- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
beast27
senior tag
Lenne egy kérdésem mindenkihez mert eddig nem sikerült megértenem
Miért vannak egy on-topicban "off-os" hsz-ek? Mert ha elvileg minden on akkor nem kell semmit off-ba rakni -
beast27
senior tag
válasz
FehérHolló #44010 üzenetére
Ha itt esene az eső én biztos kihívnám sétálni a barátnőmet és még benne is lenne, sőt... Amúgy nem azért mert ki akarnék vele b*szni vagy ilyesmi hanem azért mert itt egy évben kb 4x esik az eső
-
beast27
senior tag
válasz
FehérHolló #44007 üzenetére
Azért sok sikert
-
beast27
senior tag
válasz
FehérHolló #44002 üzenetére
Ágyba
-
beast27
senior tag
válasz
#51177472 #43118 üzenetére
Előre jelzem ezt építő kritikának szánom, ha esetleg megbántalak vagy ilyesmi előre bocsi és olvasd olvasd újra ennek a mondatnak az első felét.
Szerintem nyugodtan vihetsz bele egy kis "gengszteres stílust", ne vidd túlzásba de egy leheletnyit lehetne gengszteresebb. Szerintem lehetne egy kicsit dallamosabb (nem tudom jobban megfogalmazni) az "ének" mert így külön válik a szöveg és az alap és olyan mintha csak olvasnád a szöveged és menne alatta vmi hangulat zene. Amúgy jó lett de ha ezekre egy kicsit odafigyelnél akkor még jobb lenne, félre ne értsd elsőre én sem csinálnék jobbat, respect -
beast27
senior tag
válasz
Phvhun #42776 üzenetére
Az angolról jut eszembe
Régebben mikor még 4. osztályba jártam és új angol tanárt kaptunk (akiben már az első órán sikerült "jó benyomást keltenem"). A tanár olvasott egy "történetet" amiben szerepelt a "fast" szó, amikor a tanárnő felovasta én szóltam neki (idézem magam) tanárnő lehet hogy magának "f@szt" de nekem "feszt" (mivel fater mindig így ejtette és én így tanultam meg), persze a tanár félre értette és egy szaktanári intővel díjazott engem -
beast27
senior tag
válasz
parandroid #42312 üzenetére
Sajnos nincs
-
beast27
senior tag
Én úgy gondoltam hogy topic-hoz csatlakozom ha már rátaláltam. Az amerikai témához meg nem tudok hozzá szólni mivel Izraelben élek
-
beast27
senior tag
Sziasztok
Gondoltam csatlakozom, remélem van még hely nekem is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest