- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
Kapunk , de szerintem ezeknek a dolgoknak nem sok köze van ahhoz , hogy a saját ingatlanodon vagy előtte hogyan és miképp parkolsz . A dohányzás tilalma közterületen bizonyos helyeken meg érthető és jogos , mondom ezt úgy , hogy én is dohányzom . A kisebbségről lehet beszélni , csak a hangnem és a stílus nem mindegy . Kocsiba nem értem miért nem mersz ülni ... nem fog a rend őre kirántani belőle , ha leállít és nem a kormányon tartod a kezed amíg oda ér hozzád és nem fog azért sem megbüntetni , ha pl látható helyen van akár bontatlan alkohol tartalmú ital az autódban . Az itthon tapasztalt "szabályok" szerintem sokkal toleránsabbak és szabadabbak az ottaniaknál ...
-
troland26
őstag
szívszorító [link]
-
troland26
őstag
válasz
Viszlát #33459 üzenetére
Hát a helyzet a következő a pénz ami érkezik az fedez kb 2-3 törlesztőt meg egy kis rezsit . Nem a bankba váltja be az eurót hanem állt a főnökömnek adja el forintért úgy hogy mindketten jól járjanak az üzlettel . Nem tudom mennyit vonhatnak le jutalékként , de szerintem nem lehet olyan vészes ( de holnap megkérdezem .. én is kíváncsi lettem ) Egyébként még úgy is jobban megéri , ha kiveszi az eurót és utazási irodában TUI/Ibusz.. váltja be ( legalább is nekem ezt mondta , hogy többet kap érte mintha a bankban váltaná )
-
troland26
őstag
válasz
Viszlát #33453 üzenetére
Amikor hetente akár 5-10 forintot is változik az euro akkor ezreket foghat valaki , ha jó időben váltja be a devizáját . Nekem pl a kolléganőm férje dolgozik Németországba és havonta küld 1000-1200 eurót . A kis hölgy aztán egy héten keresztül lesi mikor a legkedvezőbb az árfolyam és csak akkor váltja át forintra .. természetesen ő is forintba fizeti a törlesztőt
-
troland26
őstag
válasz
parandroid #33447 üzenetére
Az árfolyam ingadozás miatt aggódsz ? Csináltass az itthoniakkal devizaszámlát .
-
troland26
őstag
-
troland26
őstag
válasz
Tothgera30 #33377 üzenetére
Nem az nem én vagyok ... keversz Rocco Siffredivel
-
troland26
őstag
válasz
FehérHolló #32040 üzenetére
ok így fogok tenni
-
troland26
őstag
A szóban forgó egér egy ezer éves noti egér . A kedves főnökasszonyomé csak nem nagyon reagált már a kattintásokra . Miután befújtam tökéletes lett csak gondolom sok lett a kontakt spray és most már nem is kattan .. mondjuk reagál a nyomásra . Van arra esély , hogy ez az anyag idővel elpárolog belőle pl ha rárakom a radiátorra ?
-
troland26
őstag
urak/hölgyek
Van egy egerem aminek a mikrokapcsolóját befújtam kontakt spray-vel és most nem akar reagálni semmire ill reagál csak nincs az a kis kattanás . Nem tudom van -e ennek a problémának topikja , ha igen valaki oda irányíthatna . Vagy , ha valaki tudja a megoldást akkor azt is szívesen venném . Lehet csak hagyni kéne , hogy kiszáradjon ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- E-roller topik
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest