- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
anno több száz órányi kabarét digitalizáltam így.
Úgy működik, ahogy mondják: magnón headphone out => hangkártyán line in, recording progi, wav felvétel, majd lame-ban összetömöríteni mp3-ba, és kész is.Amivel lehet szarakodni, az a hangerő, jól kell belőni a magnó kimenetét, hogy ne legyen halk, de ne is gerjedjen.
-
tbs
addikt
Szori. Kifejezetten igényes képet kerestem, nem ízléstelent, szándékosan linkelve...
(De ahogy látom, már a múlté...
)
(Durván kíváncsi vagy..!
)
...Érdekes a kérdés, mert leányom mostanában nyílik a szgépek és az inet felé. Izgalmas időszaknak ígérkezik, kíváncsi vagyok hogyan reagálok rá.
-
EQMontoya
veterán
A legtöbb buszon, ami van jelző, arra szolgál, hogy a megálló előtt, még a mozgó járművön jelezd, hogy Te le akarsz szállni a következő megállóban, így ott az ajtó ki fog nyílni. Erre ugyanabban a városban, a Combinora felszerelünk egy olyan rendszert, ami pont az ellenkező elven (a megállóban nyomd meg, ne előtte) működik. Nem lep meg, hogy össze-vissza nyomkodják.
-
Viszlát
addikt
Nem csak neked, vannak ilyenek, csak nem úgy, ahogy a kolléga előadja. Mert persze előfordul, hogy bevágnak az ember elé, csak nem úgy, hogy megfeszített idegekkel kell figyelni rá, hogy nehogy valaki benyomuljon és ha véletlenül mégis 2!!! méter helyet hagy, akkor egyből benyomakszik valaki, pedig még egy Suzuki is van 3 méter biztosan. Ja és az autópályán is vannak őrültek, de nem az összes autó az összes sávban minimum 3x és társai. Szerintem.
-
Kását nem kérünk, de mással beérjük
UI: Egyébként meg csak ne panaszkodj
-
tbs
addikt
Az ultimate megoldás: új szerződést szeretnél kötni. Aztán a jelentkező kollégánál jelzed, hogy kujvasokszor próbáltál már telefonálni, úgyhogy iszonyatosan gyorsan továbbítsa a számodat egy értelmes supportosnak, aki fél órán belül felhív! Különben a következő munkanapon felmondod a szerződésed. (Fontos a felmondás emlegetése, éljen a "beszélgetését rögzítjük"!
)
-
-
-
FehérHolló
veterán
-
bnss
veterán
Reménykedtem, hogy nem lesz annyi hó, nem csípem, amikor az ellapátolt helyemre parkol valaki. Olyan szerencsés(?) helyzetben vagyok, hogy muszáj az utakat takarítani, be tudok menni dolgozni még cudar időben is. Pedig jó lenne itthonról, kényelmesen dolgozni.
szerk.: boldog Lóránt napot az érintetteknek!
-
fokukac
nagyúr
csizmás szisza...
én is beértem, a szokott 15 perc alatt kb. 1 óra alatt.
ebből negyed óra a kocsi kiásása volt. Tudom, hogy nem a méret a lényeg, de nem 10 centi volt az, hanem inkább 15...
És a járdáról természetesen úgy lapátolták le, hogy a vezetőoldali ajtó elé tolták az egészet, ott kb. fél méter állt, be se tudtam ott szállniAztán bejöttem a körútig, kb. gyökkettő volt a forgalom sebessége, és felszálltam a 15-ös buszra, aminél - első ajtós felszállást és jegybemutatást vezettek be, holott ma állítólag ingyenes a békávé. na mindegy, támogattam őket 320 forinttal...
aztán a busz eljutott a kossuth térig olyan 20 perc alatt, kb. köbgyökketővel.
imádom a havat.Viszlát: ahogy neduddki mondja, és igyál unikumot! mert az kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben orvosság, és fertőtlenít!
-
Viszlát
addikt
Nem vagyok túl rutinos ilyen téren (szerencsére), lehet, hogy túldramatizálom, de ha tudnád, hogy milyen brutális módon történik mindez, neked se lenne kedved kísérletezni, szerintem.
FehérHolló: ajajj, ez elég komolynak hangzik, gyorsan utánaolvastam, ha nem javulok délutánra, akkor tuti elmegyek dokihoz, csak az tart vissza, hogy itt köztudottan nem nagyon adnak antibiotikumot...
Neduddki: ó, köszönöm a tippeket, meg azt is, hogy normálisan írtad le.
BlackSoul: hát ez még egészséges gyomorral is durván hangzik, de majd egyszer kipróbálom.
-
fokukac
nagyúr
nem igazán.
de amiatt esik igazán rosszul, mert most 3 hétig nem dolgoztam, és holnap kezdek, és egyből ez fogad. ; ] Ez olyan murphy törvénye.Amúgy azt nem is meséltem, hogy kedden, amikor utoljára havazott, mentem az Árpád fejedelem útján, a friss havas úton, olyan 45-tel, és hiába volt nekem elsőbbségem, egyszer csak kifordult elém egy cseh turistabusz, és nyomnom kellett egy satuféket, a kocsi meg megcsúszott, majdnem felkenődtem a hév kerítésére...
szerencsére lassan mentem, de így is úgy megcsúszott a kocsi, hogy öröm volt. A padka fogott meg. A cseh busz meg mintha mi sem történt volna, ment tovább... -
Ha van ismerősőd aki ért hozzá, akkor nézesd meg vele (illetve olyan ismerősöd aki tudja mit kéne tenni, beszélj vele, az ördög sosem alszik jeligével)
Szép havas napot mindenkinek, esett vagy 2cm-t, így arra kevés hogy nagyon élvezni lehessen, ahhoz meg elég hogy utálni lehessen.
-
parandroid
félisten
Anno a kiszállítási rendszert teszteltük a cégnél, ahol szállításokat kellett létrehozni, megadva a szállítócéget, a rendszámot, sé a sofőr nevét. Mindenki eléggé készen volt a teszt végére, a leginkább az az adatbevivő kolléga, aki diszponálta a L*f*sz Trans LFS-666 frg. rendszámú járművét, amit személyesen L*f*sz József vezetett.
p
-
BlacKSouL
addikt
Az én nyombélfekélyem nem hallotta ezt, ezért képes volt 18 éves koromban(az előrehaladtnak számít?) kialakulni, távol a nyelőcsőtől. Ezt belgyógyász szakorvos mondta meg sokféle vizsgálat utáni gyomor és béltükrözés után. Oknak a túlzott gyomorsav-termelést, és annak bélfalra káros hatását mondta, mely eredőjét sokféle dologra vezette vissza, kezdve a túl fűszeres ételektől a kávé-tea, szénsavas italok fogyasztásán át a stresszes időszak érintésével a családi vonásig.
Ugyanakkor évente egyszer-kétszer refluxra emlékeztető tüneteket produkálok, ami alapvetően nem a túlzott savtermeléssel, hanem inkább az általad említett zárógyűrű-gyengeséggel függ össze.
A fentiek miatt sajnos a kettőt meg is tudom különböztetni egymástól. -
fokukac
nagyúr
látod, hogy öregszel..?
Mikrobi: én is félmillával játszottam anno a tőzsdén. Akkor kezdtem, mikor kirúgtak, a végkielégítésemből.
Jól ment, egy év alatt volt ~150e hasznom rajta. Aztán toltam bele még félmillát, hogy mekkora király vagyok, majd én kereskedek, sőt, határidőzöm. Egy kicsit még kerestem azon is, mondjuk úgy 50 ezret. Aztán egyik nap elmentem a cég egyik épületéből a másikba, és közben az unortodox kormányunk bejelentette a nyugdíjállamosítást, és mire visszaértem a helyemre, egy másfél óra múlva, elbuktam a teljes nyerőmet. De sajnos nem szálltam ki akkor, mert abban reménykedtem, hogy lesz egy kis korrekció. Nem lett, másnap újabb 10% bukta. Mivel határidős bux-ban, tőkeáttételben ültem, a végeredmény az lett, hogy elbuktam az összes nyerőmet, meg még közel 200 ezret, mert elhittem, hogy ezt lehet csinálni kisbüfiként.
Akkor megfogadtam, hogy ezt így, félig odafigyelve rá, soha többet, pláne, amíg ez az abszolút kiszámíthatatlan kormány van...
Nagyon nehéz volt lejönni róla, mert olyan, mint egy kábítószer, függővé tesz... kinyitod a szemed reggel, és az az első, hogy mobilon csekkolod, hogy hogy zárt Tokió, munkába menet kuksolod a futikat, hogy hogy nyitunk, délután várod, hogy mikor nyit New York, aztán meg este a kocsmában is azt nézed a telefonon, hogy hogy zárt New York... ez egy non-stop dolog, csak úgy lehet abbahagyni, mint az alkoholt, hogy leteszed, és soha többet...Ui. ha akkor bent maradok, akkor kb. fél év után kiszállhattam volna nullában, de jobb, hogy abbahagytam. Ez volt a tanulópénz. Két év tanulópénze.
Uui. de az vigasztal, hogy most még lejjebb van a bux, annál is. -
pohár
félisten
"tracklist" is van hozzá
-
fokukac
nagyúr
gondolom, ellesz majd az őzikéjével...
amúgy 2 éve volt megkattanva az öreglány (amikor azzal vádolt, hogy bemegyek hozzá, és ellopom a szappanát, papucsát és beleeszek a levesbe is), azóta valahogy meg-normálisodott, lehet, hogy szedi a gyógyszerét rendesen...
Amúgy illúzióim nincsenek, azért elég marginálisak az esélyeim, hogy innen a távolból felvegyenek, lesz egy rakás jelentkező, nyugati tapasztalattal, nekem meg csak CEE tapasztalatom van, szóval sok mindent nem várok. Aztán ha mégis, akkor majd meglátjuk. Mondjuk már egy job interview is vicces lenne, ezért kiugrani londonba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest