- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
válasz
kételkedem #26007 üzenetére
rendben
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #25999 üzenetére
Nem volt egyszerű beleimádkozni de egy kis rohangálás a napon megtette a hatását
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #25991 üzenetére
Az miért van, hogy a fürtnek csak a fele nő meg, a fele megmarad fejletlen gombostűfej méretűnek. Úgy elszórtan. Olyan ritkás fürtjeink lesznek, hogy az nem kifejezés. Mondjuk előzetes számításaim szerint 5 tőkéből kb. 200-250 fürt lóg, és elképzelhető, hogy mivel 4-5 évesek, túlterheltem őket. Vagy esetleg a beporzás volt bajos?
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #25991 üzenetére
Ültessünk bele facsemetéket, aztán hagy legyen ott magának!
Facsemetéket nem lopnak?
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #25988 üzenetére
Barátnőm szerint rá lehet kenni az idei fagyokra (náluk Kunszentmiklóson a termés kb. felét elvitte).
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #25985 üzenetére
Budapesten szombaton néztem zöldségesnél, akkor ott a meggy kilója 640 HUF volt...
-
válasz
kételkedem #25983 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, de mint ha fater két héttel ezelőtt azt mondta volna hogy 310 és 330 Ft között veszik kg-ját, ha szárastól van szedve.
#25985 kételkedem: Erről én is halottam, felvásárló mesélte. De mondta is hogy sok autó fordul meg nála, mind ukrán/orosz/szlovák rendszámmal, és elvileg kg-onként fogtak rajta 100Ft-t, tehát ha fullra megraknak egy autót és viszik 600-1000km-t akkor is megéri!
-
Vigneau
félisten
válasz
kételkedem #25916 üzenetére
Értelek, én is a másik oldalról - nem a jogiról - közelítettem meg a kérdéskört: katona vagyok - még...
-
Vigneau
félisten
válasz
kételkedem #25909 üzenetére
Elég otthonosan mozogsz a témában. Tán Te is Kolléga vagy?
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #25861 üzenetére
azt már nem! nekem nem fogják a lábamat gyantázni
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #25841 üzenetére
csatlakozom
-
stranger28
addikt
válasz
Köszönjük
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Bizony! Boldog László napot az érintetteknek!
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #25774 üzenetére
melyik évjárat?
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #25774 üzenetére
Tisztelt kételkedem!
Minden bizonnyal belever az index a féltengelybe. Javaslom a gépjármű bezúzását vagy örök megőrzésre beveszem a verdát, mondom a címet
Sajnos fogalmam sincs mi lehet.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #25490 üzenetére
nem
amúgy csilisbabot úgy csinál faterom, hogy csili-alapot felforral kis vízzel, tesz bele kevés nagyon apróra vágott hagymát, kis plusz fűszereket, majd mikor meghabzik, összeönt 2 konzerv fehér, két konzerv vörös babot, egy doboz kukoricát, belekeveri az előkészített cuccba, felönti pár pohár vízzel, majd miután felforrt, beleteszi az előre felszeletelt kolbászt, és néhány doboznyi vékony magas kerek vagdalthúskonzervet hüvelykujjnyi darabokra vágottan.kukac: az nincs, mer ez nem hús
de azon csodálkozom, hogy nincs benne a kedvenc összetevőm: "zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil borkősav észterei"
Ez egy olyan rendkívül fontos tápanyaga az emberi szervezetnek, hogyha annakidején az őseink a középkorban a szalonna-kenyér-hagyma menüvel nem kapták meg a zsírsavak mono és digliceridjeinek diacetil borkősav észtereit, akkor önmagában a zsírsavak mono és digliceridjeinek monoacetil borkősav észterei lópicsát se értek... -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #25485 üzenetére
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #25485 üzenetére
meenjünk el ideeeee
-
nike_
addikt
válasz
kételkedem #25451 üzenetére
Azt hinné az ember, hogy igen, és mégis!
-
stranger28
addikt
válasz
kételkedem #25453 üzenetére
Pedig de, hiszen emiatt már körülbelül talán az volna esetleg. Gondolom én.
-
válasz
kételkedem #25451 üzenetére
Pedig még akár az is lehet, hogy mégse, vagy igen ?
-
stranger28
addikt
válasz
kételkedem #25446 üzenetére
És gondold el, ugyanannyi joguk van, mint egy 2 diplomás anyukának például, aki csak bejár dolgozni, és normálisan neveli a gyerekét. Ez a borzasztó. Ugyanolyan tárgyalásuk lesz, kapnak jó ügyvédeket, talán meg is tudják magyarázni, és a nő kevesebbet kap, tekintve, hogy anya. Pláne, hogy nem anya az ilyen. Nekem sajnos nem volt új a dolog, nem sok mindenen döbbenek már meg.
Azon a kínai kölykön viszont kinyílt a szemem, hogy ez most komoly? Még át is mennek rajta, meg kerülgetik, le se szarják. Mint a dzsungelben.
(#25448) bobsys: Az legalább egy korrekt eljárás a szervek részéről.
(#25447) Tothgera30: Pedig te olyan jámbornak tűntél.
-
stranger28
addikt
válasz
kételkedem #25444 üzenetére
Hogy képes valaki a saját gyerekét ilyennek kitenni, meg még talán agyalni azon, hogy ott hagyja-e vagy sem?! Elviszik rabolni 1, nem jön össze 2, menekülnek 3, agyalnak szegényen, amíg tipeg 4, kifut érte, vissza a kocsiba és megyünk tovább 5. Ötszörös idióták.
Lehet most megint leelmebetegez valaki, de ezeket bizony én altatnám elfele. Gyereket nyilván nem.
szerk: Volt egy másik ilyen videó, amikor elütöttek egy kínai kissrácot, átmegy rajta a kocsi, aztán ott fetreng az utcán, meg majd kivérzik, és mennek elfele mellette a kínaiak... Megtaláltam. Csak az nézze meg aki bírja is.
-
stranger28
addikt
válasz
kételkedem #25404 üzenetére
DDDDDDD
Tothgera30: Olvastam már és botrány milyen hülyék élnek a világban. Gondolhatná, hogy nem véletlen dobja ki. Másrészt kérhet is frisset, sose jön rá. Harmadrészt vegyen megfelelő célszerszámot, vagy kerítsen egy élő embert. Bár ez manapság nem divat, mert tud beszélni/gondolkozni.
-
stranger28
addikt
válasz
kételkedem #25350 üzenetére
Mint valami dzsungel komolyan. Itt nem ilyen durva a helyzet, de ismerem a fajtát egyébként. Visszatérve a szlovák témára, pont az ilyenek ellen lehet hatásos, amit mondtam. Ezek nem tervezgetnek, itt hirtelen felindulás van általában. Ha már ellenállásba ütközik, vagy elborul az agya, vagy inkább tovaáll. Nem véletlen támadnak ők sem azért öregeket. Utcán is, ha ki akarnak rabolni, sokat jelenthet, nem fagysz meg és kezdesz el sírni. De, persze, olyan is van, akit ez csak hergel. Lutri az élet mindig.
(#25352) Tim82: Rendben. Ez egy elmebeteg volt. Azt butaság lenne állítani, hogy ez nem leszámolás volt.
Amikor a testvére az apja valakinek, az sokat számít, hogy mennyire tud majd tanulni/dolgozni/normális életet élni. Más esetben nem a vérükkel van a baj, mert nem életképtelenek, mint látod. A kultúrájukkal van a baj. Ők vándorlós, zenélős, szedegetős népek eredetileg. Nem dolgosak. Nagyon összetartóak mindenféle külső behatással szemben. Ezért egy szűk közösségben nőnek fel a porontyok, akik olyanok lesznek, mint az elődök. Ez a baj. És erre az összetartásra erősít rá minden ilyen árja, aki lelő közülük kettőt-hármat. Radikálisabbak lesznek ők is, de náluk nem csak egy ember. És ez tudod mihez vezet majd...
-
Viszlát
addikt
válasz
kételkedem #25323 üzenetére
Barátnőméknek van egy telkük, ami régen szőlő volt, pár éve veteményesnek használják. Észleltük, hogy eltűnik a termés egy része, de sosem volt jelentős, nem foglalkoztunk vele. Aztán egyre több tűnt el, ezért párszor kintmaradtam sötétedés után és kifigyeltem kik dézsmálják meg, legnagyobb meglepetésemre például a felső telekszomszéd útban hazafelé szépen megpakolt egy szatyort ezzel-azzal. Mind olyanok jártak rá, akiket ismerünk, meg-megállunk beszélgetni, hogy a fránya fagy megint elvitte a kajszit, meg lassan már üres a ciszterna és ehhez hasonlók. Nem szóltam senkinek semmit, az emberek nagy hülyeségekre képesek ha a tett közben leplezed le őket, én meg nem vagyok egy agresszív típus és nem szívesen folyamodom erőszakhoz. Beszélgettünk, hogy mit lehetne tenni, mert sokszor a nagy kárt az okozza, hogy keresztül-kasul mászkálnak, nem a mennyiség amit elvisznek.
Ezért úgy döntöttem, hogy szépen összekészítünk nekik egy-egy csomagot és megajándékozzuk őket. Így is lett, egy kis paradicsom, paprika, cukkini, petrezselyem, uborka, nem sok, de egy teszkós szatyornyi azért összejött mindenkinek. Bekopogtattam, szépen elmondtam a mondókámat, hogy mi a szitu, nincs harag, békés szándékunk jeleként fogadják el a pakkot ajándékba és ha szükségben szenvednek, szóljanak, lehetőségeink szerint megpróbálunk segíteni.
Kaptam hideget-meleget (érdekes módon egyikőjük sem tagadta le a lopást), de a lényeg az volt, hogy mit képzelek én magamról, ők nem rászorulók, szálljak le a magas lóról meg dugjam fel magamnak az ajándékomat... Persze lopni azóta is lopnak, de már szinte mindent saját magról nevelgetünk, úgyhogy eleve kétszer annyit ültetünk, mint amennyire szükségünk van.
Ja és ezek mind magyarok.
-
fokukac
nagyúr
válasz
nemhogy a palántát is kiássák, de már durvább dolgok is vannak.
ismerősöméknek Gödöllő mögött van telke. ültettek fákat és díđznövényeket, és valaki elvitte!Nem palántát, hanem két méter magas fákat, tujákat, kiásták bazdmeg, és elvitték!
elképesztő, hogy hova tart ez az ország...
((
Amerikában ezért símán lelőnek.
kéne egy-két ilyen tábla a telek határára: -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #25331 üzenetére
Úgy van az, hogy ha tőled lopnak, akkor 1) Nem veszi észre senki, csak te, de akkor már minek. 2) Észreveszik, de nem szólnak, mert ki tudhatja hogy nem jogszerűen szedi. 3) Szólnak, de aki lop leszarja. 4) Hívod a rendőröket, nem jönnek. 5) Hívod a rendőröket, jönnek, mire kiérnek nincs ott senki. 6) Kijönnek a rendőrök, látják kivel lenne dolguk, nincs kedvük a huzavonához, ejnyebejnye, tessék hazamenni, ügy lezárva. 7) Markos parasztlegények meglepik a tolvajokat, nyomást és néhány ütést gyakorolnak rájuk. Másnap az egész falu ki van fosztva, meg szétverve, mert ők mindig sokkal többen vannak.
Ha te lopsz, akkor azonnal rádordítanak, körbevesznek, megfenyegetnek, megvernek, kihívják a rendőröket, DNS mintát, vért, vizeletet vesznek, bevisznek, elzárnak, megggyanusítanak, perbe fognak, elítélnek, kártérítést fizettetnek....
Agyarország...
-
stranger28
addikt
válasz
kételkedem #25331 üzenetére
Rendben van, te tudod, hogy hogyan intézed a dolgaid. De azt neked is elmondom, hogy itt nem vérengzésről beszéltem az előbb. Ez a vasvillás dolog pedig túlzás.
Módszertől függetlenül én biztosan szigorítanék ezen. Amelyiket elkapják, azt is kiengedik... Egyedül azok szoktak bennmaradni, akik már jó ideje csinálják, pofátlanul. Pénzbírságot meg sose fizetik ki.
Nálunk a fát lopták egy darabig, de aztán elszoktak tőle.
-
stranger28
addikt
válasz
Azt kéne itt is bevezetni, mint a szlovákoknál. Lelőnél párat az este folyamán és utána nem jönnének.
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #25325 üzenetére
Sogorom farmer. Most mikor voltunk otthon segitettem neki. Minden este behoz mindent a foldekrol, mert elviszik. Az akkumulatorokat a szivattyubol, csak annyi gazolajat rak bele ami aznapra eleg lesz, a szorofejeket a csovekrol, mert mindent visznek. A csovet nem szedik fel, mert ahhoz teherauto kell de amit egy ember elbir vagy befer a kocsiba, rafer a motorra azt lopjak.
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
nalunk a faluban a kertbol a kerites mogul loptek el egy 20 tobol allo holland tulipangarniturat, dogojjon meg vele, de itthon nem lehet kapi ezket, direkt a kulonlegeseket hoztuk
udv
neduddki
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #25230 üzenetére
de legalább te tudod mi az a fészbúk.
én még azt se -
r3dsnake
nagyúr
válasz
kételkedem #25230 üzenetére
bár szerintem nem kell facebook a szavazáshoz, megértem és nem gond.
(hátrányod nem származik belőle, mondjuk előnyöd sem)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #25221 üzenetére
Áh, már csak használtak vannak, olyat meg nem akarunk venni. Olyan nekünk is van
Viszont úgy döntöttek hogy Tektronix lesz. Most várok árat egy helyről. -
kraftxld
félisten
válasz
kételkedem #25174 üzenetére
Ez itt a világ végén egyáltalán nem így van.
A "bennszülöttek" teljesen korrektek, és ha beilleszkedően áll az ember a dolgokhoz akkor teljesen partnerként meg egyenrangú félként kezelik. Sőt ha bizonyítasz a munkahelyen meg nem a saját távolról hozott hülyeségeid erőlteted a többire hanem a jó dolgokat akkor még könnyeb a helyzet. -
tildy
nagyúr
válasz
Viszláttal értek egyet. És az én esetem még talán rosszabb is , mert én még angolul sem beszélek perfekt sőt. Mégis befogadtak, alkalmaznak, sosem hallottam egy rossz szót sem tőlük , még csak egy megjegyzést sem, hogy nem vagyok "bennszülött". Sőt.
Bár mindig elsírom magam, mikor együtt énekelnek, általuk ismert dalokat, (gondolom mint nekünka Gyöngyhajú lány) , tudod, a közös emlékek, stb. Na ezek hiányoznak,hogy nem tudom velük énekelni, velük átélni.
-
Viszlát
addikt
válasz
Sokaktól hallom én is ezt, de nekem egészen más a tapasztalatom. Szintén egy házaspár által vezetett német cégnél dolgoztam most jó ideig, fuvarozással foglalkoznak, körülbelül 100 alkalmazottal. Mivel munkahelyről van szó, az elsődleges alapja a munkáltatóval való kapcsolatnak az elvégzett munka milyensége. Magyarként furcsa lehet ez a hozzáállás, mert itthon majdhogynem ciki, ha valaki igyekszik a lehető legjobban elvégezni a munkáját. A legtöbb dolog a haveri alapon dől el, kivel vagy jóban, kivel kevésbé, miközben a legtöbben mindenkit lenéznek és igyekeznek éreztetni mindennemű vélt vagy valós felsőbbrendűséget.
Ennél a cégnél is volt egy-két ilyen ember, de a körülbelül egy hónap után a többség (és természetesen a legfontosabb, hogy a főnökék is) már csak arról beszélt, hogy pontos vagyok, a partnerektől csupa jó visszajelzést kapnak rólam (pedig nem beszélek németül, csak angolul), nyugodt szívvel bízhatnak rám rázósabb melókat is, mert tudják, hogy meg fogom oldani. Két hónap munka után a főnök behívott magához és közölte, hogy vett nekem egy új autót, amit csak én fogok használni és a legjobb felszereltségi szinttel rendelte meg. Mivel négy hétig az autóban éltem, ez egy olyan gesztus volt, amiből egyértelműen kiderült, hogy megbecsülnek és figyelnek az igényeimre, szükségleteimre.
A jól elvégzett munka tehát egy jó alap, amire aztán lehet építeni haverkodást, barátságot. De mint munkaerő, soha egy percig nem éreztem azt a munkáltatóm részéről, hogy kevesebbre tartana bármelyik német sofőrjénél, sőt... Az idő múlásával aztán jó barátság is alakult ki közöttünk, ami kölcsönös tiszteleten alapszik. A kezdetektől tudták, hogy számomra ez csak egy közbenső lépcsőfok és Anglia a végcél, mert szeretnék visszatérni az IT szektorba. Óriási meglepetés volt számomra, hogy emiatt semmiféle negatívum nem ért, sőt, amikor szóltam, hogy eljött az idő, a főnököm azt mondta, nagyon örül, hogy alakul az életem, de nagyon sajnálja, hogy egy jó sofőrt elveszít.
Egy szó mint száz, korrektségben és tisztességben messze felülmúlták az eddigi főnökeimet és maximálisan meg volt becsülve a munkám (amit itthon is ugyanígy végeztem, csak az elismerés maradt el).
-
lujó55
addikt
válasz
+1
info confirmed (sajnos) -
bobsys
veterán
válasz
Errefele is beszelnek ilyet, en meg nem talalkoztam ezzel. Nalunk nem igy van illetve az ugyfeleimnel sem latom ezt, igaz ha valami bajuk van es nem ITs azt nem nekem fogjak eloszor elmondani
-
Vigneau
félisten
válasz
kételkedem #25140 üzenetére
Én is 33 évesen váltam, el is vitt 6 millát ez az "üzlet". Mindez 3 éve volt, most meg lehet, hogy utcára kerülök én is. Azért nem adom meg magam olyan könnyen, az tuti - legalábbis bízom magamban. Szép dolog, hogy ilyen időket élünk.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #25157 üzenetére
képességeim sora végeláthatatlan
gera: nem tudom most mi van velem, egy pár erősebb este után képes vagyok 12 órát is húzni, most meg nem megy... remélem hamar vége szakad, mert ez a hét sokat ki fog venni belőlem, az tuti.
apropó május 21én volt, hogy 1 éve érkeztem Albionba
-
stranger28
addikt
válasz
kételkedem #25143 üzenetére
80%-ban ez az alany hibája. 20% a külső tényező, balszerencse. Ez az én tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Saját is és mások kárára szerzett is. Vannak emberek, akiken egyszerűen nem lehet segíteni.
(#25144) Tothgera30: Ezeket pedig általában hamar megszokja az ember, mivel ezek mindennapos dolgok szinte. Aki ettől ennyire kiborul...
-
fokukac
nagyúr
válasz
Sajnos nem egyedi a jelenség...
Pár hónapja az egyik legjobb barátom nevelőapja vetette vonat elé magát, milliós adósságokat hátrahagyva. Olyan adósságokat, amikről a családja nem is tudott - szégyellte elmondani...
elképesztő ez a mai világ. -
válasz
Pedig elég könnyen el lehet oda jutni, már akkor is ha csak úgy érzi hogy nincs már kiút, esetleg minden amit épített/létrehozott, a szeme láttára semmisül meg.
-
stranger28
addikt
válasz
Ilyen az élet. Megölni akkor sem kell magadat...
-
tbs
addikt
válasz
-
ladybug
őstag
válasz
kételkedem #25048 üzenetére
Itt kint 1,49 eur-ért vettem fél kg epret. És finom volt. Cseresznyét még nem láttam.
-
Viszlát
addikt
válasz
Az ország jelentős részén elfagyott a korai cseresznye, ezért a brutális ár.
-
válasz
800 Ft-ért már van eper, cseresznye meg van annyi ami kell.
lakisoft: ez igaz 1,5 hete volt, azóta nem néztem az árát
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #25050 üzenetére
eper van. de csak saját felhasználásra, annyi nincs, hogy el lehessen adni belőle.
cseresznyénk nem volt soha, szilva inkább az a pálinkának való, nem olyan finom. -
pohár
félisten
válasz
tegnap szedtünk egy kaskával az eperből papámnál (gyakorlatilag kétnaponta szedhető ennyi), cseresznyefa már rég nincs, az eper picit drága így
-
nike_
addikt
válasz
Még jó, hogy nekünk van mind2-ből bőven a telken. Ilyenkor jó, hogy van.
-
transmission
tag
válasz
kételkedem #24570 üzenetére
alapos munkát végzett
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #24475 üzenetére
igen, de a szabályozást úgy alkották meg az urak, hogy a közmunkások szolgálatait igénybe vehetik magáncégek, úgy, hogy az államnak fizetnek. És mivel a közmunkás a minimálbér 3/4-ét keresi, egy cégnek olcsóbb így elvégeztetnie az aljamunkát, mintha felvenne rá embert.
Versenyképes ország vagyunk, tudjátok, a lakossághoz képest a nobel-díjasok száma nálunk a legnagyobb. Igaz, hogy egyik se itt dolgozott utána, meg a jelenlegi magyar lakosság 90%-a semmilyen versenyképes tudással nem rendelkezik, de így legalább majd mi lehetünk európa kis-kínája.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #24465 üzenetére
Szerintem meg tanult művészettörténetet és szégyen, hogy csak a festő neve ugrott be neki.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #24427 üzenetére
Egyetértek. Ezért nem szeretem, ha az október májusban van, még ha csak 6 napig is. Pláne egész nyáron.
Múlt hét végéig, amikor napközben volt kedve az embernek kimozdulni, akkor élveztem hogy élek, és ki tudok mozdulni meló után is. Tegnap hazaértem nagykabátban, fázott az orrom meg a fülem, vacsoráztam, majd kinéztem hogy esik, és lefeküdtem aludni.
Jó dolog 9 órát dolgozni, 40 percet utazni, 30 percet bevásárolni, 80 percet étkezni, meg a maradékot aludni egy nap 24 órájából, de én ettől a vegetatív léttől többre vágyom.Nekem az jó, ha napközben süt a nap, és 24-28 fok van. Vagy legyen 20, de ne 12. Vagy legyen 30, de ne 38. Viszont most mennem kell haza, mert lejárt a munkaidőm 25 perce.
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #24427 üzenetére
Szerintem novemberrol beszelsz
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #24404 üzenetére
itt úgy szakad, mint ha muszáj lenne
-
Apika
addikt
válasz
kételkedem #24401 üzenetére
Ezt én is tanusíthatom! De az a legjobb, ha esernyőt, és napszemüveget is viszel magaddal egyszerre. Akkor borús idő lesz, eső nélkül...
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #24308 üzenetére
Mostanság átmegyek az út másik oldalára. Mert hülyéneknézés nélkül is hülyének érzem magam... "Több 100milliárd légy nem tévedhet. Együnk tehénszart."
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #24290 üzenetére
respect!
remélem a miénk is bírni fogja, mert belehalnánk ha baja lenne a bútornak -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #24287 üzenetére
konyhabútor?
Amúgy mennyi idős volt a gép? -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #24249 üzenetére
transit allomas, varunk a gepre ami visz europaba
Ezek a kinaiak eleg undoritoak, mindenki krakog, kohog meg csulazik nagyokatLujo: ph mindenhol
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #24162 üzenetére
Az a baj, hogy ilyenek is idegesítenek, pedig mit érdekel? Semmire nincs pénz, de ilyen baromságra igen, nem baj, az ő dolga, én ott vagyok, ha ez a feladat, akkor ez, így kéne felfogni, nem pedig idegeskedni ilyenen.
(#24143) bandus:
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #24139 üzenetére
Igen, erről beszélek. Volt szerencsém ilyen titkárnőhöz. Még jó, hogy csak ebédkor találkoztunk.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #24102 üzenetére
ismered?
ahogy megyünk debrecen felöl egerbe, a városházával szemben baloldalt a bajuszos cigányember. akkora standja van, hogy komoly fegyvertény az acélkészlete -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #24100 üzenetére
ja. ha nem tankolok dormándnál, most ott ülök a zöreggel és hallgatom a halász-horgász sztoriját (merthogy elmondta, hogy milyen bográcsban készül a jó hallé)
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #24078 üzenetére
úgyhogy mi sem vettünk semmit.
mondjuk az asszonynak nagyon megtetszett egy fonott kosár, de annak meg a füle sérült volt. az öreg indián azt mondta, ha viszünk egy bográcsot akkor ideadja a kosarat ajándékba.
aztán nem vettünk semmit, viszont az erre szánt pénzből megtankoltam -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #24074 üzenetére
Na egy ilyenre gondoltam én is:
ez tényleg nem tízezer forint -
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #24072 üzenetére
HI!
"de úgy gondolom" ne gondokogya m megart, ujabban vannak ismet tuzhejjre alo ontovas labasok is /nemmondom hogy ocsok/, de ojjan izu porkultek gyunnek ki belole, hogy a simabol sohasem, /hozzaerok majd megaszongyak, hogy a szen az oak mindennek/:- )
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #24068 üzenetére
HI!
me nem ertesz hozza, de alenyegetkihagytad: a legfinomabb az ontotvasbu kikerulo kaja:- )
udv
neduddki
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #23978 üzenetére
Isten éltessen!
Ki mit vesz anyák napjára?
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #19653 üzenetére
Pattinthatsz
mod:
Bááá, erős 2 órája már írtad. Oáoá -
tbs
addikt
válasz
kételkedem #23982 üzenetére
NaB+..! Annyira sokkolt a hír, hogy lemaradt a szokásos:
Ne aggódj! Mindjárt vége..! -
zolynet
veterán
válasz
Aziiiigen, Isten Éltessen Sokáig!
-
Vigneau
félisten
válasz
kételkedem #23982 üzenetére
Én meg még csak XXXVI leszek...
tope:
Köszi!Matek szigcsó másodszorra lett meg '98-ban, akkor is csak 2.
-
tbs
addikt
válasz
Hát, jóétvágyat! Éljenek a pulyák!
-
Vigneau
félisten
válasz
De nem a PH!-n...
Amúgy gratula - ez hány évnek is számít? Had lustálkodjak mééég, a matek nem az erősségem...
-
Vigneau
félisten
válasz
kételkedem #23950 üzenetére
Szolnokot meg szépen elkerülte, valamint Ceglédet is. Csak némileg beborult és ennyi...
-
válasz
kételkedem #23954 üzenetére
...vagy később mész be, mondjuk egy órával
.
-
válasz
kételkedem #23950 üzenetére
Enyhe túlórázás lesz belőle, számoltasd el a főnökkel
.
-
Vigneau
félisten
válasz
kételkedem #23901 üzenetére
Én tavaly augusztus elején jártam hasonlóképpen Balatonföldváron.
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #23904 üzenetére
...Előbújt a vén pedofil...
(
)
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #23897 üzenetére
A kis pulyákok már mezittelenül fűdőznek a tű'ccsap mellett.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Csak nehogy megint fűteni kelljen Júniusban mint tavaly vagy azelőtt...Inkább nyáron kéne ez meleg,bár én szeretem ezt a meleget.
-
fokukac
nagyúr
válasz
pedig a nógrádi kollega azért sír mindig, hogy ott van a leghidegebb... :-)
-
válasz
kételkedem #23780 üzenetére
Köszönném
, de nem most tartom
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #23723 üzenetére
Köszi
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #23633 üzenetére
Nem fogom még jobban összebarmolni, az időt se töltöm vele. Feleségem felhívta a boltot, ahonnan a keretet vettük, azt mondják, hogy vagy kicserélik, vagy visszaadják a pénzt.
Hogy lehet kivenni belőle a tükröt, hogy az ne törjön össze? Kicseréltetem és a beragasztást más ragasztóval csinálom.
Lehet, hogy happy ending lesz? -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #23605 üzenetére
A nap már nem süt, a mosó csak holnapra vállalt (lehet hogy esni fog?), és a presszúra sem szűnt meg, csak enyhült. Pontosabban a szervezet hatékonyan adaptálódva átcsoportosítja az izomvezérlést, így mintegy automatikusan elkerülve a problémás pozíciókat. Ülőmunkát végzőként legalább ülni tudok...ami pozitívum.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #23422 üzenetére
Engem ez idegel ki, hogy egyszerűen nem tudom elintézni a dolgom. Múltkor orvoshoz is sikerült meló után elmennem, de ehhez kellett valaki barát, akinek olyan a munkaideje, hogy munkaidőben oda tudott menni személyesen eljárni az ügyemben, de nem lehet mindig ráakaszkodni és megint kellene valami, már rengeteget segített, kitaposta za ösvényt, de most már nekem kéne odamenni személyesen.
-
szg88
őstag
válasz
kételkedem #23422 üzenetére
Őrként? Főleg ha vmi világvége helyen vagy egyedül. Én is nyomtam egy ideig, de mi hárman voltun különböző poszton. Állandóan félálomban voltam
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #23419 üzenetére
Nekem is kéne egy hétköznap ügyet intézni, de nem megy. Jó lenne egy 12 órázós meló, ahol pl 5nap meló, 5nap szabad és a szabadnap nem hétvégére esik, hanem mikor hogy. Vagy egy igazi infós meló, ahol kötetlen a munkaidő, lenne egy irodai törzsidő, de lehetne otthonról melózni... így napközben elmehetnék ahová kell, mert akkor vannak nyitva, este be tudnám pótolni a melót, de ezek kemény programozós melók...a lényeg, hogy ez így nekem nem jó, de ez van. sóhaj-sóhaj
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #23419 üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #23416 üzenetére
Kirúgtak az előbb..?
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #23416 üzenetére
Jó neked
Felvettek valakit ugyanilyen munkakörre, mindig is egy ember végezte ezt a melót. Lehet jobb ha erősen keresek melót? Abbahagytam a keresést, mert fel se hívtak sehonnan, nem láttam értelmét, ahová mehetnék kevesebb a fizu, más helyre meg nem vesznek fel.
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #23408 üzenetére
köszönöm!
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #23371 üzenetére
Fehér kocsi nem kell
Ilyet kérek sötétszürkében, szövet üléssel, benzinesben(#23378) kételkedem: azaz vacok
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #23397 üzenetére
Barátnőméknél Kunszentmiklóson ugyanez történt.
Btw, a magáncéggel - meg a régi önkormányzattal - meg lehetett egyezni, hogy ha valakinek nincsen szemete (mert mondjuk mindent vissza tud forgatni - komposzt, takarmány stb.), akkor esetleg nem kell szemétdíjat fizetnie, hiszen minek fizessen egy olyan szolgáltatásért, amit nem használ.
Na, az új rendszerben - új önkormányzat és annak tulajdonában lévő szemétszállítás - ilyen nincs. Szerintem büszkék lehetnek magukra, nehogy már megússza bárki is a perkálást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest