Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #53048 üzenetére
Elvitte a Drágaszágot valami gonosz hobbitka??
ui. sose fogom megérteni, hogy mi értelme van a gyűrűnek. Az ékszereknek.
pláne, hogy férfi létemre gyűrűt hordjak?Én, ha egyszer lesz ilyenem, tuti, hogy a széfben fogom tárolni, el ne hagyjam valahol, mint az egyik barátom a toszkánai nyaralásuk során.
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #53008 üzenetére
ez vmi amcsi szokás lehet, mert a szaharában a texasi főnökeim se nagyon szerették leállítani a motort :-) kint 50 fok volt, a Land Cruiser meg járt az iroda előtt akár órákig is, hogy jó hűvös legyen, amikor a főnök majd beül :-)
Mit nekünk global warming, átszámolva 30 Ft volt 1 liter gázolaj :-) -
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #52941 üzenetére
Nem tudod visszavinni es valami 4x4-et valasztani helyette, amennyit szopsz ott az idovel, olyat kene foglani egybol. Nalunk hideg van meg onos eso, most vakarasztam le a kocsikat. Kollega mult heten megcsuszott a jegen egy mellekutcaban, most egy Fiat 500 a hu tarsa, hat azt mondja nem ide valo az 1.4-es motorjaval.
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys #52820 üzenetére
Megnéztem én is, nekem sem volt igazam, csökkentették a díjat, megemelték a limitet (400 volt eddig) és egész jól váltanak (369 vs 372 a kh javára). Tavaly nyáron kellett utoljára használnom, akkor sírtam, 15 font tranzakciós díj és 334-ért váltották (bankomnál 352 lett volna)...
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #52775 üzenetére
Nem tudom, én ezt az allshare-s szart már egy nap után legyaktam a gépemről.
-------------------------------
Más téma. Most láttam egy filmet, Ridley Scott bácsi legutóbbi filmjét (The Counselor) parádés szereposztással.
Basszus, semmi értelme nem volt az egész filmnek, de semmi. Ilyet rég nem láttam, hogy ennyire szétessen valami. -
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #52714 üzenetére
Tőlem nem kértek erre 5000-ret, viszont a 75 ezres bérleti díjra a 40 ezres biztosítás, meg a 400 ezres (!) depozit már nem esett olyan jól. És ha csak a síma (15-20 ezres) biztosítást kértem volna, akkor 800 ezer Ft lett volna a depozit.
Nem tudom, hányan tudnak megfelelni ezeknek a feltételeknek MAgyarországon, de az látszik, hogy nincs kultúrája.Bezzeg az amcsiknál 500 dolcsiból megvolt egy hétre a kocsi, leadhattuk egy másik államban, 1000 kilométerrel odébb, és a depozit kb. annyi volt, mint a bérleti díj.
-
Integra
titán
válasz
bobsys #52297 üzenetére
kukkants rá a komolyabb gyártókra, ok, ott a nevet is fizeted, de a minőség is absz rendben van. ennyi az annyi. én csak 1000 ojróért vettem nappaliba kanapét, olyan is... :-/
már cserélném egy natuzzi-ra... mindegy, ide már ez marad, majd az új kecóba lesz jobb.
nem könnyű feladat olyat találni amiben tényleg tudsz szó szerint dögleni, laptopozni, aludni, barátnőddel házimozizni és alapvetően dugni is, hogy bírja a strapát, meg sok helyzetet lehessen rajta nyomni..kukac:
egyetlen helyen sem volt ma razzia, se motozás, se zsebkirámoltatás, se szonda fújás. csalódott vagyok... -
parandroid
félisten
válasz
bobsys #52233 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam ezt a live feedet. A te példád azért nem jó, mert abban semmi vicces nincs, amikor fél méteres hókupacok vannak, és mindenki csinálja a dolgát. A linekn sokkal viccesebb képek vannak, ahogy a pár centis hó éppen világvégét okoz ott a kies, sivatagi klímához szokott, és havat még sosem látott Mo-n. Ahol éppen a héten jelentették be, hogy tudják, hogy felkészültek, milliárdokat költöttek a felkészülésre, és idén aztán istenuccse semmi nem lepheti meg őket. Csak hát minden olyan hirtelen történt, és igazából hidegre és hóra nem igazán számítottak...
p
-
-
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys #51980 üzenetére
Ez persze nagyban függ attól, hogy milyen sebességnél és környezetben, de többnyire azt, amit a profik is szoktak: vérmérséklettől és / vagy hitbéli beállítódástól függően imádkozni és / vagy káromkodni. Érdekes módon az igazán profik inkább az utóbbira hajlanak. Na meg persze kapaszkodni sem árt.
p
-
-
Integra
titán
válasz
bobsys #51802 üzenetére
ez benne van. hogy mennyire jogos a félelem.. fene tudja, de elméleti síkon ott van
ott a tesla, mindent tud egy helyről. idővel az is teljesen reális kép, hogy fogod a nexus7-et, bepattintod a középkonzolba és arról nem csak a navit, hifit vezérled, hanem a klímát, ülésfűtést etc. csak megkell írni a szoftvert hozzá. és egy biztonságos kapcsolatot kell létesíteni az autóval.
mobiloknál már van ilyen, szabadon használhatod a telefonod mindenre, de van egy alkalmazás a céges dolgaidhoz, telefon a telefonban, teljesen szeparált ökoszisztéma. szerintem itt is így lesz -
bobsys
veterán
válasz
bobsys #51628 üzenetére
Beleolvastam, sirok. Ezt ugy beraknam alairasba "De ha két bitet, mondjuk egy nullát és egy egyest elég sokszor továbbítasz a mai eszközeinken, előbb-utóbb az is a felismerhetetlenségig el fog torzulni"
vagy esetleg azt a reszt ahol ki van fejtve, hogy a minosegi (20x dragabb) LAN kabelen meg a weboldalak szinei is jobbak. -
Winner_hun
félisten
válasz
bobsys #51612 üzenetére
Ha én azt tudnám... egy ideig a kártya megerősítésével nyaggattak. Megcsináltam, arra jó volt hogy már eladni is tudok az eBay-en... legutóbbi levelükből egy idézet: mert folyton azt akarták hogy igazoljam magam
"That being said, I do understand your frustration with this limit and the repeated replies you have received. I can see that you have confirmed your account through both phone verification as well as with a credit card. I also see that you have already linked your account with PayPal and have received a high amount of positive feedback."
Aztán valahogy csak rájöttek hogy nem tudnak segíteni, irányítanak tovább, tegnap este 8-kor jött a levél, további részlet:
"Candidly, István, in my department we do not take action on accounts in the way you are expecting. We simply answer general support questions; we don't action an account or remove an action that was already in place. Because of the information I can see and outlined above, I am forwarding your account information and concern to our Trust and Safety department for further review. This is the appropriate department to appeal this type of block.
I want to also set appropriate expectations of this process timeframe. Please have patience while the account is reviewed as it can take up to 7 business days to receive a response. This department will either reach out to you through email with more details on this situation or they will provide me with additional information which I will relay to you, also through email."
A 7 munkanapot nem kellett megvárni, ma reggel már tudtam vásárolni. Most akartam befejezni, majdnem sikerült is, erre megint lekorlátoztak. Most válaszoltam a tegnapi levelükre, kíváncsi vagyok mit reagálnak rá.. személyes limitet állítsák át 1000 termék / napra aztán nem lesz velem gondjuk
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #51122 üzenetére
Bocs a kerdesert, de inteztetek vegul magyar anyakonyvezest? Van valaki az ismerosi korunkben, akinel a gyerek anyja nem magyar, az apja magyar, a gyerek kulfoldon szuletett, de nem engedelyezik nekik az othoni anyakonyvezest azona neven, ami a kulfoldi anyakonyvi kivonatban van?! MErthogy olyan nev otthon nincs.
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #50939 üzenetére
hi!
bekapcsoltak a guglimaps-en az időjárás layer-t, elég durva, hogy még New Orleans-ban, de Floridában, JAcksonville-ben is -2 fok van. VAze, lefagynak a pálmafák...
De az a mínusz 20-30-as öv meg különösen jó hely lehet most.
Nekem a negatív rekordom egy laza -32 fok, amit a Chopok-on éltem át '96 decemberében.
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys #50942 üzenetére
Jó választás, Scotté nem lett befejezve, azt is Amundsen vitte haza.
sziszamisza: Szerintem ez valahol megvolt otthon nagyapám könyvtárában, vagy könyvtárból olvastam, már nem rémlik.
Viszont most, hogy véletlenül beleakadtam, hogy film készült belőle Kon-Tiki címmel, újra leporoltam az alábbi Heyerdahl kötetet:
p
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #50926 üzenetére
Hat a te esetedben tenyleg nincs ertelme fizikailag ott lenni
En mar csak akkor szoktam kimenni az ugyfelhez, ha mar valami nagyon el lett baszarintva es "reklamalnak".
Persze mas elkefeli en meg megyek megcsinalni meg surun elnezest kerni. Tavaly 3-4 ilyen projectbe is belefutottam, mert hat en vagyok a Technical manager, es nem szol az istennek sem a kollega, hogy gondban van es kene segitseg. Mindig akkor szolnak amikor mar nyakik er a szar es az ugyfel tajtekzik
Mar a jovo hetre meg is van a kovetkezo utamEs 2 ember minuszban vagyunk 2 honapja es nem talunk J. admint se.
-
bobsys
veterán
válasz
bobsys #50852 üzenetére
El if elejtettem, hogy a -40 fok miatt be vannak am zarva az iskolak ott. Reggeli conf callban kiderult, hogy bar mindenki elindult reggel, de senki nem fog odaerni keso delutan elott igy mindenki kedd reggel fog megjelenni az ugyfelnel
Most Washingtonban varok a csatlakozasra es itt meg +4 fok van, de mar most befagyott a seggem mikor kimentem a terminal ele.ooo, mit kene meg irnom?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest