- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #26937 üzenetére
Hat nem tudom, a marhat is szeretem, meg a birkat is, igen, van utobbinak egy jellegzetes ize.
De a disznonak van egy olyan spec ize, foleg ha netan valaki mocsingosra hagyja, akkor meg vegkepp, hogy ne.
Fura modon fursolt cuccok eseten , pl fustolt szalami, kolbasz, vagy bacon ez nem erzodik. -
válasz
BlacKSouL #26786 üzenetére
Nem csak ott van szlovák, szinte az ország felső harmadában, felében eléggé gyakori. Én akkor lepődtem meg mikor egy vadi újnak kinéző V8-as Szlovák rendszámú Land Cruiser állt be mellém, és magyarul szólt ki a sofőr megkérdezni hogy merre van a Tisza híd.
#26791 lujó55: Semmi bajom nincs vele, még a Breitling órájával se, csak hát érdekes hogy elvileg magyar, szlovák rendszámmal, és látszik hogy van mi s tejbe aprítani. De ugye mindenki a saját szerencséjének kovácsa, én nyugodtam alszom, mert becsületesen élek, lehet hogy ő nem.
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #26762 üzenetére
A sör nekem is kb 7-10 fok körül ízlik, fölötte meleg, alatta már nagyon hideg. Se vizet se üdítőt, se egyéb italt nem szívesen iszok nagyon hidegen, jegesen pedig egyáltalán nem.
Nem értek a sörökhöz, nem is kóstoltam igazán sokfélét, vakteszten pedig tuti egyet sem tudnék megnevezni. Én elvagyok az itthon kapható kommersz sörökön is. Az Aranyfácán, Kozel, Aranyászok szerintem ihatóak, de pl a Kinizsi szerintem szörnyen rossz!
Az viszont biztos, hogy ha sikerül elutaznom valahova, akkor megkóstolom a helyi kajákat és italokat! Legfeljebb nem ízlik....
@FH
Elképesztő, milyen zűrzavar van a ponthatárok, sulik, tanterv, támogatás és oktatáspolitika terén! -
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #26362 üzenetére
Nyugalom, egyben vagy, nincs semmi baj. Vám bankkártyád, reggel veszel ruhát, elrakod a blokkot, lenyomod a melot, utána a biztosító/légitársaság mindent megtérít, csak dokumentálj mindent. Estrellat pedig ne igyal, azzal jobb helyeken embert ölnek, annyira szar... Leginkabb semmilyen spanyol sort ne vegyél SZVSZ.
Good luck!
(en lenyomtam a próba napot, holnap hívnak, de ez alatt a 3 óra meló alatt mar kaptam 2 db írásos pozitív feedbacket, név szerint, plusz legyártottam 10 font jattot az ott dolgozóknak, tehát ha nem vesznek fel, nem én vagyok a hülye...)
-
Mawyx
őstag
válasz
A szállást ha foglaltad, akkor le tudják vonni bankkártyáról is a pénzt utólag vagy itthonról lehet rendezni a számlát utalva.
Öltöny meg nem tudom kell-e, nem mész vele semmire ha utólag megtéríti a légitársaság, mert ahhoz is előre meg kell tudni venni.(#26369) tildy: a mosást el is felejtettem, ez jó ötlet, én is mindig szoktam tusfürdővel meg szappant adnak hotelekben, reggelre megszárad, ha meg van lóvé olcsó ruha is befigyelhet.
-
lujó55
addikt
válasz
amikor én mentem Stuttgartba egy fontos meetingre, leszállt a gép, bőröndöt be a bérautóba, el a szállodába, minden OK. Amikor pakolok ki, akkor látom, hogy a zár letörve, tisztasági csomagom, benne a Braun villanyborotvám nuku. Egyszerűen kirámolták. Másnap mehettem tárgyalni izzadtan, borostásan. Mikor hazaértem, jelentettem a csomagom eltűnését és a bőröndöm megrongálását. Adtak egy jegyzőkönyvet. Na, mondom akkor hétfőn beslattyogok a bőröndjavító mesterhez, a MALÉV szerződött partneréhez. Reggel a kocsiban ülve hallom a híreket, a MALÉV csődbe ment. Telefon már természetesen nem működött, felhívtam a bőröndös céget, azt mondják megcsinálják, de ki kell fizetnem és ha tudom később érvényesítsem a követelésem a felszámoló biztosnál.
Anyátok jól van? -
ladybug
őstag
válasz
Hú, ez elég nagy gáz. De legyen már optimista a verzió továbra is. Holnap megjön a csomagod és minden okés lesz. Mást nem tudsz tenni, mint várni és/vagy telefonálni a reptérre. Drukkolok, hogy minden rendben menjen.
Mawyx: Mi lenne, ha headsetet vagy fülhallgatót használnál?
-
Mawyx
őstag
válasz
BlacKSouL #26323 üzenetére
Nem volt jobb!
Van élet a meki után? Ez az interjú sem volt sikeres, nem birom felfogni némelyik ember el se olvassa az önéletrajzom, ott van benne, kár volt behívnia, csak elment az idő fölöslegesen amikor aludnom kellene.
Ha elmegyek a mekibe, mert úgy tűnik muszáj lesz, utána szóba áll még velem valaki? -
-
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #26171 üzenetére
beszarás.
én egyszer erdélyben éltem át olyat, hogy a villám pont akkor vágott bele a villanyoszlopba, mikor a kocsival ott jártunk. csak a nagy lila fényt és a csattanást hallottuk, vagyis nem hallottunk semmit akkorát szólt. a mögöttünk jövők mondták mikor megálltunk, hogy a mi kocsinkba is belevágott a villám, ők látták, mi nem vettük észre és semmi baja nem is lett a kocsinak. -
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #25996 üzenetére
Ha a beporzással (kötéssel) van gond, akkor gyümölcs kezdemény sincs. Arra gondolok, hogy egyszerűen nem bír megnevelni a tőke annyi fürtöt, illetve szemet. Nincs különösebb tennivalód, amit nem bír megnevelni, az kicsi marad, vagy lehullik.
Metszésnél lehet kevesebb termő rügyet hagyni, hogy szépen tudja nevelni a tőke a fürtöt. -
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #25905 üzenetére
Ha hosszútávon 1-2 órával kevesebbet alszol, mint amit igényelne a szervezeted, akkor valóban éberebb leszel, de ingerlékenyebb is.
Ilyenkor húznak fel a legapróbb dolgok is, mint például az időjárás.Abban egyet tudok érteni, hogy ha sokat alszol, akkor kómásabb vagy a kelleténél.
-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL #25819 üzenetére
Én szeretem. Egyébként meg egy egyszerű tolnai öregembert idézve: "Harap a kutya?" "Nem kell odamenni." Ha nem ízlik. Nem kell megenni.
Mawyx: A "titkárnőség" nem olyan rossz dolog. Tőleg meg úgyis mást várnának el, mint egy nőtől, és ebben nincs semmi rossz. A pénz az pénz, akármit is dolgozol.
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #25698 üzenetére
nem baj, tetszik a kiskakas, de komolyan.
amúgy nem a rendszert szídtam, az jól működik. kell, hogy legyen rend, mert a káosz nehezen kezelhető. de egy ilyenért, hogy egyszer dupláztam egy szaros apróhirdetést egyéni elbírálás... mintha valami köztársasági elnöki közkegyelemről lenne szó.
pofám beszakad.
az a baj, hogy rohadtul vizuális tipus vagyok és sajna hatnak rám a sztereotipiák. látom magam előtt a "moderátort", aki egy tejfölfehér, vékony, szemüveges görbehátú gyerek, 10 év alatt elvégezte az informatikát egy kis hátszéllel, fejből nyomja melyik hardver mit tud, de fogalma sincs a félvezetőkről, egy diffegyenletet nem tudna megoldani, de ide jó lesz észt osztani.Ha akkora spíler lenne, akkor itt ülne mellettem a munkahelyen és hardvert tervezne.
(#25699) Tothgera30: szóval azt te is csöndben szereted csinálni?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #25687 üzenetére
Az irodában 26,1°C és 81,3%. NEM megy a légkondi. Mert a házi szabályok szerint ha 28°C alatt van a hőmérséklet, (ezt a hőmérőn piros csík jelöli) akkor nem lehet bekapcsolni. De a páratartalomra vonatkozó szabályok nincsenek. Most 9 ember izzad. A japánok meg élvezik. Viszont már kezdjük érteni miért olyan büdösek mindig...ők szeretnek izzadni és abban ülni 14-16 órán keresztül. Nekik ez olyan otthonos. Csak fura, mert amikor kimegy egy magyar Japánba, és visszajön mesél, akkor elmondja, hogy mindenhol, azaz mindenhol megy a légkondi, tehát kint 28-29 fok van és pára, de bent 23-24 és nincs pára. Tehát csak ránk kényszerítenek irreális körülményeket. Ilyenkor a munkaidőm jó részét az üzemben (24°C; 45%), vagy a laborban (21°C; 36%) töltöm az iroda (26,1°C; 81,3%) helyett. Ebből is látszik, hogy a melósokat megbecsüli a cég(mehet a légkondi), az irodistákat meg csak csicska droid rabszolgáknak tekintik (nem mehet a légkondi).
Kint meg esik, és sötét éjszaka van.
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #25474 üzenetére
Aha. Már éppen majdnem elkezdett felszáradni, de most negyedszer is leszakadt... kissé nevetséges kezd lenni, de ez van. És most már akárhányszor elkezd ma leszakadni az ég, mindig meg fogom írni. Tehát eddig 4 db felhőszakadásnál tartunk reggel 7:10 óta...
Kolléganőm azt mondja: "már világosodik" .. mire én -
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #25470 üzenetére
Budapest légterének közigazgatási határát az előbb hagyta el az utolsó felhő is, mintha Salgótarján irányába távozott volna.
Mintha nem szeretnéd az esőt. Lehet, hogy ez a gond. Ha szeretnéd, akkor Salgótarján tutira a Szahara közepén helyezkedne el. (Tarján behelyettesíthető bármilyen más jövőbeli tartózkodási helyeddel.)
De hogy mondjak valami vigasztalót is: pina.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #25469 üzenetére
Nna, most konkrétan már eldugult a lefolyó a vízmennyiségtől. Pedig 30 méterre vagyunk a pataktól..Centi víz áll az úton. A kamion nem tud beállni a rámpához...
De szép is ez a strandidő...
De ha mondjuk azt mondanák be, hogy az ország szerencsés 95%-a reggeltől estig a napon szikkadhat, ti ott Gyöngyöstől északra kurrrvára megszívjátok.. Joey Tribbiani vagyok, ez a Bummm! Szívtál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Filmvilág
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ELADÓ Fanatec Club Sport Pedal V2
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest