- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ahogy írtam is, többször ki kell öblíteni. Illetve mikor befejezted, akkor előbb engedni kell még bele vizet hogy híguljon, - mivel maximálva van az üzemi vízszint az úszó miatt - főleg ha sok por volt, és utána 2x-3x is bő vízzel alaposan meglötykölni, illetve amíg van benne szemcse, por, haj, bármi.
Körülbelül amennyi kényelmetlenséget csinál annyi előnye is van. A porzsákosakat is ki kell portalanítani, a legrégebbi Rakétákba lehetett kapni papírporzsákot, noha elméletileg a szövet is megfogja. Az újakhoz már vagy eleve dobnivaló papírszűrő van, azt csak kiveszed, kidobod, cseréled újra. Nekünk olyan takarítógépünk volt, ami szövetes volt, de nem igényelte a plusz papírszűrőt. És nem a zsákba, hanem a zsákon kívülre, a nagy tartályba gyűjtötte a port. Viszont egy idő után elgyengült a gumija, leesett a szövetzsák, és akkor fújta ki magán a port is, a pollenszűrőig, ami egy idő után akkor is telítődött, ha rendszeresen azt is kivertük. És ebből adódóan a porszemcsék legkisebbike átjut szárazon a legsűrűbb szövet/filc, bármi szűrőn. Azért mivel működik, még ezt is megtartottuk.
Viszont a vizesnél már eleve megköti a víz a port, pollent, mindent. Tehát sokkal tisztább, szűrtebb levegőt fúj ki magából, nincs forró porszag(porszívószag), És a szövetszűrő kirázásához képest a 4-szeri kilötykölés azért nem nehezebb meló. A kilépő levegőszűrője ezért gyakorlatilag ugyanolyan fehér, mint mikor megvettük. (Ehhez jön mondjuk a klíma HD szűrője, és sPi ionizátora, ami szintén légtisztító..)
Szóval látszólag macerásabb, de valójában és összességében nem.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
ClayMore
aktív tag
nem minden zsák nélküli masina vizes fajta.
van ami ciklonos leválasztó hepa szűrővel. ennek is sok féle layoutja van. itt egy pl:
[link]no én most nem vizeset szeretnék hanem "kopogósat".
ladybug: nekem korábban amim volt philips annak az effektív szívóereje 250 W -volt. a mostaniaknak 20-30k között már 300-350 W az effektív szívóereje....és én már a kis pici philipsemmel is elégedett voltam csak azt már nem kapni. ezért keresek most egy új drágaszágot.
[ Szerkesztve ]
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs