- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz
troland26 #34276 üzenetére
A saját ingatlanom előtt két kerékkel a járdán parkoltam,mivel az utca másik oldalán egy árok van,és a kukásautó nem fér el,ennek ellenére mocskosul lenyúltak.
Beálltak a lejtő aljára a sünök,és mivel a lejtőn egy kicsit begyorsult a kocsi,
megbüntettek.A városhatárt jelző tábla előtt 20 m.-el /ahol már legtöbben gyorsítani kezdenek/ meglőttek 30.000.-Ft-ra./Egyébként már a pusztában voltunk!/
És akkor még nem beszéltünk a 300.000.-Ft-os biztonsági övről /amiért az én érdekemben büntetnek meg,ha elfelejtem!Ami valóban a mi érdekünkben történik,mert ha valaki bekapja,akkor egy darabig nem lesz pénze benyára!
És ez csak az autózással kapcsolatos fegyelmezése a játékos,felelőtlen,
meggondolatlan... gyerekeknek
Tovább is van...mondjam még? -
neduddki
nagyúr
válasz
troland26 #33461 üzenetére
I!
ne akrom borozlni a kedejjekt de ez hanrosan itt is bekovetkezik:- (((
udv
neduddki
mod: bangyus: az evekig 50-60k kozotti kozos ktsg tavajj 320k-ra valtozott /na jo ebben az is benn van hogy kiirtottam a szomszedot/, mint ahogy a szembesultam vele, de akor is a fen bele:- (((
-
Viszlát
addikt
válasz
troland26 #33457 üzenetére
Igen, én is ezt csináltam amikor németben melóztam, de itt most csak törlesztőről volt szó. Ha 1000 eurós törlesztője van, akkor egyrészt megéri mulatozni, másrészt nagyobb szarban van mint én, pedig az sem kicsi.
Ha számlák között vált át, akkor azért azt el kell mondani, hogy a középárfolyam nem ugrik akkorákat mint az eladási. Ha meg készpénzt vesz fel, akkor cseszheti az egészet a jutalékok miatt.
Győri K&H ügyfeleknek a legjobb, Audinál van EUR atm...
-
parandroid
félisten
válasz
troland26 #33450 üzenetére
Tökmindegy, egyelőre forintban törlesztem az otthoni (deviza - lol) hitelemet. Mondjuk remélhetőleg már nem sokáig. Úgyhogy nekem speciel az a jó, ha az EUR-val szemben gyenge a forint, a CHF/EUR ráta meg az EUR javára javul kicsit. Az más kérdés, hogy az átváltásnál mindenképpen bukok, ezt sajnos nem tudom kiküszöbölni. Sajnos akkor sem fogom tudni, amikor inkább EUR-ban felveszem itt a hátralévő tőketartozást fedező összeget. A különbség csak annyi lesz, hogy amit otthon jelzálogos ingatlanhitelre fizetnék még 13 évig, azt ugyanakkora törlesztőrészlettel itt sima személyi kölcsönként is max 4-5 év alatt kifizetem. Szerencsére az összeg sem nagy, meg a kicsit magasabb törlesztő is beleférhet, úgyhogy valószínűleg még ennyi idő sem kell hozzá.
p
-
fokukac
nagyúr
válasz
troland26 #33376 üzenetére
bájdövéj, én a hölgy helyében lehet, hogy megkérdezném, hogy Róóland, akarsz körszakállat..?
(fekete ország, villanyszerelős jelenet, explicit kontent, 18-as karika)
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
troland26 #32068 üzenetére
Hogy is van a mondás? A vén kecske is megnyalná a sót, mi..?
@PannonGSM: mindegyik szín jól áll, de a legjobb az eredeti, a természetes
@Viszlát: valóban, viszony az első teljesen homályos, és alulexponált; így szerintem a másik jobb.
Amúgy pedig a DSLR-hez szokott szememnek mind a kettő kritikán aluli@Tim: hát én is nehezen tudtam tűrtőztetni magamat a GPS-es sztori hallatán.
A Photoshop-ot pedig köszi, de tekintve, hogy több fájl van, egyszerűbb a hekkeltet használni, nincs kedvem lementegetni
ui. azért vicces, hogy odaírták az 56k-s modemmel való letöltési időt... -
-
tbs
addikt
válasz
troland26 #32036 üzenetére
Mikrokapcsolókat nem illik kezelni ilyen anyaggal, mert mindegyik kenése és kontaktja élettartamtervezett. Azaz ha a kattanás/kontakt eltűnik, akkor csere. Természetesen nekem is volt olyan 10+eFt-os egerem, amelyik 2 hónap múlva balgombbeteg lett -> cserélték a cuccot. A gyártási hiba azért nem általános.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest