- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
én írtam, mégpedig azért, és ez adalbert kérdésére is valamennyire válasz, mert abból azért itthon is kényelmesen meg lehet élni. azt nem írtam, hogy általános, viszont bármelyik top iparágban, jó szakember esetén szerintem 5-8 év tapasztalattal elérhető, főleg, ha ebben van tényleg releváns külföldi munkatapasztalat is.
ha a konkrét vagyont nézzük, szerintem annak elégnek kell lennie, hogy vegyél egy ingatlant, autót, meg maradjon 8 számjegyű megtakarításod. ez külföldön is jó pár év, de ezek után sokkal kényelmesebb az élet itthon.
szerk: persze amellett, hogy utána itthon dolgozol. ha nem, akkor nyilván több, inkább 9 számjegyhez közeli- 1M eurot én nem feltétlenül tartok szükségesnek, amit integra ír. persze minél több, annál jobb
-
Az én hsz-eimben nem szerepelt a számjegyek számára, szóval valamit osszekeversz. (szalmabáb -érvelés)
Bandus mondta, hogy jo szakmaval, külföldi tapasztalattal lehet nagyon jol keresni otthon, én meg azt mondtam, hogy lattam egy csomo intelligensnek tűnő embert, akik vmi miatt készültek hazakoltozni.
-
-
emvy azért másról beszélt. szerintem aki már phd-vel rendelkezik és néhány év külföldi, releváns munkatapasztalattal, annak itthon is egyszerűbb boldogulni és simán talál olyan állást, ami 7 számjegyű összeget fizet havonta. és ahogy szerintem ő mondta korábban azt is, hogy a hazaköltözés az, amivel az életszínvonalad a leginkább maximalizálható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest