világ bármely tájáról jönnek diákok/hallgatók tanulni, viszont eléggé lehangoltak az itthon dolgozók.
#35959 tildy: Járóbeteg ellátásban tanultam 2 évet, de a fekvőbetegre hangolódtam végül rá, ergo valószínű hogy azon a téren helyezkednék el. Ergo én csak fekvőbeteg/osztályos ellátásról hallok infókat munkatársaktól. Persze ott egész jókat mondanak, de a járóbeteg ellátásról fogalmam sem volt hogy ilyen a helyzet.
-
-
-
BlacKSouL
addikt
pina?
..úgy meg voltam ma makkanva egy üveg Gösserért, hogy muszáj volt...reggel keltem 5:40-kor, mentünk Veszprémbe 7:30-kor, 3 óra odaút, 3 óra visszaút, 4 óra tárgyalás, 1 óra ebéd, 8-ra hazértem(a cégig), Tesóba be, és kiemeltem egy zöldcímkést a hűtőből.
Most meg megyek egy palóc barnáért (sör, nem nő, bár sör gyakrabban van..) ajánlom kipróbálásra..
-
tildy
nagyúr
A hetvegen itt 10-15 fok volt
Igazi tavaszi ido, sot ma sem volt rossz . Igaz feletek nagyobb a szel altalaban.
Szerintem Ibiza, vagy Kanari szigetek bejonne neked munkaugyileg, mar ha a vendeglatozasban akarsz maradni
Hm?
@Tothgera: "Szerinte ott a fizetés kárpótol a sz@r időért, de itthon még az sem." En spec nagyjabol megtalaltam a szamitasom idojarasugyileg UK-vel. Ha panaszkodom, az is akkor van, ha nem esik eleg ho ( marpedig sokszor nem esik). Mi ha innet megyunk valamerre veletlen, ennel csak eszakabbra megyunk. Kanada vagy Svedorszag. Ha meg napsutesre vagynank meg 40 fokra, akkor meg elmegyunk nyaralni.
Nomeg London klimaja teljesen mas, mint pl Brighton-e, Galsgow-e, vagy Bristole netan Cardiff-e.
Na szoval szerintem pont jo, hogy ennyire masok vagyunk, Nolf is meg tudja talalni a szamitasat valami melegebb videken.
blacksoul: nem rossz takaritani a viztartalyt? Mert egy porzsakot siman kiveszek, de pl. a takaritogepunk tartalyat utalom mosogatni, hajszallal teli, stb .
Jahm porzsakosra eskuszom egyebkent is. -
zolynet
veterán
azt amit ott csinálsz nem tudod valami olyan éghajlatú helyen csinálni amilyet szeretsz?
olasz, spanyol, horvát, esetleg usa?
2év távlatából, megérte? mennyit húznál le még ott?szerk: csak a legfontosabb maradt le, hova mész kikapcsolódni?
én is hezitálok merre menjek nyáron: katt -
...Szigorúan magánvélemény következik...
Azért nekem tervbe van hogy pár éven (4-5) belül kimegyek/ünk. Itthon aprópénzért dolgozásért már ki van a kis péniszem. Pár munkatárs kijár, vagy már ki is költözött, azért ott egészen más. Persze én csak e.ü.-n belül tudok nyilatkozni, hallomásból, gondolom akinek nincs rendes szakmája, vagy itthon sem keresik, az kint sem fog rendes humán erőforrásként megfizetve. Khm, itthon is kidolgozzák a belüket, nem egy ismerős/kolléga van aki két állásban van, a normál állása mellett (12h) egy félállással még elbír (8h). Ma pl. olyan sráccal dolgoztam aki most intenzív osztályon dolgozott 12h-t, megy haza, zuhanyzik, és ül a betegszállítóba, ahol lehúz 8h-t, összesen nettóba megkeresi a minimálbér kétszeresét.
-
Egyik munkatárs is kint dolgozott 3 hónapot a szakmában. Szerinte ott a fizetés kárpótol a sz@r időért, de itthon még az sem. Elég vicces, de van valóságalapja. Bár tényleg unalmas már hogy mindenki sír hogy milyen rossz idő van, ha meg nyáron 40C körüli a hőmérséklet, akkor meg már túl meleg. Semmi sem jó
.
-
bobsys
veterán
en teljesen megszoktam Sydneyben a cheers mate szoveget, azota is hasznalom csakazertis, szokjak az amcsik
mennyire toleraljak a rendorok a gyroshajtast autopalyan a 70es tabla mellett?
Prestonban nagyjabol minden keresztezodesben van, de a varosban nem is akarok szaguldozni. -
-
concret_hp
addikt
én pusztán érdekességként követem a témát egy pár hete és nem szeretném ha bárki azt hinni, hogy szerintem van eszme profit reményével belefektetni
szóval a már X az árfolyam feloldása nem az hogy hú mennyit kellett volna venni vagy kéne még mindig, hanem hogy hú mekkorát fog pukkanni a lufi
-
-
BlacKSouL
addikt
Akkor ezé' lehet elterjedve ez a jéghidegen igyunk sört hogy a nyelvünk elfagyjon ne érezzen semmi ízt gyakorlat. Hogy az ócsó Kőbányait meg Ászokat, meg a BEER márkájú valamit fogyasztani tudják. Meg a csapolt, hígított vásári söröket, műanyag "korsóban", hogy a műanyagra ráfagyjon a dér.
Hozzáteszem az én torkom fázott már meg jéghideg sörtől, és az ízét sem éreztem. -
fokukac
nagyúr
na, főzőmester úr, Ön szerint mi az ideális hőmérséklet?
n sosem mértem még meg, de azt megfigyeltem, hogy miután kivettem a hűtőből, olyan fél órával esik a legjobban.
Bobsys: ezek a jenkik teljesen nemnormálisak. Bezzeg a fél literes híglötty kávét, azt 98 fokon isszák, és kb fél óra, mire iható hőmérsékletűre hűl...
-
tildy
nagyúr
Mondjuk vannak otthon fizetnivaloi ?
Nekem peldaul meg van egy magyar telszamlam ( szuleimnek fizetem) , illetve nem olyan reg meg diakhitelre is kellett fizetnem, ott is csak forintot fogadtak el, jobban jartam, ha direktbe magyar szamlarol ment.
Van fontszamlam is, arra megy az utalas. Aztan meg varok, amikor at tudom jo arfolyamon valtani.Meg korabban jobban jott ki arrol fizetni , mint minden ottaniv asarlas utan 1 fonttal az itteni bankom gazdagitani.
( Raiffeisen alapbol, Cibet kb 4 honapja nyitottam, de mint mar korabban irtam,a netbankjukkal nagyon nem vagyok kibekulve. Valtani akartam raiffeisentol, de igy most kerdeses a dolog) -
Tim82
félisten
És a végén: "... akkor visszaszívjuk..."
Ez az ember komolyan egy elvileg országos, gyakorlatilag meg érdekképviseleti szerepre törekedő egyesület vezetője?
Ennél még Frank Gallagher is következetesebb, meg hitelesebb szülő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Dell Latitude E6540 akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest