- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
Sipi16 #11102 üzenetére
Többször voltam 1000 km-t meghaladó utakon, de egyáltalán nem vagyok hozzászokva a hosszú és esetleg monoton vezetéshez, ezért eddig minden esetben megpróbáltunk aludni valahol. Nem ér annyit az egész, hogy elaludjak és a családommal együtt a szemből jövő kamion alá kerüljek!
-
kételkedem
addikt
válasz
Sipi16 #11097 üzenetére
Magyarországon is sok gond van a külföldiekkel, bár itt nem a bevándorlók nyomják, (vannak itt egyáltalán bevándorlók?) hanem a tranzit forgalomban résztvevő ukrán, román, szlovák, lengyel buszosok, kamionosok és autósok. Bár hivatalos statisztikát lusta vagyok előkaparni, de érzésre a balesetek felében érintettek a külföldiek.
Persze ellenpélda is van! A 4-esen mentem Nyíregyházáról Kisvárdára, előttem egy MB CLS német rendszámmal. Folyamatosan a megengedett sebességgel haladt, még véletlenül sem előzött ész nélkül.
-
kételkedem
addikt
Most elgondolkodtam, hogy elkezdem-e csinálni azokat a dolgokat amivel el vagyok maradva vagy csúsztassam odébb. A baj csak az, hogy megvár.
Mennyiben befolyásolja az életed az, hogy a wifinél gyorsabb adatátviteli sebesség is létezik? Vagy a két mondatnak nincs is köze egymáshoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest