- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Tetszik az időjárás nekem nagyon, élvezem, már egy hete ilyen
(#12719) Ramius: ez rohadt jó, Simon
Nehéz nap volt, egész nap weboldalt hegesztettem melóban, aztán rájöttem, hogy halálfölöslgesen szívattam magam, sokkal egyszerűbben is lehet ezt, de addigra letelt a munkaidőm és rohantam interjúra. Szépen eltévedtem. Észre kellett volna vennem valami széép szecessziós vagy recessziós vagy milyen épületet, de úgy elsétáltam mellette hogy nem tűnt fel semmi
hiába no, nem művtörit akarok tanítani
-
Sipi16
őstag
[Max Raabe & Palast Orchester - Around the world]
Akkor inkább ezt.
Olyan rég voltam szabadnapos, hogy fel se fogom.
-
-
kételkedem
addikt
Én is olvastam!
A saját gépeimet rendszeresen karbantartom. Nagyjából negyedévente portalanítom, a felesleges fájlokat szükség szerint törlöm, töredezettségmentesítést szintén alkalmanként indítok. Én is a CCLeanert használom, töredezettségmentesítéshez pedig az Auslogics Disk Defragot.
-
ClayMore
aktív tag
ha ilyent veszel nem vészes, ha reggel eszedcukrozatlan, és se fruktóz, glukóz szir szar
ez+light kola ->imádom
egészséges mert rostban gazdag. keményítő bőven van benne, de vmennyi kell.
-
kételkedem
addikt
Ki is adták a jajistenem denagyahőség riasztást! Már 5 perc is elég, hogy leégj, ilyenkor több a halott, többen szülnek! Jaj mileszmost!
Mennyire unom már ezt a mindig minden körülmények között túlzó, bulvárosodó világot! Mert ha a hírekben annyit mondanának, hogy az elmúlt napokhoz képest melegebb van, mindenki vigyázzon magára, nehogy leégjen, vagy napszúrást kapjon, az kevés lenne! Muszáj jajbékolni valami miatt. Ha hideg van, akkor azért, ha meleg, akkor azért!
-
-
zolynet
veterán
szuperül nyomatják 150g-os földimogyi 189+80(adó)
-
-
FehérHolló
veterán
Az adataid akkor sincsenek biztonságban náluk. A cég törekvéseit jól jellemezte, hogy a legelső felhasználási feltételek között ott volt, hogy minden saját tulajdonú dokumentum, amit a Chrome-mal le-/feltöltesz, azután a Google tulajdonát is képezi.
A feltételek közül ez azóta kikerült, de a cég nem sokat változott. -
venember83
nagyúr
Biztos szereted a meglepetéseket?
-
-
fokukac
nagyúr
bibibíím, én már a harmadik coronitánál tartok.
Viszont megint elszállt a nagygépem...
illetve nem a gép, lehet, hogy a monitor. Egyszer csak újraindítottam, és nem volt kép. Aztán megint nem. Aztán szétszedtem, akkor se volt. letörölgettem a port, kiszedtem a ramokat, semmi. A monitor analógon a notiról megy, de a gépen csak dvi és hdmi van, dvi-on se kép, se hang. lehet, hogy megpróbálom még dvi-hdmi átalakítóval, hátha. De lehet, hogy monitorcsere lesz a vége...
A tévére hdmi-n rákötve működik, csakhát plazmán nem az igazi...Pedig úgy vágytam volna már egy nyugodt estére...
elegem van, hogy hullanak körülöttem a cuccok...
lehet, hogy most már tényleg vennem kell egy monitort... pedig ez még csak 6 éves volt. A szőr a hátamon égnek áll az új wide monitoroktól. 4:3-as moncsit akarok, olcsóér' -
-
kételkedem
addikt
A legidegesítőbb, mikor az ilyen korú gyerek pl karácsonyra valamilyen zajos játékot kap. Zenélő játékvasút, zenélő "zongora", hangot kiadó "sugárpisztoly" stb. Na most, a gyerek addig nyeszteti ezeket a játékokat, míg az elem le nem merül, majd ha végre lemerült, akkor a szülőt nyeszteti, hogy rakjon új elemet a játékba!
Bár az is embert próbáló, mikor egy bölcsis, vagy ovis csoport az udvaron a járdán versenyezik a kis háromkerekű műanyag motorral! -
kételkedem
addikt
Olyannyira, hogy az alap téma a Kaoma - Lambada. Mondhatni JLo kisasszony és Pitbull a Lambada 2011-es feldolgozását adják elő.
NoLF: Nézheted is a bőröndöket, mindjárt szombat!
A fent említett zene szerintem is a hallgatható kategória, bár Pitbull karattyolása egy kicsit zavaró benne!
-
fokukac
nagyúr
Én meg a szaharában dolgoztam pár hónapot, elvileg 50-55 fok volt árnyékban, csak árnyék sehol sincs, mert pont a fejed fölött van a Nap, meg viszonylag kevés fa nő arrafelé
Na az az a meleg, amit az európai ember el se tud képzelni.
Éjjel volt 35 fok. nem tudom leírni azt az érzést, amikor éjjel kettőkor 43 fok van, és fújja bele az arcodba a déli szél.... Mint a hajszárító. Amikor hazajöttem, egy kertipartira mentem, 26 fok volt, és termo pulcsiban ültem a teraszon, és vacogtamUi. A -ban, -ben ragok gyakorlása még mindig rád férne...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenWRT topic
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest