Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Bocs, hogy ilyen későn reagálok a mondatodra, de tegnap úgy elfáradtam a porszívózásban ,hogy csak na! Úgy raktam el a gépet, hogy még a portartályt sem ürítettem ki
Szóval: ingyen van a net, értsd: Yagi, szemben a mekdonácc. ingyen van a TV, értsd: aki itt lakott a lakásban néni meghalt. Állítólag ki sem mozdult, egész nap TVzett, neki csinálta a család. Miután bejelentették a UPCnek, hogy már tovább nem kell az előfizetés, azok korrekt módon jártak el. Nem küldték tovább a csekket, de a kábel máig él fullos csomaggal (HBO, HBO2, XXL, Blue Hustler, minden) -
lujó55
addikt
Köpedelem az egész BKV! Szégyen és gyalázat!
- Elavult géppark, nem javítgatni kéne, hanem kihajítani az összes buszt a francba.
- Bunkó alkalmazottak (jegyellenőr, jegyárus, sofőr).
- Köcsög menedzsment, el kéne zavarni őket a 3,14ba!
Ma, 7:40 KöKi buszforduló végállomás: rohadt régi Ikarus a megállóban áll bezárva ajtók, kipufogóból lilásszürke füst ömlik, megáálóban mindenki fuldoklik, de ökölharc van a feljutásért ezért nem tágít senki, halálbarna koszos sofőr a fornettisnek udvarol, majd miután látja, hogy idő van, nagy méltósággal odabóklászik, felszáll, ajtók még mindíg semmi, rájöttünk, csak az első ajtón lehet felszállni, mert ő így akarja a nyolc elemijével.
Hol az a k..va sok tartozásmentő pénz és állami támogatás? -
tildy
nagyúr
Mit gondolsz, miert kozlekedtem en ingyen pesten? Ingyen egesz jo a kozlekedes ott. Eleg surun jarnak a jaratok, a metroban nem vered be a fejed es van mobilhalozat, nem ugy , mint itt.
Viszont amikro fizetnem kell, hat ijj. Dragabb az otthoni napijegy, mint az itteni.
Kukuc: en is ilyen vagyok mint te, de sajnos mostanaban lujohoz hasonloan nekem sincs sok tartalek. Na legyen Esmnek fix bevetele, akkor remelhetoleg 1 honap alatt 300 ezret (forint) rakunk felre.
-
venember83
nagyúr
Már bocs, hogy nem rakunk be képet férfigyöngyszemekről, meg azért, mert a nők az eseteink. Az egyenjogúság adott mindenkinek, ugyanúgy használhatjátok a google-t, böngészőt, HTML kódokat, képfeltöltőt és a többi szolgáltatást. Tudtommal az egyenjogúság nem a másik nem kiszolgálásáról szól.
-
kételkedem
addikt
Év legsármosabb sportolója: Kucsera Gábor
Képként akartam berakni, de túl nagy! -
kételkedem
addikt
Kamasz korom óta 8 órát alszom. 16 évig olyan munkám volt, ahol 24/48-ba jártam dolgozni, vagyis minden harmadik éjjel nem lehetett aludni. Persze ritka volt, hogy semennyit se aludjak, 1-2 órás álomba zuhanások rendszeresek voltak. Ha rendszeresen kimarad egy-egy éjszakai alvás, azt többé-kevésbé meg lehet szokni, bepótolni nekem sosem sikerült.
Az alvásmegvonás régen ismert vallatási, kínzási módszer. Bár vannak extrém szervezetű emberek, mint pl amit venember is linkelt, normál felnőtt kb egy hét alvásmegvonásba belehal. Ha három napig egyetlen percre sem hagynak aludni, akkor hányinger, szédülés, erőtlenség és koncentráció illetve koordináció képtelenség lép fel.
-
Pisztillus
senior tag
Attól függ. Ha kinő, de lyukas, azt kihúzzák, ha nem tömhető (nálam sem sikerült a jobb felső nyolcas esetében - fúrás közben kétszer is átszakadt, így húzás lett a vége). Ha nem töri át az ínyt, de állandóan problémát okoz (begyullad, fáj), akkor szájsebész távolítja el. Ha szerencséd van, akkor vagy kinő, és egészséges (vagy be tudják tömni), vagy nem nő ki, de problémát sem okoz, így marad a helyén.
Winner_hun: Megvan a szenvedő patika, tőlünk nem messze az Árpád úton volt az eset.
-
Mindenképpen állj neki, legalább halovány sejtésed lesz róla, azután/vagy pedig az emlékezetedben is felidéződik a tananyag
. Bár ma nagy szerencsém volt, mert nem tanultam sok mindent, és csak jegyzeteket vittem be vizsgára
. Azután gyorsan és könnyen beleolvadtam a környezetbe (kaméleon effektus), és szerencsére nem figyeltek rám és tudtam sorozni (a'la Kalasnyikov)
.
-
Pisztillus
senior tag
Haltól hízni?
Maximum az örömtől, hogy jól sikerült, finom lett. Egészségedre!
Ádyz: Hű, ez már majdnem olyan, mint a Csikós Ponton Mercije... Kitartást és sok sikert a felújításhoz!
-
bnss
veterán
-
Vigneau
félisten
No ez az. Ezt én sem érem fel ésszel, de hát mit lehet ilyenkor tenni...
De legalább a kerítés megállítja és nem az utcára rongyol ki. Így érthető a srác logikája az oktatás terén. Viszont ő sem számított arra, hogy a csaj ilyen hamar odaér - ezért is fogja a fejét bőszen.
-
bnss
veterán
HR irodán keresztül szereztem magamnak munkát, elküldtem az önéletrajzom, másnap reggel már hívtak is, hogy mikor tudnék interjúra menni.
(Gondolom valami Murhpy törvény, hogy amit aláírtam a munkaszerződésem, máris megkerestek máshonnan is, ahová közvetlenül küldtem el az önéletrajzom.)
---
Szép napot!
---
Bubu majd felébred téli álmából, csak az árnyékát kell majd eltakarni előle valamilyen úton, módon.
-
kételkedem
addikt
Tényleg nem ismerem a problémádat, nem akarom elbagatelizálni, nyilván mindenkinek a saját kisujja fáj a legjobban.
Egy idős szomszédom régebben azt mondta, hogy bosszankodott, hogy nem tud új cipőt venni, aztán mikor kiment az utcára, látott egy embert akinek hiányzott a lába!
Tehát végül is igen, Etiópiában rosszabb!
Furcsa alibik és vallomások mellett egy illegálisan lemásolt Counter Strike játék is előkerült Dzsoni, Pisze, Bildi, Szopi, Nyalis és a többiek ügyében.
[link]
Tisztára mint egy Rejtő regény! -
-
Pisztillus
senior tag
Nem reklám szerek. A Neo-Citran valóban jó megfázásra (én is szoktam inni, ha már a torma nem elég
), az ACC meg egy köptető, hurutos köhögésre ajánlott. Mivel a hatóanyaga az acetilcisztein, aszthmásoknak és arra hajlamosoknak nem ajánlott, nekik inkább a karbocisztein tartalmú köptetők javasoltak, pl. Mucopront.
Pohár: Egyik sem.
(Amúgy a Rubophen és a Panadol ebből a szempontból egy kategória, mindkettőnek a paracetamol a hatóanyaga.)
ToBeY: No, erre én is kíváncsi vagyok!
-
r4z
nagyúr
Iiigen, nagyon hülye voltál, megérdemelted (éljen a fórum, a hanglejtést nem lehet érzékeltetni
)
A történet ismerős, annyi különbséggel, hogy nem landolt ajándék a kukában (lévén augusztus volt), és nem a vizsga miatt aggódtam, hanem a barátnőm hagyott ott. Végül happy end lett a vége, és most már inkább örülök, hogy elhagyott, mert most úgy érzem, ennek nem lesz vége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest