Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #19842 üzenetére
HI!
Ez csak simman HUJJJEEEEE:- ((
udv
neduddki
-
kraftxld
félisten
válasz
FehérHolló #19758 üzenetére
A kecskék igen
Bővebben: [link] -
válasz
FehérHolló #19767 üzenetére
Remélem nem lesz gond, nem tűnik megbízhatatlannak! Ha át akarna vágni, személyesen is átvághatna. Viszont nekem az út 5 óra 37 percbe és kb. 12-15 ezer forintba kerülne/fő, és nem egyedül mennék ha személyesen oldanánk meg, szóval 30 ezret rá lehet számolni. A körmére van nézve, telefonszáma megvan, közösségi profil, cím, pontos név, bankszámlaszám, e-mail cím. Holnap úgy is eldől hogy mi lesz belőle addig, bár azóta már váltottunk pár szót e-mailben is, nem csak telefonon.
-
válasz
FehérHolló #19761 üzenetére
Ez igaz, de idő hiányában ez nem igazán kivitelezhető. Nekem 4-5 óra az út oda, vissza ugyanennyi, munkarend változó. A másik félnek pedig olyan munkarendje van hogy szinte soha sincs otthon, reggel megy, este jön és ha gond van be kell menni. Így elég nehéz közös tényezőre jutni, bár ő ajánlotta fel hogy személyesen intézzük ha lehet, de ez így elég nehéz.
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #19761 üzenetére
2
-
nike_
addikt
válasz
FehérHolló #19740 üzenetére
így: [link]
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #19740 üzenetére
Emeletesen?
-
bnss
veterán
válasz
FehérHolló #19579 üzenetére
Kérek engedélyt menekülő kámzsa használatára!
---
Szép estét!
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #19571 üzenetére
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #19559 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #19520 üzenetére
Akkor vicces hogy a real-time live trackerek szerint még vígan fent van
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #19520 üzenetére
Akkor ezt már nem tudom feltolni a vaterára
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #19514 üzenetére
Sajna most megy át itt, a következő kör már a francia-német-lengyel vonal...na még 3 perc
131 km-en van, innen nem lesz tüzijáték...Pedig de közel volt basszus... ka kicsit lejjebb van pont jó lett volna...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #19512 üzenetére
Az a törés pont egy kört jelent. Annyival lesz odébb 89 perc múlva. Vagyis 1 kör megtétele után. De én úgy olvastam ebben a körben le kéne érnie...Ha nálunk belép, akkor megy le kb Mongóliánál. Szép lenne...
125 km-en van , gyanítom nem akaródzik lejönnie onnan.
-
7
addikt
válasz
FehérHolló #19488 üzenetére
Nekem még azt is megmondta az enyém, hogy a füstje mérgező
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #19488 üzenetére
Kár, hogy anyukád nem tanított meg mindenkit.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #19437 üzenetére
Ebben az esetben : [link]
tobey: nekunk Canon sx130 van, nagyon popec kis gep -
törölt tag
válasz
FehérHolló #19459 üzenetére
Hát ilyen borféle lehet. Nem is tudom, inkább ilyen fehérborra hasonlít a színe. Most ez off, elfér itt az off topicban (ha nem keresek más helyet ahol meg lehet vitatni)? Fele már el is fogyott, a többit meg visszatettem a hűtőbe.
Köszi a felvilágosítást. -
válasz
FehérHolló #19445 üzenetére
nem is kell túlbonyolítani, mehe szinte bármire, bármihez, pizzára is tökéletes. mi úgy szoktuk, hogy locsolunk rá egy ki solívaolajat, citromlét, sót és ennyi. jamie-től láttam
viszont tényleg karakteres íze van, vannak napok amikor emgeszem, meg olyanok is amikor nem
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #19445 üzenetére
én meg megint degeszre zabáltam magam a tésztából
el is megyek sétálni egyet, gyönyörűen süt a nap, ámbár csak 6 fok van. -
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #19442 üzenetére
Piacon + normálisabb abc-kben.
Rukkola jóság.
Olajos-kesernyés-csípőskés ízű saláta hersenő állaggal...
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #19442 üzenetére
otthon is kell lennie, piacokon sztem, vagy nagyobb bevásárlóközpontok polcain a salátás részlegen, fene se tudja, sosem kerestem otthon.
sajtokkal megy nagyon jól, így aztán pizzával is - kéksajt, mozzarella, parmezán pl
én ha bármilyen tésztaételt kotyvasztok itt, mindig pattintok a tetejére, az olaszoktól tanultam anno. s nem hülyék, na
de önmagában, pár szelet sós mozzarellával, olívabogyóval, friss paradicsommal vegyítve, balzsamecettel nyakonöntve előételként világbajnok.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #19439 üzenetére
próbáld ki, de ne várj tőle csodát, ez saláta, nem erőspaprika
csak a salátákhoz képest elég karakteres íze van, sokan kiköpik azonnal.
tobey: ezt sem tudtam, köszi
bár ez alapján az elnevezés alapján ha nem látom, azt hinném, fűszer.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #19437 üzenetére
ez a tegnapi vacsim volt, de maradt mára, rá is megyek.
elég erős íze van, mustárhoz meg borshoz hasonlítják, szerintem isteni, és eszméletlen egészséges.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #19405 üzenetére
A legrosszabb, hogy nem tudunk semmit. Most minden rendben, talán a kór nem is az ami, anyám most éppen teljesen jól van! A lényeg, hogy abból a gyógyszerből többet soha ne vegyen be egy szemet sem! Kár, hogy csak a filmekben van az, hogy a doki mielőtt felírna valamit, labort meg kis rutint, nagy rutint, vérgázokat meg még ki tudja mi mindent kér. Itt az a gyakorlat, hogy bemegy a beteg a rendelőbe, a doki meg csuklóból felírja azt a gyógyszert, amit aznap már száz betegnek felírt a betegségétől függetlenül!
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #19394 üzenetére
Ez jó irány, ezután dalszövegeken keresztül kövessük a napi eseményeket!
Még nyáron anyámat "megcsípte" egy kullancs, majd később egy másik valami, amit sajnos nem is láttunk, így nem tudjuk, hogy pontosan mi. A két rovar közül az egyik Lyme kórral fertőzött lehetett, legalábbis minden jel erre utal. A háziorvos Amoxicilint írt fel. Anyám nem különösebben bírja a gyógyszereket, a betegtájékoztatón felsorolt mellékhatásokból neki több is jelentkezni szokott általában. Most is rosszul érezte magát, de már meg sem lepődött rajta. Azonban rövid idő után annyira rosszul lett, hogy felhívta a háziorvost, hogy ezt a gyógyszert nem bírja szedni, írjon neki másikat. Ma a doki azt mondta, hogy ha akár még 1 szem Amoxicilint bevett volna, belehalhatott volna!
Mit mondjak, kissé le esett az állam! Filmekben láttam már olyat, hogy gyógyszerre vagy kajára annyira érzékeny valaki, hogy belehalhat, de ugyan ezt a családban megtapasztalni? -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #18990 üzenetére
Nincs baj, bébi, a bizonyítványt senki se kéri.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #19338 üzenetére
Bocs, hogy hiperaktív vagyok, de nemrég szabadultam a beágyazott rendszertervezés jegyzetből.
Csak egy gondolatkísérlet:
1. Rengeteg orvos és rezidens beadja felmondását. (Vagy egyszerűen az orvosok megtagadják a napi 12 óra feletti ügyeletet, amire egyébként az új munkatörvénykönyv kötelezi őket (hogy megtagadják).)
2. A kormány/parlament (ugyanaz jelenleg) kihasználja a tavaly (2011) szilveszterkor elfogadott vízközüzemi törvénybe foglalt módosítást, hogy az egészségügyi ellátást minimális szinten biztosítani tudja. Magyarul elrendeli a szükségállapotot.
3. Ekkor az előbb hivatkozott "sorozási" törvény értelmében a (potenciális) hadköteles állománynak be kell vonulnia, mert szükségállapot van. Ezek az emberek pont jók rendfenntartásra. Morál körülbelül nuku, kapnak kis hatalmat, aztán elszabadul a pokol.Paranoia. Csak nehogy igazam legyen, mint anno a svájci frankos hitellel kapcsolatban. (Most kivételesen tényleg remélem, hogy csak agyfasz az, amit írtam.)
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #19304 üzenetére
A szervizelés a közlekedési társaságoknál donor járművekből történik. A végképp lerohadt járműben számtalan alkatrész van, amit fel lehet használni a még üzemképes járművek foltozására.
Egyébként tényleg a garázsokban dolgozó szerelők és a gépjárművezetők leleménye kell ahhoz, hogy a 30 éves buszok, 40 éves villamosok, 50 éves trolik még mindig futnak.Egy gazdag országban, ahol a járművek átlag életkora 5 év és a futásteljesítmény töredéke az itthoniakénak valamint új gyári alkatrésszel javítanak, ott nagyságrendekkel könnyebb működtetni a tömegközlekedést!
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #19243 üzenetére
az igazság néha fáj.
-
vikvuk
senior tag
válasz
FehérHolló #19243 üzenetére
na igen, a 100 az nevetséges ilyen végzettséggel
-
válasz
FehérHolló #19235 üzenetére
Hát igen, nagy szegénység van feléjük, a segély, meg a lopás...
UI: Megvizsgáltatnám az összes rokkant nyugdíjas állapotát, hogy mennyire valós a helyzete, akinek nem az, nem kap nyugdíjat az életében sose már az életben
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #19228 üzenetére
Még nem ismertem ki a Version Girlfriend teljes funkcionalitását.
-
ne_nezze
aktív tag
válasz
FehérHolló #19222 üzenetére
savanyú a ... de jó! (paradoxon)
-
syler
aktív tag
válasz
FehérHolló #19203 üzenetére
Nem igazán tudom, hogy most ez szarkazmus vagy komoly?
Rá lehet verni ilyenkor a bankra?
Szerk: szerintem sem lenne olyan egyszerű, bár úgy is menni kell még ügyvédhez, nála rákérdezek akkor.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #19148 üzenetére
Valoszinuleg nyelverzeke , az van.
3 honap alatt nekem kb norvegbol csak annyi ragadt, hogy lo:k, hvitlo:k, meg Jeg er fra Ungarn.
Mondjuk aki norvegul tud, az saccperkabe svedul is es danul is. Apro dolgokban ter el a nyelv, megertik egymast. -
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #19148 üzenetére
nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #19142 üzenetére
Megnézve a jelenleg munkanélküli vagy szakmán kívül dolgozó közgazdászokat, az is sok.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #19142 üzenetére
Unortodoxiában még ez is sok...
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #19134 üzenetére
Az euro elszallas a vegtorlesztes + a kormany kommunikacioja miatt van. Annyira sokat nem csokkent a gbp arfolyam pl. tegnap reggel 383 volt, most 389...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #19118 üzenetére
Én még csak 4 évnél tartok, ami ugyan pesti vagy rendes normális nagyvárosi viszonylatban sok, de itt, ahol örül az ember ha fűtött helyen van és fizetgetnek, itt egész elmegy. Persze már cégen belül is csodálkoznak páran miért vagyunk még ott, kollégám megkapta idén az 5 éves törzsgárdát, én egy év múlva ha kihúzom.
Igazándiból ad egyfajta jó tapasztalatot a meló sok téren. Aki tőlünk elmegy, azért érzi furán magát, mert az itt megszokott 'munkarendhez' képest bárhol másik tisztességes hasonló munkahelyen kellemesebb, lazább a légkör, hangulat. Bele lehet fásulni, megkeseredni, ráadásul csak nők/lányok mentek el, és faszik jötte az irodánkba az utóbbi 1 év alatt, tehát a munkán kívüli része ami igazából kellemessé teszi számunkra, most hiányzik. -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #19118 üzenetére
HI!
me Te egy elamradott vejeny laiksz:- )))
udv
neduddki
mod: tbs: ma a bigmek sem a regi,,,
setit: csak a szoaksosot:- )))
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #19114 üzenetére
jó, de az ajrót se nagyon
Nálunk 5 évi munkaviszony után egy karórát, meg valami huf alapú bónuszátutalást szoktak adni. részvény az max japánban a japán munkavállalóknak van lehetőségük. de nem hiszem egyébként hogy az igazgatósági tagokon kívül bárki is hozzájuthat.macsekúr: mit fejek meg?
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #19114 üzenetére
HI!
Falun lakik kimegy a domodalba es mekfeji:- )
udv
neduddki
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #19111 üzenetére
japán cégnek dolgozom, legfeljebb veszek céges részvényt
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #19062 üzenetére
Nem kell aggódni, csak a szokásos kisugárzásom. Bár hidakat még nem bombáztak le körülöttem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #19062 üzenetére
..vagy csak egyedül?..
-
válasz
FehérHolló #19044 üzenetére
megvenni. sajnos mást nem igazán tehetsz :/ nekem még soha semmim nem tűnt el szerencsére, a 10+k-s dolgok sem, amik levélként érkeztek.
esetleg megnézni az eladót helyileg, hogy mégis hol, merre lakik, ha a feladás, vagy átvétel helyén, akkor esetleg kitalálhatsz neki valami hivatalos szöveget, ami alapján belátja, hogy visszaadja
a legtöbb postás nem túl okos, szóval akár el is hiheti
persze vannak kivételek, édesanyám is a postánál dolgozik, bár ő más pozícióban..
ha gondolod esetleg megkérdezhetem, hogy lehet-e ilyenkor tenni valamit.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #19021 üzenetére
Pedig már a pezsgőt is megvettem...
-
Dylen
senior tag
válasz
FehérHolló #18996 üzenetére
?? kettőt és könnyebbeket
majd a párom megoldja remélem, csak eddig lusta volt
tbs - erősítő nélkül zúg, a saját hangja
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #18997 üzenetére
Én általában a fektetett kerék alakú óra alatt szoktam javasolni találkahelyet a Nyugati téren, azt nem szokta senki sem eltéveszteni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Írd neki hogy a plázában hol és kész. Bár ha szeretsz levelezni...
mod: on
-
Apika
addikt
válasz
szőke?
-
Apika
addikt
válasz
FehérHolló #18990 üzenetére
... és előtte is.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #18949 üzenetére
Azon módosítottak egy picit, úgy emlékszem a jegybank törvényt tolták át egy az egybe.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
FehérHolló #18942 üzenetére
Még nem mondott fel, mert a kormány olyan bérfejlesztési javaslatot tett le az asztalra, amiről már érdemes tárgyalni, ezért a felmondások - ha szükséges - április elején aktiválódnak. Az orvosok viszont túlórát nem vállalnak olyan mértékben, mint korábban.
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #18926 üzenetére
hát rá nem ismertem volna, pedig végigtoltam a játékot... így mostmár biztosra tudom hogy nincs arca, szóval ez mi ha nem kivételezés?
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #18848 üzenetére
Köszi, valami ilyenre gondoltam, hogy tej, liszt, fokhagyma.
(#18849) ToBeY : sose csináltam besamelt, azt se tudtam mi az, de ez lesz az, köszi, megyek is a konyhába
-
válasz
FehérHolló #18826 üzenetére
Kihez, mond, és hátha bevállalom
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #18826 üzenetére
Hova?:-)
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #18744 üzenetére
Kaszkadőr? Azmiaz?
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #18738 üzenetére
Meg kinn, a chek-in elott, az egybenyilt reszen. Raadasul szerencsere nem osztottak az ulesek, lehet pihenni
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #18712 üzenetére
Utolso szegedi vonat 20.30kor felegyhazarol ferihegyig
Kinn a checkines varoban meg majd alszunk
Azt hiszem van valahol konnektor is, egyszer mar felfedeztem valahol a bejaratnal, meg tan hatul a szekeknel isMost kiderul lehet-e ott aludni, nem lesz oszinte a mosolyom, ha nem.
Kecskemeten frankon felhuztak ezt a merci (nem a csoki!) gyarat, jo nagy teruleten van.
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #18712 üzenetére
Milyen váró?
Bemész az ajtón a reptéren a T1-en, felmész az emeletre pl éjjel 2-kor, vannak fotelok és alszol vagy netezel a váróban, T1 nyitva lesz ez tuti.
Becsekkolni nyilván nem lehet, azt hiszem ezek szerint te a váró alatt a tranzitot érted. -
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #18701 üzenetére
2008-ban, mikor mentunk eloszor , akkor 3-ra ertunk fel videkrol, az egyes terminal epulete nyitva volt.
Nem tudjuk maskepp megoldani, fennalvas maceras, aki felvitt volna az eppen az intenziv osztalyo fekszik, sajnos.
-
kraftxld
félisten
válasz
FehérHolló #18680 üzenetére
Hamar meg lehet szokni, pár hét után már nem gáz
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #18680 üzenetére
-
vikvuk
senior tag
válasz
FehérHolló #18636 üzenetére
az a baj(? az, mert nem marad meg a felhőtlen biztonságérzeted egy-egy maradandó esemény után), hogy iylenek nem egyszer fordultak velem is már elő...
a pénz az kéne (de hát nekem is, úh szívességből nem nagyon akaródzik adni), az élet meg ugye ki tudja mennyire szent... -
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #18620 üzenetére
igen, erre gondoltam én is, na majd alakul valahogy, de úgyse egyedül laknék, mert akkor kb értelme sincs felköltöznöm ha egyedül lennék
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #18620 üzenetére
Csak a modi topikból sejthető, hogy olykor rápillant a fórumra, de fórum hozzászólást nagyon régen nem láttam tőle! Gondolom sűrű az élete és ez a fajta időtöltés a háttérbe szorult!
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #18613 üzenetére
kezdetnek jó, míg jobb nincs, de szeptember óta nincs
az infót köszi
-
persil
nagyúr
válasz
FehérHolló #18573 üzenetére
Köszönöm =)
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #18553 üzenetére
Pedig de!
Az utóbbi időben egész véletlenül több olyan műsort is láttam, amiben bemutatták az igazi nyomort. India, Brazília, Niger egyes részein tengődő emberek pénz, otthon, élelem és ruha nélkül. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mekkora szerencsém van, hogy itt és így élek!
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #18553 üzenetére
Nem az étellel van a baj, hanem azzal, hogy híznak tőle, és nem tudják megállni, hogy ne egyenek. Ha meg esznek, akkor nem mennek ki pl. futni egy félórát vagy órát mozgás és zsírégetés gyanánt.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #18365 üzenetére
Nem mintha annyira nagy hatással lenne az életemre ez az információ, de kiről készült ez a kép? Vagyis ki lett összefényképboltozva?
-
válasz
FehérHolló #18359 üzenetére
jesszus, hát azt se tudja mi fán terem egy egyetem...
hihetetlen hol élünk...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
FehérHolló #18340 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek az infót!
Ezt a boltot tudom, hol van, fel fogom keresni őket!
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #18340 üzenetére
Ez az a bolt
Egy tökjó rajztáblát is vettem, mozgatható rajta a vonalzó.
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #18334 üzenetére
itt meg süt a nap
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #18326 üzenetére
-
3.Aragorn
addikt
válasz
FehérHolló #18271 üzenetére
Vannak még józanul gondolkodó emberek az országban.
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #18232 üzenetére
HI!
Vak agy Te Varnyu, hat hun emelgetem en szegeny oreg melszervert???:- )))
udv
neduddki
-
Pisztillus
senior tag
válasz
FehérHolló #18132 üzenetére
Na ja, körbenéztek, ki a fenyő fog egyáltalán tárgyalni velük...
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #18098 üzenetére
be kell falazni az ajtót éjszaka a kedves lakóknak akik kiganézzák a szemetet az utcára
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #18089 üzenetére
Ha tűzveszélyes (bútor, rossz dikó, gumi stb) és a lakóházak tövében van, akkor egy telefont a tűzoltóknak is meg lehet ejteni! Tuti nem fogják elszállítani, de ők mint hatóság talán kötelezhetik rá az önkormányzatot, hogy vitessék el a szemetet.
Esetleg meg lehet próbálni valamelyik tévének, vagy rádiónak panaszkodni, a média nyilvánosságot nem szeretik ilyen ügyekben az önkormányzatok...
Ha nem lenne bűncselekmény a közveszély okozása, azt mondanám, hogy gyújtsd meg a kupac sarkát!
-
válasz
FehérHolló #18066 üzenetére
Nagy gratuláció! Milyen területen végzi a kutatásait, ha meg szabad kérdezni?
-
Dylen
senior tag
válasz
FehérHolló #18066 üzenetére
Anyukám meg prezsbiter
-
degu
senior tag
válasz
FehérHolló #18047 üzenetére
Minden megnyilvanulasa egy fele mutat:-nem hagyom a hatalmamat csorbitani /oly soka kapart erte!/
Az orszag meg velunk egyutt...le van sza*va!/ -
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #18050 üzenetére
Úgy tűnik nem fogalmaztam világosan, nincsen beleszólásom. Van egy minta karácsonyi levél, abba kell beleírnom névjegykárytából az adatokat.
Ha excelbe kellene bevinnem az adatokat, akkor tudnék körlevelet készíteni és az jövőre is jó lenne, de oda nem vihetem be.
E-mailben lesz küldve, hogy minek kell címet is belegépelni a levélbe ez is rejtély számomra. -
3.Aragorn
addikt
válasz
FehérHolló #18039 üzenetére
A 44-es melyik országhoz tartozik?
-
válasz
FehérHolló #18013 üzenetére
írok egy privit
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #17876 üzenetére
Na az új fejlemény alapján a Külügyminisztérium Orbán orrára koppintott, azt hátraarc.
Meg azért ez is megér egy misét:
Legalábbis az MTI tudósítása szerint ezt mondta Orbán, a többi újságírónak nem mondták el, Orbán mikor tart sajtótájékoztatót.
Ezt majdnem mindegyik forrás kiemeli. -
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17841 üzenetére
Huhhh... Sajnos én nem tudom máshogy érteni, amit leírtam, és amire célzás segítségével céloztál.
Szori.
És igen: szeretlek.
Szerk.: Pohár, Tope, Akárki: télleg nem lehetett érteni..?
Mert akkor megkövetem FH-t...
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17839 üzenetére
Nos, puszi. Szövegértés..?
Erős felindulásban elkövetett interjú. Nem kiköltözés.
No ezért szeretnék vele beszélgetni. Az IGAZI motivációkról, nem a vetítésről...
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17835 üzenetére
Arról a miért?-ről, amit el mert mondani egy újságírónak erős felindulásban. No ez mérsékelten érdekel...
Mawyx: ~1hét volt kifelé, visszafelé egy magyar kamionos hozott Svájctól Bp.-ig, ~1hét volt az is. Péntektől számítva a 3. vasárnap értem haza, Párizsban 1 full napot töltöttem "nem utazással".
Fasza volt nagyon. Visszagondolva: 18évesen, az akkori lehetőségekkel igen merész tett volt.
-
degu
senior tag
válasz
FehérHolló #17783 üzenetére
Nem!
Ez a *Szent Gral* modern,minden ember szamara elerheto,olcsobb valtozata! -
3.Aragorn
addikt
válasz
Az köszi...
-
válasz
Nem tudom megmondani nem en csinalom az oldalt nem tudom minek szanjak. Csak azzal kapcsolatban tudok nyilatkozni amit en eddig rendeltem toluk es az rendben volt. Ehhez meg hasznaltam a keresojuket es lattam hogy van kokusz. Ezert beirtam ide.
-
Mawyx
őstag
válasz
Jajj nee, oxigénes víz
egyik barátom 50ezreket költ rendszeresen oxigén patronra, otthon csinál oxigénes vizet és persze attól van, hogy nem betegszik meg, megfázva se szokott lenni
És érzi ahogy az oxigén pezseg a gyomrában és felszívódik, de csakis bubimentes ásványvizet iszik, mert szerinte a bubis egészségtelen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest