- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
FehérHolló
veterán
Úgy is fel lehet fogni, hogy 10 perc alatt kipipálnak egy vendéget max haszonnal.
Egy olasz étteremben jellemzően nem a konyha a szűk keresztmetszet. Az ételek zöme tészta, vagy tengeri izébigyó, 10-15 perc alatt elkészülnek.
A várakozás idejére meg kikértem egy üccsit, szóval egy rossz szavuk nem lehet rám.Egyébként valóban rosszul jött ki, de mi lett volna szerinted a jó megoldás? Ha elküld a főpincér, azt legközelebb nem jövök? (Úgy, hogy látásból már azért ismer.) Vagy azonnal kifordulok az ajtón, amikor a belátható részen nem nagyon van szabad hely?
(u.i.: Az még hozzá tartozik, hogy jelnyelven megbeszéltük az elején, hogy az utolsó asztalt a mögöttem 5 másodperccel érkező párnak adja oda. Szóval a dolog kicsit árnyaltabb, de ettől most tekintsünk el, mert az alaptémáról érdekel a véleményed.)
Az előbb az otthonit szépen kiszerkesztetted.
-
Tim82
félisten
Az a pizza (nem biztos, de tobb, mint valoszinu) nem szeretettel keszult.
Adalékanyagokra célzol?
Diákként melóztam vagy tíz éve a Vidámpark területén egy gyorsbüfében, ott a lila fej ellenére nem volt idő sem ilyenekre. Ettől függetlenül amennyi légy volt... csendben imádkoztam minden műszakban, hogy az ÁNTSZ várjon a razziával addig, amíg én már nem dolgozom ott.
-
Integra
titán
zizi van az erőben ma úgy tűnik.. éppen előztem, mikor elfelejtett emberünk a visszapillantójába nézni és rámhúzta a kormányt..
múlt héten meg telibevertem egy galambot, ha nincsen visszapillantó tükör akkor az arcomba robban 120-nál, + a galamb sebessége. védőangyal figyel rám
-
3at vettem az ujsagosnal, szurket adott, eddig kicsit ferden neztem ra h na miaf.. ez a fenymasolat, de a femcsik ott van a vegen, szoval gondolkodtam a dolgon..
Az otos busz a kossuth utca fele haladva a vegallomason ugye megall, nem csak megfordul? ( miskolcon alt az egyik vegpont csak fordulo) -
-
concret_hp
addikt
-
Dumas
csendes tag
Köszi! Akkor nem tévedtem sokat. Bár nagyobbra tippeltem volna. Vélemény esetleg valakinek arról a termékről?
Egyébként ilyen rendőröshöz hasonlót haverom is mesélt. Ismerőse mentősként dolgozik, és ők voltak úgy, hogy beragadtak a dugóban, ebédelni készültek, szóval benyomták a szirénát és átrobogtak a közeli gyorsétteremhez, ahogy elengedték őket.
tbs: Neked is köszi, akkor erre szerintem befizetek, holnap úgy is jön a fizu.
Bár én a homokról úgy hallottam, hogy nagyon leül az aljára, és akkor nem az igazi. Vagy a homokost nem zsákra értetted, hanem szabadidődben melegeket versz?
(Bocsi, nem lehetett kihagyni)
-
fokukac
nagyúr
Te figyi már. Most nem valami amcsi roadtrip-ről volt szó?
Vagy előtte még befigyel egy dél-afrikai túra is, mert már 2 hete nem utaztál, ráadásul azon a kontinensen idén még nem is voltál?
Vagy hogy van ez most?Bobsys: a kollégáim szerint én csak veszteséget generálok, ergo negatív gdp-t termelek.
-
-
-
FehérHolló
veterán
Nem, mivel valami (rajtam kívül álló) biztosítás miatt ez a max.
Fél év múlva viszont lehet debit kártyát igényelnem, ami úgy működik, hogy a számlámon zárolnak 4000 eurót, azt ennyi lesz rá az éves limit...
Harmadik lehetőség a hitelkártya, amin havi legfeljebb 600-as a korlátozás.Ha mindhárom kártyát szeretném, akkor egyszeri 160 euro aktiválási díj és éves 120 euro használati díj.
Jobbnál jobb opciók...
-
Viszlát
addikt
Koszonom kerdesed, megvagyok.
Melo kemeny, huzos volt nagyon az elso honap, de minden rendben egyebkent. Az elet evek ota eloszor jonak mondhato, leanyzoval is jol mennek a dolgok, nincs okom panaszra (meg akkor sem ha mindig van valami otthon, most eppen a nav akar legombolni rolam egy kisebb vagyont).
Jaja, mikor jarsz erre?
Bar most kihoztam az autot, igy joval gyorsabb, egyik hetvegen osszehozhatnank egy talalkozot (tildy mit szolsz?)...
-
NoLF
veterán
utánaolvastam, globális tekintetben az 1700-as évekig volt mindenütt bal oldali közlekedés, utána kezdett vegyülni. Magyarországon 1941-ben álltak át a jobb oldalira.
Viszlát: bizony bizony
amúgy hogy s mint? minden rendben a munkahelyen, életben? mikor jársz erre? mikor járok arra?
-
BlacKSouL
addikt
Mivel már összeállt úgyahogy, most teszteltem, hogy mikre számítsak. Persze hogy foglalkozom vele. Közben megy rajta még a TV is, most épp a céges laptopról írok, amin pakolok össze egy táblázatot holnapra, és teljesen tökmellékesen radiális átömlésű örvényszivattyú Euler-turbinaegyenletét, jelleggörbéjét tanulom
Mégis micsinálnék?
Mondjuk ha választani lehetne, akkor gép nélkül, tv nélkül, laptop nélkül, örvényszivattyú nélkül ülnék valahol egy tengerparti kis bárban, szürcsölném a hideg koktélt, hallgatnám az egzotikus zenét, élvezném a fülledt meleg estét, és mosolyognék napbarnított, bársonyos bőrű, combközépig érő szoknyában a pultnál üldögélő fekete hajú lányokra, közben sóhajtoznék, hogy valaki tud élni..De most lefekszem aludni, mert a héten eddig a nettó átaludt órák száma alig éri el a nyolcat, és már kezdem magamon érezni, hogy néha megugrik az ékszíj..
-
fokukac
nagyúr
Engem a saját cégem akar kirúgdosni a komfortzónámból.
Azt mondtam kb. két hete, hogy költözünk másik épületbe, megint. Viszont az csak 1-2 hónap múlva lesz, és, valamelyik fejesnek közben is elgurult a gyógyszere, mert még addig is elköltözünk az épületen belül, ismét. 3,5 hónapja ülünk itt, ahol most... Tehát a következő 1-2 hónapban kétszer fogok költözni.
Agyrém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest