- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
bandus #57979 üzenetére
NeuKöln-be SOHA ismétlem SOHA ne tedd be a lábad. Első tipp. Bár ez ilyen gonosz bevándorló ellenes közhely, de nagy a valóság alapja.
Éljen a multikulti félreértés ne essék, de veszélyes a környék sajnos. Ez tény.2. ( kérem egészítsetek ki mert fejből jön az ige. )
-Brandenburgi kapu,
-Reichstag
Charlottenburg,
-Berlini fal emlékközpont ( vegyél te is "eredeti követ", azt hiszem a berlini fal eredeti fizikai betonmennyiségének 4-5szörösét adták már el) + Checkpoint Charlie - USA SZEB tisztet itt nem akarják átengedi a "gonosz" NDK-sok 61-ben
-Potsdamer platz
-Holokaust múzeum is elég jó
-Berliner Dom, Vilmos császár emléktemtemplom
-TV-torony
-Állatkertek pandával ( világ legnagyobb állatkertje ha jól rémlik, bár az inkább Magyarország. no mind1)
-
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #57799 üzenetére
később realizáltam, hogy onnan jön...
Hát csókoltatom a szervezőket, sok rezsicsökkentést kívánok nekik, amit kezdhetnének mondjuk az erősítőkkel.
Vagy a f.szért nem viszik ki az egészet mucsára, ahol nem kéne több ezer lakónak hallgatnia?
Minden évben boldogítanak ezzel kétszer-háromszor.elműcsökkrntést a népnek...! :-)
-
NoLF
veterán
-
válasz
bandus #57239 üzenetére
> fura, hogy ilyen rendszerre nincsen saját fejlesztőcsapata egy ekkora mammutávllalatna
Meg az is lehet, hogy van. De altalaban nem eri meg ezeket hazon belul tartani, tul kockazatos*.
*kockazat: egyszerubb megvenni ezeket piaci aron attol, akinek sikerul megcsinalnia, mint belefogni, es kockaztatni azt, hogy a te csapatodnak esetleg nem jon ossze.
> Az összes csapat, aki részt vesz a funkciófejlesztésben, a VAG többségi tulajdonában van.
De gondolom azt csinaltak, hogy megvettek a mar jol mukodo beszallitonak egy reszet, nem ok hoztak letre a csapatot.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #57239 üzenetére
Az összes csapat, aki részt vesz a funkciófejlesztésben, a VAG többségi tulajdonában van.
lenox: ISO 26262 szabvány + egy csomó tárgyalás kormányokkal (főként USA + EU) a sorozatgyártós engedélyekért. Eddig minden ilyen autóra külön egyedi engedélyt kellett kérni, de ez hamarosan változik, mert azért a többi nagy konszern is lobbizik érte.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #57237 üzenetére
A megszokott funkciókon felül ezek vannak bejelentve:
- Automata parkolás garázsba, iphone "gombnyomásra" kihozza neked a kocsit a kért helyre, max 30-cal. Utcán párhuzamos és merőleges automata parkolásnál ez annyiban több, hogy nem kell a kocsiban ülni és a féket taposni.
- Automatikusan elvezet dugóban max 60-nal. (Kanyarodik, fékez, gyorsít, táblafelismer, ilyesmik.)
- Ajtót nem engedi kinyitni, amikor jönnek hátulról és elkaszálnák. (Kerékpárosra is figyel, nem csak autóra.)
- Gyalogos lelépés előrejelzés. Radarral és lézerrel nézi, hogy ki akar-e futni valaki a kocsid elé, és szól. Ugyanez egyenrangú útkereszteződéseknél autókkal is működik.
- Driver monitoring. Elalszol, felébreszt. SMS-t írsz, sípol. Ilyesmik.
- Parkolóház előtt megnyomod a gombot, kiszállsz, az autó magától talál helyet, leparkol, iphone gombnyomásra visszajön hozzád a parkolóház elé. Ehhez valamennyi támogatás szükséges a parkolóháztól is, például az alaprajzot on-the-fly rendelkezésre kell bocsátania. (Technikailag lehetséges feltérképezni a terepet, de időben nem éri meg.) -
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #57203 üzenetére
szép dolog a co2- lábnyom, de én speciel, megpusztulnék egy ilyen lakókörnyezetben, az biztos.
bár a dánoknál a privacy nem olyan fontos.@Emvy: én novemberben voltam Koppenhágában, úgy süvített a -2 fokos szél, majd megfagytam.
Mondhatni, Blekis idő volt@Tildy: hát, abból valami több országot letaroló tornádó lenne, az biztos
@Lorcsi: kit-et néztem. külön 4 GB-s modulokat láttam ~9 ezerért, de akkor is jókorát drágult
-
válasz
bandus #57042 üzenetére
A fejlodesi szakaszok:
- ah, csak X nyelvben tudok, a tobbiben nem
- ah, minden nyelv hasonlo, ugy altalaban tudok programozni
- ah, megsem, tevedtemNem a nyelvek az erdekesek, hanem a keretrendszerek, paradigmak. Amit lentebb irsz, azt velem megtortent (felvettek fejlesztonek X nyelvre ugy, hogy odaig csak Z meg Y-t csinaltam, es tobbet fizettek), de ez valojaban irrelevans, es inkabb fiatalon tortenik csak meg.
Jo pelda a Javascript. Maga a nyelv egy f*shalom konstrukcio, egy jo C++ programozo nyilvan pillanatok alatt megerti a szintaxist. Jo JS-fejleszto lesz ettol? Fenet, attol lesz valaki jo JS-fejleszto, hogy tudja, hogy milyen konyvtarakat, keretrendszereket kell hasznalni, mi mivel mukodik jol, mik a szokasos problemak.. a szuk ertelemben vett 'nyelv' az nem bonyolult.
Szoval nem aze' nem veszunk fel webfejlesztonek egy C++ gurut, mert nem eleg okos, meg nem ertene meg a HTML-t, hanem mert nem tudja, hogy azon a heten epp aktualisan milyen bugja van a Node.JS-nek ha mittomenmilyen csomagkezelovel teszed fel a ZXY MVC frameworkot.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #57042 üzenetére
Komolyan nem tudok jó mérőszámot, különben azt írtam volna.
A szoftverfejlesztés kevesebb, mint 10%-a szól arról, hogy egy kiválasztott nyelven bepötyögöd azt, amit megterveztél.
emvy: Köszi, meglesem. Rég volt már, és csak arra emlékszem, hogy szopás volt a tervezési hibák debugolása.
(Azt hiszem, interpretert használtunk, nem compilert.) -
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus #56992 üzenetére
pfeffer volt az mindig is.
Én 5 éve ittam, akkor már bors volt.
öreg83: ááh, nekem az csak max 1 hét lenne. Spanyol is, skandináv is. Egyelőre maradok a fagyos Nógrádban. De kétségtelen, hogy lassan alig akad otthonról/itthonról On-ozó lakó.
-
parandroid
félisten
válasz
bandus #56984 üzenetére
A magyar piacon a szénsavmentes ízesített víz halott. Túlságosan benne van az emberekben, hogy még a házi málnaszörpöt (málnamálnát, mert van még ugye meggymálna, meg ribizlimálna, meg mittudoménmilyenmálna) is (legalább részben) szódával kell csinálni. Valahogy az van az emberekben, hogy a szénsavmentes vizet a csapból is tudok szerezni, akkor meg minek fizessek érte. Ezzel együtt is eljutott odáig a dolog, hogy kb fele-fele lett a nem ízesített vizeknél a szénsavas-szénsavmentes arány, de ott megállt a dolog.
Részletesen a Magyar Ásványvízszövetség és Terméktenács remek összefoglalójából és statisztikáiból lehet mazsolázni.
Ebben jól látszik egyébként az egy főre jutó ásványvízfogyasztás néhány évvel ezelőtt bekövetkezett megtorpanása is - bár most nézem a 2012-es Eu-s számokat, volt azért ott is visszaesés bőven. Nem tudom, hogy emögött mérési módszertani változás, vagy valós folyamat van, mindenesetre személy szerint meglep.
p
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus #56900 üzenetére
Biztos nem tudtok ebben dűlőre jutni? No offense, nem akarok belepofázni az életedbe, mert egyébként is semmi közöm hozzá.
Együtt vagytok x+1 éve, nyilván nem könnyű döntés. de úgy látom, először azt kellene eldöntened, hogy ebben a kapcsolatban szerenél-e élni hosszabb távon, vagy sem. Ha igen, és mondjuk akartok gyereket, simán célszerűbb lehet maradni.
Ha nagyon a pénz motiválni, én is mehetnék, esélyesen megkereshetném a két-háromszorosát külföldön. De az ottani árszinvonal mellett esélyesen nem élnék belőle annyival jobban, hogy megérje azért itthagyni mindent és mindenkit.
-
gaborbol
őstag
válasz
bandus #56900 üzenetére
"irigylem azokat akik ezt a folyamatot végig tudják csinálni a párjukkal, úgy jóval könnyebb lehet a dolog."
Elvalt-majd ujra hazasodott emberkent mondom, hogy ne irigyeld. Iszonyat terhet rohat egy ilyen muvelet mindket felre. A dolgok soha nem mennek egyszeruen, rengeteg problemval talakozol ami MO-n nem gond, itt meg foggalamd nincs mi, hogy mukodik aztan sorba szaladsz bele a pofonokba. Belefeccolsz egy csomo penzt, meg idot es ha nem talasz munkat/vagy nem jon be a melo akkor lehet izgulni. Ha valamelyik felnek honvagya van a masik meg maradna szinten nem kellemes. Ha nagyon nagy osszhang es egyetertes van mindket reszrol es valoban kozosek a celok akkor mukodik a dolog, mint ahogy pelda van ra itt is, de ha nincs akkor gond lesz belole.
Anglia sok szempontbol elonyosebb, szerintem erdemes ott kezdeni aztan, ha mukodik a dolog es meg mindig mashova vagysz akkor tovabblepni. -
kraftxld
félisten
válasz
bandus #56872 üzenetére
Nem kevés tőke kell, hogy Ausztráliába kijusson az ember, itt elég sok infót megtalálsz: [link] Megfelelő diplomával / hiányszakmával a vízumot el lehet intézni Mo-ról nem kevés idő alatt és pénz felhasználásával, de elég sokan a tanulóvízum / némi munka majd továbblépés utat választják.
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #56754 üzenetére
azt érzed, hogy egy picit később írtál ugye?
azért volt már néha, hogy ébren voltam 6-7 közt... amikor f8ra jártam melózni, konkrétan alig volt ember a belvárosban, ahhoz képest meg főleg, hogy mondjuk 11kor, amikor elvileg az emberek dolgoznak, mennyien vannak...tbs: teljesen jó
én 1 picit modernebb géppel városon belül 20as átlagot szoktam számolni, ahol rendes forgalom is van (folyamatos lámpák miatt leginkább...)
most mentünk egy 60as karikát (picit magasabb átlaggal
), jó volt
-
-
Integra
titán
válasz
bandus #56445 üzenetére
kemény 240ft, bestbuy
azért nem kanyarodok el visegrád felé soha (ha csak nem visegrádra akarok kifejezetten menni), mert utána már csak a főút vezet befelé, az meg, hogy állandóan a felezővonalon előzöm a sort a szembe forgalomban, dög unalom és sokszor óriási dugó szokott lenni. nem egy jó szakasz.
sajnos a pilisben is egyre rosszabb az út annak ellenére, hogy sok helyen vízelvezetőket építettek és foltozgattak ismeg ahány foltozás, annyi féle minőségű javítóaszfalt, kiszámíthatatlan a tapadás nyirkos, nedves, hűvös időben.
-
Integra
titán
válasz
bandus #56440 üzenetére
hú, ezt nem tudom, nem igazán figyelem az autókat.
tényleg jó buli, szentendre, át a pilisen, aztán balra esztergomnak, hátulról fel dobogókőre. a dobogókőre fel szakaszon van tobb km teljesen felújított rész, na ott élvezetesen lehet döntögetni ha üres és száraz az út, gyönyörű a környezet, jó tapadás (bükkben is van ilyen szakasz). a hátsó parkolóban van a híres matyi büfé, a legjobb és legnagyobb klasszikus lilahagymás zsírosdeszkával, jó vastag nagy szelet kenyér, combosan megkenve isten tudja csak, hogy milyen zsírral (biztos nem mangalica) és egy fél vödörnyi lilahagymával ráborítva, ellenállhatatlan -
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #56092 üzenetére
Én meg sosem voltam tervezgetős típus, már az iskolában se tudtam válaszolni, hogy mi lesz belőlem 10 év múlva, meg ilyenek.
Én sokkal inkább ad-hoc ember vagyok, aki persze lusta, mint állat, de aztán, ha igazán tele lesz a bögyörőm az aktuális helyzettel, elég huszárosan tudok váltani, változtatni.
Az állásomat pl. lecseréltem, már csak a lakásomat, a kocsimat és a nőmet kéne, bár utóbbin még gondolkodom
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #55920 üzenetére
Szimplan csak eselylatolgatas, valoszinusegszamitas. Plusz ugye nem mindegy a befektetett munka mennyisege es minosege sem, szerintem. Es akkor meg arrol nem is beszeltem, hogy nem feltetlen mindenki alkalmas vezeto poziba, ahol ugye magasabb berek vannak altalaban, mikozben egyebkent szakmailag kivalo, es vica versa.
Oszinten orulok, hogy ilyen celjaid vannak, csak annyit mondtam, erdemes realisan nezni, akar az eselyeket latolgatva mi varhato, mit kell erte tenni, satobbi. Ha ugy gondolod, szamodra ez elerheto, magyaran meg tudod csinalni , akkor csak jokat tudok kivanni.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #55914 üzenetére
Gondolom tudsz arányszámot is mondani hozzá
Valoban nem irtad hogy altalanos, hanem csak azt, hogy elerheto.
Termeszetesen nem lehetetlen, ahogy egy startup befutasa is lehet sikeres, hatalmas kitartassal, szerencsevel, lehetosegekkel, egyedi otlettel, vagy megfelelo tudassal nem egy magyar startup lett mar kulfoldon is igen ismert. Sot nem egy esetben tobb "bukas" is szukseges, hogy vegre valami bejojjon. Tehat elerheto, es kuzdeni is kell ezert kemenyen.
Nekem az elerheto jelentese altalanosabb.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #55893 üzenetére
Meg mindig azt mondom, bar vannak ilyenek, de nem ez az altalanos, hogy milla -masfel milla folott lenne 5-6 ev tapasztalattal tanult mernok, orvos, gazdasagi embernek a bruttoja.
Pontositok: egy 30 ev alattinak a bruttoja.Elerheto, de nem tul gyakori azert. Opcio ketto: rossz korokben mozogtam, ahol voltak nagyon okos emberek, megis alulfizetettek.
Es lehetsz jo szakember, de eladni magad is egy kepesseg, ami bizony fizetesen is visszakoszon.
Majd beszeljunk 3 ev mulva hol jarsz, en drukkolok neked
Es a fizetes sem minden: altalanos kozerzet is szamit, a gazdasagi viszonyok is, meg a ksizamithatosag is, viszont ennek mar koze vana politikahoz is elegge, az meg a poltopikba valo.
-
Integra
titán
válasz
bandus #55893 üzenetére
sok befektetési alap 1mio euro alatt szóba sem áll veled, emberszámba sem vesznek. de tudok alapokat ahova 2 misi a beugró
és persze felfelé. ezek a határok azért vannak, mert a gazdagok maguknak tartják fent ezt a rendszert, ez a saját játszóterük, nehéz ide bekerülni. kölcsön pénz nem lehet, csak igazolt, adózott, ellenőrizhető készpénz lehet, ha valami gebasz van, a nemzetközi pénzügyi törvények értelmében azonnal zárolják, meggumibotoznak és véged..
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #55872 üzenetére
A külföldön élésből hazaköltözés nem csak életszínvonal változás (akár pozitív valakinek, akár negatív). Még ha esetleg otthon jobban maximalizalható is lenne, nem biztos, hogy megfordulna a fejemben. Ez szerintem azoknak opció, akiknek vagy honvágyuk van, vagy sok otthoni barátjuk(vagy egyéb hasonló fontos indok). Nálam egyik sem játszik.
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #55798 üzenetére
a távozás melletti érveket gondolom nem kell túlragozni, meg amúgy is kimoderálnák
maradás mellett szól nekem valamennyire, hogy a szum vagyonom jelentősen többet ér itthon, mint nyugaton, ha azt veszem, hogy mekkora része van meg a családi ház nyugis helyen gyümölcsfákkal + megfelelő mennyiségű megtakarítás nyugdíjas koromra.
+ igazából úgy látom, hogy amitől normálisan európában érezheti magát az ember, minőségibb betegbiztosítás, oktatás, ilyesmik, azt ha az átlagnál érezhetően többet keresel, ami mérnöki területen azért jellemző, akkor ki lehet fizetni.
azon kívül nem találtam meg még az ideális célországot (de nem is kerestem), csak félig meddig talán lenne egy lehetőség az isle of manen, ami ezért elgondolkodtat. ha ugyanaz párszáz km-re lenne innen nem sokat tökölnék. -
Integra
titán
válasz
bandus #55812 üzenetére
bicskanyitogató, én is kapásból csak annyit mondtam volna, hogy bocsásson meg, semmi köze hozzá és ha nem fejezi most be, hívom a fiók vezetőt. ilyen személyes kérdéseket nem is kérdezhetne, tiltva van mindenkinek. sőt, semmilyen kérdést nem tehet fel, max technikai jellegűt az ügyintézéssel kapcsolatban. valószínű teljesen elvan keseredve és elégedetlen a saját helyzetével. mégis, szerintem is a legjobb a higgadt kezelése.
degu:
ez egy akkora örök farkastörvény, de ezek a nők ezt sosem fogják megérteni. vagy annyira nincsen ömbizalmuk és önbecslésük, hogy ha tudják is, akkor sem fogják tudni megváltoztatni. teljesen igaz, hogy a tehetős, jó pasi, aki eszes, okos, az max seggbe dugja az ilyen nőket, aztán 2 hét múlva kirakja. pont azért csinálja ezt, mert nem hülye. tudja miért és mennyit dolgozott meg már, mit tett le az asztalra, nem kell neki egy ilyen nő, akinek még önbecslése sincsen. pont az a gondjuk ezeknek a férfiaknakm hogy egy egészséges értékrendű nőt találjanak maguknak, akiket nem tesz hülyévé a jobb anyagi helyzet, tesznek magukért és bármikor megtudják mondani a pasinak, ha hülye, hogy kisbarátom, ott az ajtó, mehetsz haza, mert nem függnek tőle anyagilag... -
concret_hp
addikt
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #55785 üzenetére
Igen, köszönöm mindenkinek az ötleteket!
Továbbítottam a szervezőnek, aki koordinálja az összejövetelt. (Tegnap este vétóztam az a helyet, amit ő ajánlott, így megkért, hogy akkor mondjak párat, ami tetszene. Így kerültem ide.)
Eddig legjobb opciók: Belga söröző a Bem utcában, Pater Marco és a Lánchíd söröző. (Nem csak saját szempontok alapján.)
A másik kérdésre: nem, nem akarok váltani. Én csak pár nem confidential információm cserélem el más nem confidential információkra. Meg építem a partneri kapcsolatot a két cég között. (Ők lesznek a sok közül az egyik, akik használják majd a platformunk.)
-
Integra
titán
válasz
bandus #55741 üzenetére
van, de a kérdés, hogy valóban arra van e szükséged? lezavarnak ha nagyon akarod egy nap alatt, de ha a megfelelő emberekhez akarsz eljutni, akkor sokkal több napba, utánajárásba és türelembe kerül. sportorvosom is mondta, hogy beutalhat a helyi orvosokhoz azokra a vizsgálatokra, amelyek nem az alap kivizsgálásokhoz tartoznak már (szív, lipid etc) vagy a sportkórházba is, amire mondtam, hogy tudom kihez kell a városmajorba mennem, ő az egyik legjobb diagnoszta az országban és ő azonnal bólintott, hogy akkor feltétlen oda menjek és ne máshova. úgyanígy megyek még a kútvölgyibe is még egy körre. labor, szem, neurológia, ekg etc, ezeket megcsinálják helyi központban is, ezek teljesen fapados kivizsgálások. ami viszont számomra fura, hogy egyik helyen nem írhatják meg neked a beutalót a következő helyre, hanem minden alkalommal visszakell menned a háziorvosodhoz vagy sportorvosodhoz, hogy írja meg a beutalót konkrétan az adott helyre és orvoshoz, amit te mondasz neki. plusz egy kör minden alkalommal... :-/
kukac:
komoly, mi? nagy ritkán, egy-egy pillanatra kiderül, hogy van, én is meglepődöm rajta. -
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #55705 üzenetére
Ez nem az én világom, látom
azért vásároljak hitelből (amikor van pénzem), hogy pontokat gyűjtsek, hát nagyon cool
Az egyetlen, ahol tényleg hasznát tudnám venni, az az autóbérlés, amikor is ugye itt a vadkeleten ráraknak 400k depozitot a kártyádra, ami nem mindig esik jól...--------------------
Más téma: futóverseny van a Margitszigeten. Ezt onnan lehet észrevenni, hogy reggel 9 óta megy a tuc-tuc. Nem tudom, a futóversenyhez miért kell tuc-tuc?
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #55671 üzenetére
Nalunk is most volt/van gepcsere, a hr-s es minden egyeb ceges dolgot intezo csajszi kemenyen kiadta az ukazt, hogy mikorra kell kesz legyunk az atallassal.
No szep, csak jogosultsagom nem volt egy szoftvert sem felrakni. Azota szerencsere megoldva.Tolem amugy csak annyit kerdeztek, Air, sima pro, vagy retina. Retina lett. Most rakom at a dolgaim, igy igen magas a lakasban levo almas cuccok aranya, ehh.
Kivancsi vagyok, a regieket meg lehet-e venni. Azert a regi ceges 27"-s masinam imadtam
Nem az elso munkahely itt a UK-ben amugy, ahol megkerdik, mac vagy valami pc. Az elso helyen meg zoldfulu voltam, kisse vicces is, hogy mennyire nem komaltan anno ezeket a gepeket, most meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- BIOS topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Filmvilág
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest