- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fokukac
nagyúr
Hol van Blacksoul?
Szerintem valós esélye van annak, hogy lehet, hogy reggel megfagyott, ISten nyugosztalja szegényt...
Nógrád a legjobb hely.
-
kételkedem
addikt
Egészséges felnőtt embernek manapság teljesen megfelel egy farmer, póló és kora reggelre egy pulcsi, vagy egyéb könnyű felső!
Napközben 25-28 fok körül van az egész országban és hét ágra süt a nap, a reggeli hűvös miatt kellemetlen lehet a strandpapucs, térdnadrág és ujjatlan póló öltözet. A déli meleg miatt pedig tök felesleges a prémes kabát meg a sál! -
Mawyx
őstag
Igen, már rég meg kellett volna tennem, de gondoltam kivárom amíg lesz új meló. Na ez nem jött össze, mert amikor már kikapcsolták a netem és azt mondta a főnök csináljam meg a webfrissítést vaktában, adjam neki oda a fájlokat és magyarázzam el neki hogy kell feltölteni és majd ő feltölti, akkor már betelt a pohár és eljöttem. De ekkor már napi többször belémkötöttek, adtak feladatot, elezdtem csinálni, majd bejöttek fél óra múlva és szó szerint azt mondta hogy képzelem, hogy ezzel foglalkozok...rossz volt az állandó veszekedés, nem birtam már tovább.
Ez csak nyári munka most, tehát nem oldódott meg semmi, de be vagyok jelentve és nincs stílusbeli problémám, jól érzem magam, csak fárasztó, de keresgélek tovább valami véglegeset. Mindig minden megoldódik -
kételkedem
addikt
Az Mt. értelmében (Mt. 125. §. (5) bekezdés) munkaszüneti napokon a munkavállalóknak nem kell munkát végezniük, kivétel:
Megszakítás nélküli munkarendben,
A rendeltetése folytán e napon is működő munkáltatónál, illetve ilyen munkakörben foglalkoztatott munkavállaló esetébenTovábbá az Mt. 127.§ (1) bekezdése alapján nincs törvényes akadálya a munkaszüneti napon történő foglalkoztatásnak, ha a munkavégzés baleset, elemi csapás vagy súlyos kár, továbbá az életet, egészséget, testi épséget fenyegető közvetlen és súlyos veszély megelőzése, illetőleg elhárítása érdekében szükséges.
-
BlacKSouL
addikt
Ez nem hangozna rosszul. Meg is lennék vele elégedve. De amit a márciusra és áprilisra ír az eddig nem jött be.
Március - átlagos hőmérséklet, átlagos csapadék - ehelyett: átlagosnál melegebb, és szárazabb volt
Április - átlagnál melegebb, átlagos csapadék - ehelyett: átlagosnál hidegebb, és szintén szárazabb voltDe a továbbiakban inkább legyen igazuk
-
kételkedem
addikt
Privátban küldöm az "Álláskereső 1." csomagot. Ez a csomag egyelőre csak egy bankszámlaszámot tartalmaz. Ide kell utalnod egy jelképes (50 EUR) regisztrációs díjat. Ha megkaptuk a regisztrációs díjat, jogosult leszel az Álláskereső 2. csomagra. Ebben a csomagban kapsz egy címet ahova az önéletrajzodat, a bizonyítványaid másolatát és a fotóid portfólióját küldheted. Ezzel egy időben kell befizetned a nyilvántartási díjat is. Ez most akciósan 50 EUR/hó. Ha ezeken a lépéseken túljutunk, minden héten kapsz tőlünk egy link gyűjteményt az éppen aktuális állásajánlatokkal.
Mivel ekkor már teljes jogú regisztrált felhasználónk leszel, akciós áron hozzájutsz az általunk készített, testre szabott, professzionális "Milyen a jó önéletrajz?" kiadványunkhoz. Elektronikus levélben minden héten kapsz egy leckét. A leckék ára csupán 10 EUR leckénként! Ha megrendeled és egy összegben befizeted a 10 részes leckesort, akkor jogosult leszel egy személyes karrier tanácsadásra! A tanácsadást hétfő reggelenként tartjuk a lónyai vadászkastély melletti tónál!
Természetesen garanciát vállalunk arra, hogy egyetlen éven belül keresünk neked egy megfelelő állást!
Szándékunk komolysága jeléül máris kapsz egy ingyen ajánlatot: [link]
-
-
szg88
őstag
-
szg88
őstag
Sztem ez nem magyar ünnep, csak lenyomják a torkunkon. Régebben (van ahol ma is) a május 1.-ét tartják (tartották) a szerelem ünnepének.
-
-
Mawyx
őstag
Én már gondolkozok rajta erősen
Itthonról indulva kint nem fázok, márkás, jó minőségű téli dzsekim van, de melóban egész nap egy helyben ülve átfagyok teljesen.
Jelentkezek, de a kép nem túl jó, sokszor gondolom azt, hogy egész jól keresek meg jó helyen vagyok, sokan dolgoznak nagyon rossz körülmények között úgy, hogy semmilyen tekintetben nincsenek megbecsülve.(#20476) zoltanz : én se néztem ki kolléganőkből, mert csinosan öltöznek, de amikor ketten vagyunk és elsírja, hogy mennyire fázik ő is, de az ügyfeleknek nem szabad mutatni és előttem elkezdi húzogatni a rétegeket magán, olyankor nem nézem magam hülyének a 2nadrággal, mert a többiek is így vannak öltözve meg nagy pufi dzsekiben ülnek.
(#20475) tope: ezzel nem vagy egyedül, a Magyarország táblát ki lehet hajítani, magyarul úgyse beszél szinte senki.
-
JetiRulez
őstag
Akkor már értem, hogy a makacs foltot miért nem szedte ki 24 óra alatt a fehér nadrágból anno. Legalább 48 vagy több óra kell neki.
Na ennyi időm nekem nincs. Ez volt az egyetlen utcai nadrágom. Holnap mehetek el venni egy másikat.Egyébként kajak kihat a jobb oldalamra a fogdoki érzéstelenítő injekciója. Kettőt is kaptam. Reszket a jobbkezem és zsibbad is. (Nem vagyok allergiás.)
-
-
Az én TV-m is ezt csinálta (pontosabban kicsit recsegett a hangja), kiderült gyári hibás volt a hangszorója, bejelentettem, 2 napon belül kijöttek, kicserélték a hangszórót, és azóta is működik.
Holló: mond neki hogy a vágánynál találkozzatok, de ha nem tetszik akkor meg a Nagy kijelzőnél
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest