- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Úgy értem, hogy ezek megléte még elválaszt a Nirvánától, bezzeg a földi halandók karmáját lehúzza a sok bluray lejátszó, TV, sorozat, Xbox, Nexus meg macska. Meg a többi ballaszt, amihez botor módon kötődnek.
Elnézést, nem bírom megállni, hogy ne élcelődjek.
beast27: "á, csak egy szar szifonja van, ki sem érdemes rabolni!"
-
DeFranco
nagyúr
Az alapja a tapióka, ami a manióka gyökeréből készülő porított liszt-szerű anyag. A brazilok gyakorlatilag ezt használják liszt helyett, van ebből palacsintától kezdve süteményig minden.
Most ebből készült egy ilyen sajtos-golyós miújság, aminek a neve pão de queijo (paukézsu), a receptet lent linkeltem. Van olyan por is, ami összekeverve tartalmazza az összes alapanyagot, vízzel készítesz belőle egy masszát, golyó, sütő, kész, meg csinálhatod simán taipócá-ból is. Előbbit itthon még nem láttam, utóbbi kapható, de többségének köze nincs az igazihoz, gyakorlatilag csak sűrítésre jó. Azért kapni rendeset is, amivel lehet dolgozni.
szerk: na, közben rájöttél a felére te is, lehet amúgy kapni tapiócát igen, de ahogy írtam, nem mindegyik alkalmas különösebb gasztrocélokra, mert kiszárított kiherélt vacak.
Az igaziból ilyet is lehet csinálni: [link] [link], ott mindenhol ilyet sütögetnek az utcán, mennek, eszik, van édes, sós, csokis, sajtos, banános, minden féle... tapióca, víz, bele a serpenyőbe, és egybeolvad egy palacsintává. Isteni.
-
Winner_hun
félisten
-
törölt tag
NolF:
köszi szépen!
próbálok majd. igazából tényleg ez még nagyon az eleje, gondolom kell valami alap ahonnan elindul az ember, és majd kiforr az, ami ő.. és akkor már nem lesz sablonos.concret_hp: igen, ahogy NolF is írta, félreértettél. nem írtam, hogy nem érdekel mások véleménye. mindig örömmel olvasok minden véleményt. azt írtam, hogy amikor zenét írok vagy épp felveszek nem érdekelnek mások, csinálom ahogy csinálom.
a véleményeknek mindig örülök (de asszem' abban a hsz-ben is így írtam le).Tim82: próbáltam odafigyelni, hogy a szöveg is kivehető legyen és szerintem annyira nem lett rosz. lehet, hogy valóban ritmusgondok is vannak, igen.. de a master-ben még nem vagyok annyira otthon, a következő album ígérem majd jobb lesz ilyen téren is. (
)
és persze, segítség, köszönöm. -
tildy
nagyúr
22 fok van a lakasban, futve utoljara valamikor marciusban volt. 13 fok van odakinn, pulcsit meg nem kell venni, szeldzseki ( beleletlen) eleg.
Amugy jo utat a nemetekhez majdTobbiek: szoval akkor angliai idore keszuljek?
Ahh , most nezem vegig 19-23 fokot ir az idokep, az keso-tavaszi, kora nyari.
-
DeFranco
nagyúr
ja, tényleg, te is külföldiában vagy... akkor kukucnak kellett volna írni. (mármint hogy neked is infó, érted, csak egy kicsit más a vetítési alap
)
itt még azért valamennyire bírja az időjárás, van némi nap, és a fekvésünk meg dél-délnyugati, így azért kapunk némi napenergiát.
-
DeFranco
nagyúr
nappali 24 fok (itt voltam egész nap, plusz ment a gép), háló 23,4 fok nem volt ott senki egész nap.
ablak is volt nyitva rendesen.
feleségem viszont a munkahelyen fázott, vett is egy hősugárzót sürge-sürge a hülyeazértnemvagyokban irodába jó lesz alapon, a második bekapcsolásra ki is lehelte a lelkét a szerkezet (az első még a boltban volt). visszakapta az árát, de most dilemma van, hogy mit vegyen ha nem ezt.
-
Dylen
senior tag
Nincs nagyszekrényem
A lakótársnak van, de nem tudja odahúzni, mert pont oda nyílik a szobaajtó
És elég nagy rés van az ajtó alatt, szóval szerintem egy szekrény még nem segíteneBlackSoul és EQMontoya: köszi a segítő hozzászólásokat
Ma megyek Obiba, megkérdezem ott tudnak-e ajánlani valamit.
-
fokukac
nagyúr
Hát, boldogsághormont sok minden tud fejleszteni, de lényegi különbség van a zene és az ütemes zaj között :-)
Tudom, régimódi vagyok, de szerintem a zene harmonikus hangskálák, azaz úgynevezett dallamok egymásutánja, amit úgynevezett hangszerekkel játszanak, emberek. Akár élőben is.
-
bobsys
veterán
Valoszinuleg nem fogjak elfogadni, foleg ha ra is van irva, hogy debit. Nekem volt prblemam belole, mert az Ausztral kartyam belfoldon debit kartya, de kulfoldon credit kartyakent viselkedik, de fel kellett hivnom a bankot, mert nem hittek el.
Azert kernek credit kartytat, mert ha valami tortenik azon tobb penzt tudnak letiltani mint egy debiten. -
bobsys
veterán
Ne felejtsetek el, hogy credit card kell az auto berleshez es kb a breles osszegenek dupljata fogjak befoglalni rajta
Es kossetek biztositast vagy a credit card adja vagy esetleg valami angol biztositonal, mert ugy valoszinuleg olcsobb mint a rental company biztositasa (siman lehet az oveke $30/nap) -
bobsys
veterán
Alljatok majd meg enni egy Cracker Barrelben
Ha tudtok olyannal ahol van shop is, az I95 mellett nagyjabol minden 50 merfoldnel lesz egy
-
bobsys
veterán
Ha nem tetszik amit adtak kerdezd meg van-e masik ugyanabban az arban, neha adnak egy SUV-t a full size auto araert, de FONTOS, hogy Chevy Captiva-t NE vegyetek fel, egy rettenet rakas szar az auto, eddig ketszer kaptam (harmadszorra mar nem fogadtam el), elisrtam magam benne minden reggel mikor beultem.
Kinel bereltek? A National cegnel van olyan, hogy kersz egy full siezt (talan midsize?) es barmilyen autot elvihetsz ami kint van a parkoloban, szokott lenni Impala, Dodge Avenger, kisebb Jeep SUV, de teljesen kiszamithatatlan mekkora autod lesz, akkor biztos lesz amit foglalsz (mid/full size).
3 emberre en Full size autot foglanek, mert peldaul a Corolla az midsize es az kicsi leszHoteben vagy motelben fogtok aludni utkozben?
Ha hotel akkor Hampton Innt (Hilton lanc tagja) tudom ajanlani, kenyelmes agyak, tiszta, rendes furdoszoba, ingyenes wifi es reggeli (waffle, kenyerek, bagel, muffin, rantotta, muzli, joghurt, gyumolcsok) es 24/7 tea, 2 fajta kave + 1 koffeinmentes kint a lobbyban. Ha regisztralsz a HHonor programba (ingyenes) akkor tudod hasznalni a 560041604 kodot ami kb 20% offot ad a netes arbol, be lehet irni mikor keresel hotelt. Valtozoak az arak, de $100 korul lehet talalni szobat ha nem a belvarosban van -
fokukac
nagyúr
én megértem
én is terveztem anno ilyet a nyugati partra
Frisco-ból végig is mentünk az óceánparton L-A-ig, majd onnan VEgasba, de ott a haverjaim fellázadtak, hogy elég volt, ők nem jönnek velem a canyonokhoz.
PEdig alig 1500 km lett volna még.
Így kénytelen voltam egy repülős canyon-túrára befizetni, míg ezek a nagytudásúak VEgasban nézték a revüben az ukrán kurvákat.De majd egyszer máskor, ha sok pénzem lesz. Az összes kurva kanyont végig akarom nézni, és bele akarok még lovagolni a naplementébe
A keleti parton pedig nem nagyon voltam, így azt is meg kéne ejteni.
PErsze, egy több hónapos Ojrópa-turné után.
-
EQMontoya
veterán
-
-
Dumas
csendes tag
Hogy őszinte legyek én igen is irigyellek, ha másért nem is, a hozzáállásod miatt. 1-2 alkalommal nekem is volt olyan, hogy a kirúgás szélén voltam (Pontosítok, a szerződéshosszabbítás volt krédéses) és folyamatosan stresszeltem olyankor (Bár ennek is megvoltak a maga előnyei) Szóval ehhez a töretlen lelkesedéshez mindenkép grat
-
fokukac
nagyúr
kirúgtak? Bocs, nem tudtam...
remélem, nem bánkódsz, és kizsaroltál te is a a főnöktől egy évnyi bért...indzsój!
a legszebb idő, amikor az embert kirúgják, és végre van ideje a dolgokra. -
FehérHolló
veterán
Végignéztem, de nem lettem sokkal okosabb. Sajnos nem tudom, hogy melyik évjáratnak milyen betegségei vannak.
3-as mazda meg nagyon nem bejövős, az újabb civicek eleje és háta meg közepesen buzis.
Csak bajom van, látod.EQMontoya: Köszi, nem rossz tipp, teljesen megfeledkeztem róla, hogy létezik.
Ha sportgép kellene, azonnal s2000, mondjuk nem jövőre.fokukac: Nem felvágni kell. Anélkül is van miből válogatnom. Kár, hogy az elmúlt 1 év alatt eljutottam oda, hogy undorodom a felhozataltól.
Családi autóval meg még bőven ráérek. Terv szerint majd az lesz lecserélve 2-4 év múlva, amit 1 év múlva szerzek be.
Az ui-ra pedig annyit, hogy abból a pénzből, amit elégetett a kiköltözés, már majdnem meglett volna a szóban forgó autó. -
tildy
nagyúr
Ket honapja konkretan minden guggolasbol foldon ulesbol esm huzott fel, annyira fajt a terdem. Kocsiban hatul pl nem is tudok utazni, vagy moziban sokaig egy helyben ulni, mert eles fajdalom hasit a terdembe.
Uszastol nem vagyok eltiltva, csak a melluszastol . Hatuszas, gyors mehet ezerrel
Egyelore nem szedek porcerositot, a fizikoterpia segit, mert nem feltetlen a terdem a ludas, mint inkabb a gerincem es a tartasom. Egyik vallam a masik alatt volt 1-2 centivel, ezen segit most. Dietetikussal is beszelek, etkezeseimen is valtoztatunk, tavaly ota 10 kilo feljott ram ( tobb oka is van, stressz, egyebek, persze jomagam is) .Egy jobaratunk ot ajanlotta, mondta , ha nemis ohozza kerulnek, o ud megfelelo embert ajanlani.
-
Integra
titán
elnézést kérek, ha félreérthetően fogalmaztam
direkt visszaolvastam és sehol nem írtam helyit. azt mondtam, hogy itt van még zsír, de azt, hogy te helyinek fordítod le.. pedig írtam,hogy a német jólét az rajtam is elkezdett idővel meglátszani
de valóban félreérthető voltam, bocsánat érteés bizony, az én koromban már hajtani kell veszettül, nem vagyok 20 éves és ha 40-50 évesen is leakarom nyomni a 25-35 éves sutyerákokat, akkor bizony minden nap nyomni kell az ipart, bell, crossfit, verekedés, nem szabad leállni. mondjuk élvezem veszettül. találtam pár embert, aki hasonlóan elborult lett az évek alatt, jól húzzuk egymást. savazzuk is egymást, hogy ki hol satnya, viszont nem sértődünk meg, hanem beintünk egymásnak és megmutatjuk hogy megcsináljuk
na de ha van edző barátod, aki valóban adott területen szerezte is a képzését, akkor járj hozzá, nem viccből vannak. ezt a youtube-ból simán megcsinálom dolgot semennyire sem pártolom, és sosem fogom, de kinek mi. akik tanácsot adnak képzett rkc/sfg instruktorok? vagy csak edzők valamiből? nem ugyanaz. 2006-ban keztünk el golyózni, 2 év kihagyástól eltekintve mai napig edzésre járok inkább, mint itthon a kertben csináljam egyedül, mert mai napig ha fáradok, rámszólnak, hogy figyeljek a hátamra, a lapockámra etc.. csinálom a kerben is, de mégis a csoportos edzés az igazi, nem látom magam, pedig bőven van tapasztalatom már.
-
Integra
titán
mi a szar ez a helyi zsírégetés?
ezt meg csak most láttam, ne haragudj
"funkcionalis edzes, trx, bell, stb! A legjobb, hoy ezekhez terem es edzo sem kell csak eszkoz es youtube."
természetesen lehet így is csinálni youtube-ból, képzett edző nélkül is. ideig, óráig, aztán jól összeszedsz egy fáradásos sérülést és aztán megnézheted magad és nem érted mi történt.belefutottak már jó páran ilyenbe. főleg bellezéssel. de trx-szel is ugyanígy lesérülhet az ember. nem látod magad kívülről, ezt sose felejtsd.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -50% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest