- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
nyivlán az időtől függ, de alapvetően télen 1-2 Gigawattot számláznak ki, meg még 1 Gigawattot a melegvízre (a csajom három emberre való melegvizet használ, na, ettől viszont kivagyok), így alapdíjjal együtt olyan 9-13 ezer között van.
IGazából évekig szopattak ezzel a költségosztós rendszerrel (mivel én vagyok legfelül), de 2011-ben rakattam a radiátorokra alulra is elzárót, és azóta mit ad Isten, harmadára-negyedére esett a számlám. Már az első télen megtérült a radiátorok ára.
A csövek befűtik a lakást, ami nekem tök király így. Meg persze a déli fekvés is számít.
Amúgy sokan csinálják azt, amit Bleki is, amikor jövök haza, és kiszállok a kocsiból, mindig hallom, hogy búg valahol a légkondi. Ez amúgy meg is látszik a ház összesített fogyasztásán, kb. 30-40%-kal kevesebb hőt használ el most a ház, mint mondjuk 6-7 évvel ezelőtt.Integra: nálunk is olyan 20 körül szokott lenni, de nekem az már rövidujjús idő.
20 alatt szoktam fázni, de olyan csak akkor van, ha a süvít a szél.
Ui. a munkahelyen 25 van, hát, megpusztulok.
Itthon a 20-22 fokban vagyok kisgatyában és rövidujjúban, bent meg öltönyben-nyakkendőben-cipőben a 25-ben. -
tildy
nagyúr
Arról töltesek már fel egy képet, hogy lehet kitisytani. Csak mert pl. nekünk ugye a takarítógép vizes, de iszonyat mód rühellem annak tartályát tisztogatni, meg szedegetni belőle a hajszálakat. ilyen patyolattiszta a vízgyűjtő max akkor volt, mikor megvettük. Azok után én amradok a jó öreg porzsákosnál.
-
(#51331) pohár
Valaki valahol említette, hogy reggel felkelt, hogy a meccset nézze a tv-ben, csak összekevertem a topicokat hirtelen, ~azonos az avatarEzt sose értettem, miért nem nézi meg utólag felvételről? A forma-1-et is felvételről érdemes nézni, hiszen kit érdekel a rengeteg reklám, meg baromság, amiket összedumálnak a stúdióban..
-
Integra
titán
jó is az, a gyerek csak félig lesz lelki nyomorék és sérült, mire befejezi a 8 osztályost, a nagyon "okos" szülő meg nem fogja érteni mi a baj és miért történt...
jácint? nem dívik ma már férfinak lenni úgy tűnik, meg is értem a nőket, hogy miért vannak kétségbe esve.
crytec:
mire csődbe megy az elmű, addigra lesz egy használható, díjnet kaliber oldala -
NoLF
veterán
Na az ilyentol tenyleg felall a hatamon a szor... Nagy gonddal keszitett ital ami nyilvan nem er ennyit, de ettol meg a neki kijaro tiszteletet es gondoskodast megerdemelne...
2007ben nalunk a bazilika toveben egy elso osztalyu helyen a 4 cl kerult 44 000 ft-ba
kostoltam, finom. A pinceben taroltuk, lakattal lezart bordobozban.
Kovy29: semmi emlitesre melto, egesz egyszeruen nem vagyok mar eleg fiatal az ilyen jellegu mulatozashoz
-
Integra
titán
a dance/eurotrance szcénára pedig csak ez az ideális szó. a másik meg a szörnyen igénytelen...
na mindegy, valszeg a tiniknek ez a trendi ma, ének órán már úgysem figyeltek, és a 4/4-ről sincs igazán fogalmuk.. ezért születnek olyan értékelhetetlen performanszok mint a dubsteb meg skrillex meg a többi, és ezért hívja magát olyan senkiházi világ legjobbjának mint az avb meg a tiesot meg a többi félkegyelmű bohóc.. -
NoLF
veterán
En egy nagyon furcsa ember vagyok, egesz egyszeruen engem nem tud izgatni, hogy mas emberek mit csinalnak, mikozben sportolnak. Ahogy en csinalom, az erdekel, ha a gyerekem csinalni fogja, erdekelni fog.
De hogy penzt adjak azert hogy hangzavarban, fenyben-pompaban-csillogasban nezzem ahogy bohockodik par bokorugro es ezzel milliardokat keres (legyen ez barmilyen sportag) annak ellenere hogy mennyien eheznek a vilagban, na, az nem az en asztalom
Szerk: persze megy a tvben a meccs, hogy tudjam, kb mikorra kell mennem a sracokert
-
-
-
azt, hogy minden lakásnak saját gázkazánja van, azaz minden lakásban egyedileg lehet ezáltal szabályozni a hőmérsékletet.
más helyeken, ahol központi fűtés van, ott egy nagy kazán esik x lépcsőházra, vagy akár az egész házra. távfűtés esetén értelemszerűen saját kazán nincs, te fix hőmérsékletű melegvizet kapsz a távhőszolgáltatótól.
szerk: net csak keddtől lesz végül, de valamelyik szomszédnak elég gyors ingyenwifije van
-
concret_hp
addikt
itt már sztem megérheti, hogy elmész szépen a henteshez, veszel a szokás árnál jóval drágábban húst és megcsinálod magadnak.
TGI is drága sztem (bár a legtöbb hely drága sztem
de ez a szokásosnál még drágább. vmikor a nyáron voltunk ilyen kuponnal, szóval 3K-val kevesebbe volt mint amennyi lett volna és még úgy is azt mondom, hogy épphogy okés.)
-
VoDaFoNe
aktív tag
de az ő arcához illik...
HELP!
tételeket kéne nyomtatnom. igen szőke vagyok és az informatikus család szégyene (még mázli hogy turizmust tanulok) de egyszerűen nem értem mi a baj.
hiába van a nyomtató rendesen mindenhova bekötve és illesztve, papír a helyén, festékszint is tökéletes.
elkezdek nyomtatni, be is veszi, nyomtat is szépen rendesen de egy full üres lapot ad ki....hiába próbálom többször akkor is..
-
bobsys
veterán
Mint mondtam megvarom. Ha meg tetu lassu lesz amit ketlek, akkor meg utolag is tudok venni. Meg kulonben is eltudtam volna kolteni ketszer ennyit is de valahol kell egy hatart szabni. Igy is tobbe kerult mint szerettem volna.
Abbol a $100 amibe az SSD kerult volna inkabb megvettem azt a lapot ami elbir 64GB memoriat
Az alap otletben benne volt az SSD, de a lap+CPU nagyon megdobta az arat.(#31927) concret_hp: irtam, hogy sima pc?
-
tildy
nagyúr
Jol tippelsz, nem csinaltam neki nagy csinadrattat, a blogomon irtam rola, de ennyi.
Kijott juniusban, munkat keres.
Infos diplomaja van, meg nulla munkatapasztalata. Tenyleg nulla. Nem fogom megerteni sose, hogy miert ennyire kenyelmesek az emberek. Foiskola mellett siman csinalhatott volna szakmai gyakot, de meg sem fordult a fejeben.Tudod, kisse burokban elt, anyuka/apuka valamennyire elkenyeztette, de a diploma az van, annak nagyon orultek. Az, hogy mellette egy szalmaszalat is nehezen tett keresztbe ... Na mindegy.
Szoval ha hivjak is, elso kerdes commercial tapasztalat? Az persze nincs, de nem menne am el nem infos teruletre dolgozni.
Nekem meg kezd betelni a pohar. Nagyon. Kezd elegem lenni, hogy en tamogatom korulottem levo ferfiakat. En probaltam mar hataridoket szabni, de tesznek itt az ember fejere.
Majd az lesz, hogy jol lelepek mondjuk Uj-Zelandra, azt majd nezhetnek, hogy oldjak meg maguk, egyedul .
Elnezest mindenkitol a panaszkodasert, teljesen vilagos, hogy csak en tudok a helyzeten valtoztatni, csak kivetelesen jolesett panaszkodni ....
-
passzolom, hogy mibe faj, mert a kozos koltseg tartalmazza, es arra altalaban nem kell rafizetni. ez az ilyen ujepitesu hazakban egy kozponti gazkazannal van megoldva. regebbi panelekben meg altalaban tavfutes, ami nyilvan dragabb.
de ezek a lakasok nyilvan csak ket fore kenyelmesek, azaz baratnovel, ha csak valaki nem a nappaliban akar aludnimajd linkelek geprol par peldat.
-
fokukac
nagyúr
én úgy tudom, a sharp csődbe ment...
amúgy meg, aki ennyiért nem projektort vesz, az hülye...Ui. az megvan, hgoy amikor99-ben elkezdték az első plazmákat árulni a frissen nyílt westendben, az volt az akció, hogy ha veszel egy plazmát 4,5 millióért, kapsz ajándékba egy suzukit is..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest