- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #12988 üzenetére
Ma reggel a reggelinél épp arról beszélgettünk a nejemmel, hogy milyen jó, hogy nincs hitelünk! Lövésem sincs, hogy mit csinálnék, ha a kezdeti 50k törlesztő mára felment volna 80k-ra és rendszeres fizetés mellett is többel tartoznék, mint mikor felvettem a hitelt!
De lesz az még 180
Rögzített árfolyamon akarsz törleszteni, vagy bízol a jelenlegi trend megfordulásában?@lujó55
Lehet, hogy öngyilkos szúnyog és felvágta az ereit?
Minden bizonnyal! -
lujó55
addikt
válasz
fokukac #12988 üzenetére
Atomot Genfnek!
Lesz az még 150 is
Meg kéne nézni kik azok akik tetemes CHF vagyonnal rendelkeznek, mert ők csinálják a tőzsdecirkuszt, hogy tovább gazdagodjanak. Na őket lekapcsoljuk és megoldódik a probléma magától.Jó reggelt! Éjjel egy vérszívó zümmögő bekerült a szobába, egész éjjel koncentráltam, hogy elkapjam. Hulla fáradt vagyok, de megöltem valahogy, mert el van kenődve a párnán, hatalmas vérfolttal. Lehet, hogy öngyilkos szúnyog és felvágta az ereit?
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #12948 üzenetére
Au... Raadasul a szomszed nyanya is zaklat, nem irigyellek....
----------------------------------------------------------------------------------------------
Tildincs ugyes volt.Megvett egy kibebaszottjo fenykepezot, azt most meg fosik elvinni a fesztivalra, nehogy elhagyja, vagy a portol baja legyen. Gratulalok.... -
lujó55
addikt
válasz
fokukac #12807 üzenetére
Hát igen, az a bizonyos sötét középkor milyen rossz volt már! A kizsákmányoló hűbérúrral, az egyházzal
Kellett a 9. tized a földesúrnak, a 10. tized meg a papoknak. Azaz 20%. A többi kukoricát megtarthattad, hogy legyen mit elvetni jövő tavasszal.
Amúgy rohadt érdekes az írás. Mert való igaz, hogy így működik a dolog. Csak nem ez a szembetűnő. Hanem az, hogy bejegyezteti valaki az egyfős kft-jét mindenféle tevékenységi körre a farmervarrástól a motorolaj árusításon keresztül a pizzérián át mindenre, mert ha szükséges tud keríteni szakirányú alkalmazottat, holott ő maga nem ért semmihez (ezért is nincs munkahelye). Még egy kapavágást nem dolgozott, máris vett egy húszmilkós autót és egész nap az edzőteremben feszít, mert ő vállalkozó. Na ez a feltűnőbb, nem a panelház garázsát kibérlő kulcsmásoló aki alig tud megélni, a fogorvost meg hírből sem ismeri. Normális vállalkozó megtervezi a tevékenységét és komoly szerződéssel alkalmaz munkavállalót. Én, ha elmennék a cégtől 2 évig nem végezhetném azt a munkát amit most csinálok. Ráadásul hiába tanultam meg a szakmát a cégnél, nekem soha nem lenne pénzem saját forrásból olyan eszközparkra amivel most dolgozok, mert akkor inkább egy házat vennék ha már meglenne a rávalóm. A konkurrencia, aki alkalmazna külön szerződne a jelenlgi cégemmel, hogy kárpótolják, mert egy napi tanfolyamom többszázezerbe került a vállalatnak. Nálunk több nő van most szülési szabin, vagy gyesen, mégsincs káosz, mert volt idő betanítani az utódot és visszavárják a dolgozót, ha már nagyobb a gyerek. Az sem lep meg, hogy amikor a cégem szóba kerül mindenki elismerően nyilatkozik róla és a produktumunkról is. A jó hírnév meg fél siker...
Na, megyek fúrni csillárt. Ebben a rossz időben -
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac #12800 üzenetére
Remélem,hogy felkészültél a legrosszabbra.SP - Kép maradsz
Én 2mp-nál többet nem bírtam belőle megnézni...
De biztos jó,mert majdnem 2,5 milla a nézettsége -
Lacazr93
senior tag
válasz
fokukac #12800 üzenetére
http://filmania.blog.neon.hu/files/sp%20foto.JPG
ő SP
A tinilányok és a melegek kedvence
-
-
ClayMore
aktív tag
válasz
fokukac #12711 üzenetére
azért nő meg ekkorára mert KÖZTERÜLETEN van. ha magánterületen lenne már ment volna a bírság és kényszervágás kiszámlázva.
de mivel a köznek nem áll érdekében önmagát megbírságolni. és nem áll érdekében az emberek egészsége ha az pénzbe kerül (nyírás) ezért xarnak rá magasról.
ps.: a parlagfű nagyon is ON téma.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac #12529 üzenetére
Pohár:
ATC - All Around The World (la la la la la la la la)
Na és most el nagyszülőkhöz Cigándra.Remélem Cigánd - Kisvárda térségben jobb idő van.Ugye kételkedem?
-
Mawyx
őstag
válasz
fokukac #12521 üzenetére
Nem lehet mondani, hogy válogatok meg nem próbálkozok, csak a kifogásokat keresem, hogy melyik munka miért nem tetszik meg fennhordom az orrom és egyből igazgatónak jelentkezek (bár arra is volt példa
).
1-1.5 óra kevés erre, kiindulási hely a 11.kerület, itt lakok. Kőbánya Kispestre járok dolgozni (majdnem), onnan kellene eljtunom a 2.kerület Marczibányi térre meg vissza és az interjúim 1-1.5 órásak szoktak lenni, a legrövidebb fél órás volt.
Melóban 8kor kezdek, interjúra meg 9re kéne menni.Ha most pénteken vagy rákövetkező hétfőn itt nem kapok fizetést, akkor meg megoldódik sajnos, mert akkor ezt itthagyom, mert akkor semmi nem lesz igaz abból, mint amiben megállapodtunk. Heti fizut kértem, hogy ne 1hónappal csesszen át, de ha ezt se tartja, akkor bejelenteni se fog soha.
Szerk: ez a sör egészen egyszerűen szar, keserű
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #12382 üzenetére
Ha hazaertunk este tolok fel kepeket. Perisherben (NSW allam, Jindabyne-tol 30-40 perc kocsival) voltunk, meglehet nezni neten is, van weebcam. http://www.perisher.com.au/trailmap/
Megszamlalhatatlan palya, rengeteg ember.1600 meter az alap es a teto ha jol emlekszem 2100 -
ClayMore
aktív tag
-
kételkedem
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #12240 üzenetére
BS remélem nyaral valami vízparton, sörözik és lenge ruhás lányok lesik minden kívánságát!
Ha túl könnyed a téma, akkor itt van egy mai hír:
A BISZ Zrt. legfrissebb, június végére vonatkozó adatai szerint jelenleg 871 ezer magánszemély szerepel a BAR-listán, vagyis ennyien vannak azok, akik számára legalább 90 napos, minimálbért meghaladó összegű folyamatos késedelem vagy visszaélés, csalás miatt gyakorlatilag lehetetlen a hitelhez jutás. A lista idén február végén volt a leghosszabb, ekkor 939 ezren szerepeltek a rendszerben, azonban egy jogszabályi változás miatt az egy éven túli lezárt tartozással rendelkezők, mintegy százezer fő márciusban kikerült belőle. Ha nem történt volna ez a bankok által egyáltalán nem üdvözölt változás, a BAR-listások száma ma megközelítené az egymilliót.
[link] -
ClayMore
aktív tag
válasz
fokukac #12132 üzenetére
1, az autócska odafigyel a biciklis kalaposra, mert a szeme oda feléje hajlik rája
2, a biciklis udvariasan odafigyel a Verdákról kilépő szemmel rendelkező személygépjrműnek látszó fiat-lada klónraa kettő lova-egyenletéből az jön ki h az autós jobban szereti és óvja a bringást mint fordítva mert a szívecskének látszó krokodil kardiovaszkuláris-pumpa alsó csücsökre az az utó fölött van és a kerékpáros-kalapos felé hajlik
szub-liminal message-> mindenki udvariasan és kulturáltan közlekedik járműtől függetlenül. és amúgy nagy a jólét mert van láv!
mit nyertem? még sört?
ps.: mindezt sárga-jól láthatós árnyalattal ábrázolva-> aki nem így közlekedik az az így közlekedőkre nagyon irigy. hisz a sárga-rózsás pofon óta tudjuk h sárga az a zirigy.
továbbá a margith bridge nagyon bjutiful ezekkel a lámpa oszlopokkal!
-
-
lujó55
addikt
válasz
fokukac #12041 üzenetére
A lomizást ablakból szoktam nézni (IV. ker.) igazi élmény. Még a BKV-zásnál is jobb. Igazi dráma, egy tragikomédia! A jómultkorában hideg esős időben ott feküdtek a szeméthalom közepén a bennszülöttek és igazi törzsi viszálykodás alakult ki, ha valaki átment a másik területére. Viszont van valami szabályrendszere is, mert lehet csereberélni is rendesen. Pl. vascső egy törött ablakkerettel egyenértékű. Ami nem megy: üveg, papír, sitt, törmelék, elektrohulladék.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #12012 üzenetére
Senki sem mondta, hogy az lesz (mármint 36-ból 25, inkább 27-28 van itt bent, de még mindig jobb a 36-nál - gy.k. a légkondi helyett gondoltam a légkavarót
). De ha már fizika és te akkora fizikus vagy közgazdász-jogász létedre
, akkor ugyan már magyarázd el nekem, hogy nekem a tégla-vasbeton társasház harmadik emeletén miért jobb nyitott ablakkal (a csukottak lefüggönyözve) és némi légáramlással, mint becsukott és teljesen lefüggönyzött ablakokkal, amikor a falakból árad a hőség, de becsukott ablakkal legalább minimális szellő sincsen.
Segítségként elárulom, hogy délután elég rendesen erre az oldalra süt a nap és igen, becsukott ablakokkal meg lehet dögölni, egy ablakot nyitva hagyva azonban egészen elviselhető. (A többi valóban le van függönyözve sötétítőfüggönnyel, redőny nincs.)
Most meg bekapcsoltam a légkavarót, egyből kettes fokozatra, megvan a 25 fok is így, szerencsére. A kinti hőség ellenére a komfortérzet megvan.
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac #11934 üzenetére
Nem vagyok én az a Balázs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest