- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Google Pixel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica #57289 üzenetére
Aha.
-
válasz
szőröscica #57012 üzenetére
Jobbulást az illetőnek, és jó utat.
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica #57012 üzenetére
Jo utat, ovatosan.
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #56885 üzenetére
Legalább gond nincs, ez a fő.
Ma reggel edzettem egy alaposat, asszem, holnap nem nagyon fogok tudni felkelni...
-
lenox
veterán
válasz
szőröscica #56885 üzenetére
Kiraly!
-
lenox
veterán
válasz
szőröscica #56882 üzenetére
Na es mi az eredmeny?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szőröscica #56882 üzenetére
Nekem volt béltükrözésem az ősszel. Én nem élveztem, de nem is volt annyira borzalmas, mint gondoltam.
Barátnőm azóta is szereti azt -
válasz
szőröscica #56796 üzenetére
szerintem is erdemes vegiggondolnod, hogy akarsz-e s b4-nal dolgozni, ha ilyen nehezen megy a stressz kezelese.
nalunk az asszony ilyen, nagyon tud stresszelni a munkahelyi dolgokon, en meg semennyire. ami a munkahelyembol is fakad, de nem hiszem, hogy stresszesebb lennek akkor sem ha a b4-nal dolgoznek -
fokukac
nagyúr
válasz
ja igen, ezt pedig neked,
stressz témakörben
[it. crowd stress]mondjuk az egész epizód kurvajó, érdemes végignézni
-
concret_hp
addikt
válasz
szerintem is túlaggódod, de inkább vedd túl komolyan, mint hogy későn kezdj el foglalkozni vele
-
NoLF
veterán
válasz
Nekem 10 eve van kb pincerseggem, pedig ennek boven a feleben inkabb ultem es kozel sem pincerkedtem es sokfele jartam, sokfelet ettem-ittam ateltem, megis megvan, hangulattol es ideg-gyomorallapottol fuggoen, ezert hetente (akar tobbszor is) talalkozom a piros papirral, faj, viszket, eg, kenem, apolom, elmegy, viszajon. Muttetni nem akarom, haver megtette es 1 ev alat visszajott.
Iszom meg egy sort.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Hi!
pár dolog. Egyrészt, ha gondod van a stresszel, ne menj BIG4 céghez dolgozni. Ott alapelvárás, hogy reggel9-től este 10-ig bent legyél, éveken át, és közben non-stop sztessz ér. Nem sokan bírják ezt sokáig.Másrészt, a véres széklet nem jelenti feltétlenül azt, hogy rákos vagy. Nekem először 22 éves koromban volt ilyen, amikor már 1 éve dolgoztam, és akkor azt mondta az egyik orvostanhallgató barátom, hogy ez a huzamos ülőmunka következménye, mozogjak sokat, egyek sok rostot, és elmúlik, és tényleg segített. PErsze, időnként egyszer-egyszer azóta is előjön, de aztán elmúlik. Mozogj és igyál sok folyadékot. Felülés, guggolás is sokat segít.
@Holló: azért az autópályák mellett nyitva vannak az osztrák kutak is.
-
lenox
veterán
válasz
Addig szerintem sem erdemes parazni rajta, amig nem egyertelmu, ugyhogy csak lazan. Persze 'kivulrol' konnyu okoskodni, bar nalunk volt a csaladban vastagbelrak, ugyhogy nem teljesen kivulrol.
Amugy meg mindenki ilyen rohadt fiatal a forumon? 35 folottiek nincsenek?
-
FehérHolló
veterán
válasz
remélhetőleg csak túlparázod.
-
lenox
veterán
válasz
szőröscica #56792 üzenetére
Gondolkozom, hogy milyen biztatot mondjak, de csak annyit sikerult kitalaljak, hogy iszom az egeszsegedre, szoval egeszsegedra!
Min fogsz valtoztatni?
-
lenox
veterán
válasz
szőröscica #56790 üzenetére
Miert, van valami ra utalo jel?
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica #56618 üzenetére
Ez a kep egy idegen lenyt abrazol.
-
válasz
szőröscica #56618 üzenetére
Az ilyen emberekre szoktam mondani, hogy a jó dolgában nem tudta mit csináljon. (mármint a művészre)
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #56481 üzenetére
A régi házban nem volt nagyon gond vele, de itt.. Ez falu, a lakók az utat is maguk építették meg, mert az önkormányzat csak a telekadót tudja zsebre vágni..
Ennek megfelelően ember örüljön, hogy legalább adsl van egyáltalán.. Az meg ahogy Blekinél is, beborul valahol és elszáll az egész. Érthetetlen.. -
parandroid
félisten
válasz
szőröscica #56466 üzenetére
Nekem meg lassan két éve nincs notim...
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
szőröscica #56412 üzenetére
Tudsz jó velnesz szállót Tokajban?
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #56243 üzenetére
régen én is szerettem, élveztem, de most már bécs is nyűg, messze van és lassú
motorral gyorsan ott vagyok
a bőröndös nomád életmód most még nem lesz egy ideig, de aztán lehet, hogy újra lesz 3-4 év ilyenem -
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica #55702 üzenetére
És minek az nekik?
-
neduddki
nagyúr
válasz
szőröscica #55636 üzenetére
HI!
akkor jobb hasiecc mertmeg van a dogozoibol
udv
neduddki
-
tbs
addikt
válasz
szőröscica #55634 üzenetére
Ne legyél lúzer, szintenként 1! + egy személyzet a lépcsőhöz.
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica #55616 üzenetére
az az egyik kedvenc tömeggyártott otthoni söröm
nekem ma este newcastle brown ale jutott.
-
FehérHolló
veterán
válasz
szőröscica #55546 üzenetére
róka családi házhoz elmegy szerintem.
csak szegény társas lény, úgyhogy szvsz állatkínzás falkán kívül tartani. -
Tim82
félisten
válasz
szőröscica #55335 üzenetére
Gap pad, thermal pad, hőelvezető lapka - ilyen neveken keresgélj. Rémlik, hogy a Hardveraprón árul valaki elég jó minőségű 3M gyártmányú ilyesmit.
-
fasyrt
őstag
válasz
szőröscica #55335 üzenetére
Azt nem tudom hogy hívják, de ha vastagsága van elég megtakarítani, alá és fölépasztázni és csoki. Ha fólia, akkor húzd le, hajítsd el és pasztázz simán.
-
válasz
szőröscica #55286 üzenetére
ezt érdekesnek tartom, de szerintem elég összehasonlítanod a mostani és a tavalyi elszámolási számlát, hogy megtaláld a különbséget. ha érdekel segítek szívesen. ha hazaértem megnézem a saját statisztikámat is, kíváncsi vagyok az mit dob ki.
-
válasz
szőröscica #55284 üzenetére
ezeket eddig nem írtad le. de még azt sem, hogy milyen fűtési rendszered van.
-
fokukac
nagyúr
válasz
szőröscica #55279 üzenetére
AZ lenne az igazán király, és forradalmi, ha nem csak sportautót, hanem nomális, családi autót is gyártanának, elérhető áron.
(tudom, kispolgári vagyok, de vállalom) -
tbs
addikt
válasz
szőröscica #55279 üzenetére
Az benne a truváj valóban, hogy a berögzült autógyártási sémákon túl is van élet.
-
törölt tag
válasz
szőröscica #55033 üzenetére
En is hnap, bar valami olyasmire szamitottam h most megnevez jo par embert, azokat beviszik majd, Zuschlagot meg majd kivegzik amilyen barom volt es ezt megtette (bar fenyegetest mar kapott).
De ilyenrol szo sincs.
Leirja a kony feleben a gyerekkorat, h kiskutyakat olt, vertek oszttarsai, stb. Arrol a kapott 50 milkarol harom sora van. -
neduddki
nagyúr
válasz
szőröscica #54949 üzenetére
HI!
az enyem 9 eves volt mikor a tudatlansagom kinyoirta, kb hasonlo isoznyban
udv
neduddki
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #54832 üzenetére
fú, nemtom megmondani, almamentes háztartásom van, de amiket használok, mindenhol nőtt a karakter, szerintem előnyére, ahogy a tipográfia is sokkal jobb lett. de ha nagyon széttúrta safarin, az gáz valóban.
-
gaborbol
őstag
válasz
szőröscica #54586 üzenetére
Es meg mondod, hogy nem tudod mi kell a boldogsaghoz?
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #54590 üzenetére
azaz, várom én is a nyári szezont, rosét roséval, meg roséfröccsel
-
Integra
titán
válasz
ez az egyik leggázabb dolog, de sajnos így van
úgyhogy száraz rosé
-
fokukac
nagyúr
válasz
könnyű neked, legalább nem kell inicializálnod
Emvy: köszi
-
Csyppa
senior tag
válasz
szőröscica #54502 üzenetére
-
Viszlát
addikt
válasz
szőröscica #54511 üzenetére
Mitol felsz?
-
válasz
szőröscica #54511 üzenetére
Genetika. Megszoptad, nem lesz jobb. Annak meg eleg jo eselye van, hogy a rosszkedv miatt van meg a 3P, peldaul a sok penzt keresok altalaban nem kifejezetten boldog/elegedett emberek.
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #54509 üzenetére
szerintem a többségnél a pénzért vett p*na nem okoz tartós boldogságot, de ki tudja
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #54507 üzenetére
mindenki magából indul ki, nekem a pénz mellé a pina is kell
-
FehérHolló
veterán
válasz
na ne kanyarodjunk vissza ilyen gyorsan a pinához, már.
pláne ne a szentháromsághoz, pénzpiapina. -
válasz
Penz, pina, palinka.
-
neduddki
nagyúr
válasz
szőröscica #54106 üzenetére
HI!
itt a sizmszidba: dachstein
udv
neduddki
-
degu
senior tag
válasz
szőröscica #53924 üzenetére
*Ha annyira okos vagy, akkor keríts elég embert a birkák ellen*
Hát ez jó volt!
/Mert akkor nem itt b*sznám a rezet,hanem jelöltetném magam a miniszterelnöki székbe-örökös lakónak/
De aki most terpeszkedik benne,az mindnyájunknál okosabb,ravaszabb,és ügyesebb,gátlástalanabb!
/Ráadásul ő a kinevezett *Megváltó*/
A butaság NEM gyógyítható!
Egy életre szól... -
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #53351 üzenetére
A router, amit adnak, az valami félelmetes módon foshalom. Ha meg tudod oldani úgy, hogy azt csak modemként használd (akár saját modemmel), és saját routerrel, akkor szerintem nem lesz vele gond.
A ZTE rotuerük, az olyan szinten fosputtony, hogy wifin packet loss volt a pingben.
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica #53249 üzenetére
Igen, kb ennyi a fejlődés, de már ez is valami, és örüljünk neki, mint a majmocska a bizonyosnak. Sőt, képzeld, a drágább új autókba párszázezer forint felárért a gyári BT csatlakozás mellé még navigációt is tesznek! Gyárilag! Igaz, hogy nem olyan okosat, mint amit pár tízezerért megvehetsz bármelyik műszaki kereskedésben, no meg a gatyádat is leveszik rólad, ha a térképet frissíteni szeretnéd, amit nem mellesleg hajlamosak CD-lemezen (!) tárolni a csomagtartóban, hogy csak a méregdrága és erősen felső-középkategóriás, pár éves 5-ös bömöst említsem - bár állítólag van benne valami merevlemez is (!!!), ami ugye megint köztudottan viharálló technológia a zötykölődést és a hőmérsékletingadozást tekintve. Értem én, hogy a számítástechnika gyorsabban fejlődik az autóiparnál, meg hogy alaposan ki kell tesztelni mindent, meg hogy mire megcsinálnák a tesztet, ugrik két verziót a mobilok operációs rendszere, meg is szakad a szívem mindjárt, hoyg de rossz szegényeknek. Aztán megnézem egy tetszőleges 10M-s autó extralistáján, hogy mennyibe kerül hozzá a gyári navi, és mindjárt megúszom a szívnek az ő megszakadását.
Szóval az autógyártókat hagyjuk, én most kimondottan az autórádiók gyártóira gondoltam, vagy akár az olyan cégekre, mint a Samsung, aki a gőzvasalótól az űrhajóhajtóműig mindent gyárt, hogy hogy nem tört még be ebbe a szegmensbe.
Most éppen azon gondolkodom egyébként, hogy veszek egy régi ipodot (vagy fogom a levetett iphone 3gs-t), és rákötöm a fejegység külső bemenetére, mert az már 10 éve tud mindent, amit egy zenelejátszónak tudnia kell, és amit az autós fejegységek közül csak az integra által is említett noname kínaiak tudnak (sőt, azok már jóval többet is).
p
-
Jhonny06
veterán
válasz
szőröscica #52757 üzenetére
Én se.. de jobb lenne, mint a semmi.
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #52639 üzenetére
sokat segtettél
-
fokukac
nagyúr
válasz
PEterke: csak Neked
-
bobsys
veterán
válasz
-
parandroid
félisten
válasz
Huh, majdnem nem lett ma nap hozzászólása. Szép mentés, így a második félidő vége felé.
p
-
válasz
szőröscica #52632 üzenetére
Eleg gaz poenok jutnak eszembe errol a kerdesrol
(a szmajli meg foleg passzol!)
-
válasz
szőröscica #52632 üzenetére
jelenleg nincsen.
emvy:
csak evésre használja őket -
válasz
szőröscica #52582 üzenetére
barátnőm is nem rég rendelt (ugyanezt a csomagot + pár szappant), egyelőre nagyon meg van vele elégedve, pont tegnap említette.
a cég már maga más tészta. miután megrendelte a cuccot pont olvastam integra dicsérő kommentjét róluk, szóval rendeltem magamnak is szappanokat, amik egyébként nagyon bejönnek, attól eltekintve, hogy eléggé szárítják a bőrt. a lényeg, hogy a rendelés kommentjébe is megírtuk, illetve fel is hívtuk őket, hogy legyenek már olyan jó fejek és csapják hozzá az előző csomagrendeléshez, így akkor ingyen lenne ennek is a kiszállítása (kb. 20 perc telt el a két rendelés között szerda este). de ez a hatalmas feladat már gondot okozott nekik, nem voltak erre képesek a 21. században, annak tükrében, hogy ezt még az utolsó hongkongi ebay eladó is megteszi nekem. szóval a második csomagra már ki kellett így csengetni a szállítási díjat. és persze a szállítási határidőt se tudták tartani, csúsztak vele két napot.
szóval maga a termék az tényleg fasza (attól eltekintve, hogy szárít), de a kiszolgálás az csapnivaló. ha ennek fejlesztésébe ölnének annyit mint a hülye facebook postjaikba, akkor talán előrébb tartanának.
-
lorcsi
veterán
válasz
szőröscica #52582 üzenetére
meg van végre
-
lorcsi
veterán
válasz
szőröscica #52568 üzenetére
en is néztem ezt az ingyenes szállítást, d esehol nem találom
van valami extra feltétele? vagy más akcióval összevontan ? -
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #52201 üzenetére
tavaly tavasszal is járt 310en
a dodi meg 235ön
-
fokukac
nagyúr
válasz
szőröscica #52201 üzenetére
Azok más idők voltak. Akkor a csődtől félt mindenki.
Amúgy 2012 elején (a végtörlesztőskor) is 324 Ft volt a csúcs, ha jól emlékszem. -
fokukac
nagyúr
válasz
szőröscica #52197 üzenetére
Nem vártam én ilyet. Minden pénzem dollárban és euróban van már egy jó ideje. Ott csesztem el, hogy nem adtam el a lakásom tavaly, még azt is át kellett volna váltani, és akkor most nyugodtan hátra is dőlhetnék
@Integra: az a baj, hogy ezzel a pénzed ugyanannyit ér (mármint ha kívülről nézed). Igazából az ország értékelődik le.
Bár rá is fér...
Talán észhez térít pár embert, ha megkapja az e havi törlesztőrészletről szóló értesítőt. -
parandroid
félisten
válasz
szőröscica #52140 üzenetére
De pont azt mondom, hogy azt a villamos energiát is meg kell termelni, amit abba a sok millió autóba belenyomnak, gyakorlatilag megsokszorozódna az elektromos fogyasztás. És hiába van most túlkínálat, azonnal kevésnek bizonyulna bármilyen kapacitás, ha egyik pillanatról a másikra a teljes gépjárműparkot így kéne tölteni. Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy az erőművek kevesebb szennyező anyagot bocsátanának ki, és akkor még nem is beszéltünk a logisztikáról, mert nyilván a hálózat sem bírná a terhelést.
Persze ez teljesen elképzelhetetlen, hogy valóban egyik napról a másikra történjen, de elgondolkozni érdemes azon, hogy valóban annyival jobb-e nekünk a jelenlegi rendszerben, ha minden 'villannyal' megy? Nem összeesküvés-elmélet, fogalmam sincs, mi lenne a vége egy ilyen alapos számításnak, pont ezért érdekelne.
És nem, nem tudom, hogy mi lenne a még ennél is jobb, vagy a tökéletes megoldás - ha tudnám, máris csinálnám a sok pénzt belőle.
p
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #52140 üzenetére
a dízelek betiltásával kellene kezdeni... csak a kapzsiság megfojtja európát és a németek addig lobbiztak, amíg jól lábon lőtték vele magukat. most meg bajban ők is, meg az egész eu a dízelek miatt, már rájöttek, hogy elqrták. nagyon. ez van. norvékogknál már az első törvénymódosításokon dolgoznak, hamarosan életbe is fog lépni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
szőröscica #52134 üzenetére
Más fajta fával / páccal természetesen más szín is megoldható
-
Winner_hun
félisten
válasz
szőröscica #52028 üzenetére
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #52119 üzenetére
Nincs para, jobb hátsó sárvédőn kerék fölött lett némi karc, nem gáz.
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #52099 üzenetére
szerintem amikor leülsz a saját 4 falad között a kanapéra, magasról fogsz tenni rá, hogy nincsen nyaralás, valamit valamiért
crytec:
emlékeim szerint egész eddigi életemben talán háromszor ha voltam klasszikus értelemben vett nyaraláson. de lehet, hogy csak kétszer. -
FehérHolló
veterán
válasz
winnernél.
-
Integra
titán
válasz
max city-be ha kimész, ott van bőven. natuzzi, boconecpt és társai... csak győzze ember fia kifizetni
-
válasz
szőröscica #52008 üzenetére
Haha, touché
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #51873 üzenetére
Paint.
-
tildy
nagyúr
válasz
szőröscica #51770 üzenetére
Nagyon erősen szív, a legnagyobb fokozaton szerintem nem is fogom használni. Ár ment privátban.
Anno ex sem akarta adni (beh, így járt, elhoztam, én kaptam a szüleimtől anno), de esmein is vágja miért annyira jó. Érted simán játszik mellette, mikor én porszívózok.
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #51766 üzenetére
van egy közel 20 éves siemens porszívóm, nem tudom kinyírni, pedig azzal már vizet is szívtam dettó, ahogy te is, most garázst, autót, kandallót, törmeléket meg minden mocskot szívok vele és nem megy tönkre, egyedül az egyik műanyag kereke tört ki és mindig kiesik, kéne egy pótot találni
bezzeg a 10 éves porzsák nélküli méregdrága lg meg 30 fokban már lekapcsol, mert túlmelegszik, lol -
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica #51721 üzenetére
Az általuk kiadott írásbeli árajánlaton ez szerepel:
DSG szűrő: 8147 Ft
DSG olaj: 6l x 5500 Ft
Motorolaj: 4l x 6100 Ft1.9 PD TDI Touran esetében dettó ugyanez, kivéve
Motorolaj: 5l x 6100 Ft -
Integra
titán
válasz
szőröscica #51690 üzenetére
küldj nekik vödröt és szivacsot
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #51676 üzenetére
nyílván lesz és ezt szintén belekalkulálják, evidens. viszont az is biztos, hogy ez a helyes irány és ekkora beruházásokkal közép és hosszú távon csökkenni fog a megújuló energia ára. ez a valódi befektetés. ez az atomosdi meg absz nem az. főleg nem úgy, hogy semmit sem ismer az ember, hogy hogyan adósítják el a gyerekeinket is egy életre, és még azok gyerekeit is..
mod:
igen, németeknél már sok éve így van, hogy a megtermelt többletet felkell vásárolniuk. amíg csak a profitmaximalizálás számít és semmi más, addig mindenhol háború lesz. és itt kellene, hogy az állam, mint a népért felelős képviselő közbeszóljon és az ország érdekét venné első helyre. van ahol ez egy fokkal jobban sikerül és van ahol ez egyáltalán nem. nálunk semennyire sem sikerül ez és kell legalább 2-3 generáció, amíg kihal a jelenlegi gondolkodás, mentalitás. és 2-3 generáció sem garancia semmire, főleg most, amikor tudatosan megy az agymosás és az átporgamozás a fiataloknál. -
Kephamos
addikt
válasz
szőröscica #51466 üzenetére
Aranyásók, aranyszippantók, aranyfúrók, aranykereskedők, aranymágnesezők, aranybaszók, aranyerek.
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #51464 üzenetére
nem vagyok ennyire szélsőséges a tévézéssel kapcsolatban, nálam sokat mennek a sport és a mozicsatornák. néha pár gazdasági és doku is. de nagyon válogatok, szűrök, magyar csatornákat meg szökő évenként
azt viszont aláírom, hogy ha az embernek egy magyar szolgáltatója van csak, akkor erősen limitált a lehetőség
ráadásul ha kábel szolgáltató, akkor még rosszabb a helyzet.
viszont ebben a valóságsósdiban egy jó dolog van (mindig a pozitívat kell ugye mindenben meglátni
), már 4 ismerőst töröltem fb-ről 2 nap alatt
-
válasz
szőröscica #51466 üzenetére
Mondjuk belegondolva tényleg egyre igénytelenebb műsorok vannak rajta, de mostanában az OzoneNetwork-re szoktam rá
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Én egyszer majdnem idegbajt kaptam, mikor haverjaim nyaralás közben a Balatonnál készülődve a strand utáni zuhanytól az esti előmelegítésre, nézve a naplementét, stb. benyomták azt a szart. Szinte ugyanezek voltak, Gyakorlatilag a legdurvább kékfény, 16-os karikával. A tények már évek óta ezt csinálja. A hírigazgató egy idegbeteg pszichopata.
-
válasz
Discovery, National Geographic, Spektrum ... nem tudom, hogy az emberek miért néznek híradót, meg ilyen Valótlan Világot.
-
dragonfx
veterán
válasz
szőröscica #51105 üzenetére
igen kommersz de csak nevesebb.talán több az esély minőségibb az összetevő....
51106>>ja én is niveás vagyok max akciokor csábulok el ritkán.te mit használsz?
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #51107 üzenetére
natúrkozmetikumok, santé, mannaszappan, bionom, csak azt ami vegyszer és méreg mentes. nagyon sok lehetőség van, kinek mi tetszik, vannak boltok, online boltok, biopiacok, ott kell körülnézni tiszta termékekért. antalvali oldalán ha beregisztrált az ember, talál egy szép kis adatbázist amiben ott van az összes méreganyag, amit a kozmetikumokba kevernek és a legtöbb ember magára ken.. leolvasod a tusfürdőd meg a samponod hátuljáról, beütöd, aztán olvasod és hüledezel
a szépségipar ilyen.
(na meg az élelmiszeripar is, de nem megyek bele.) -
Integra
titán
válasz
szőröscica #51083 üzenetére
nem, semmit sem kaptam. még csak január eleje van, úgyhogy gondolom nem kapkodnak.
amúgy ez az egyik kedvenc részem:
"Tájékoztatjuk, hogy online ügyfélszolgálatunk biztonságos és kényelmes működéséhez Internet Explorer 8.0 vagy Mozilla Firefox 12.0 vagy ezen böngészők magasabb verziószámú változatára van szükség."
tehát a biztonsághoz ie8 meg ff12 kell. mi a biztonságos ezekben?
szánalmas az egész magyarázkodás, ahogy ezek is ahelyett, hogy azt mondanák, hogy tisztelt felhasználó, az a helyzet, hogy spórolnunk kell, mert nincs pénzünk.. ehelyett ugyanolyan tenyérbenmászóan hazudnak meg terelnek, mint vityáék...
ja és állítólag horror pénzekért fejlesztették ki a saját rendszerüket a jól működő díjnetes helyett/mellett, már csak ezért is muszáj átterelni a felhasználókat... -
Integra
titán
válasz
szőröscica #51080 üzenetére
igazából az elmü azért lép ki, mert drága már nagyon neki, plusz a rezsicsökkentés végleg betette a lécet, ezt elműnél dolgozó ismerősömtől tudom. az egész lakossági áramszolgáltatás ráfizetéses már így is, rúgják ki az embereket, egyedül a nagyfogyasztókból élnek még.
mo jobban teljesít -
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #51074 üzenetére
szerintem ennek pont nem sok köze van ahhoz, hogy mennyit keresel. osztrákok is átjárnak ide, ha konkrétan a a fogorvosokról akarunk beszélni. de attól hogy "sokat" keresel, még oda lehet figyelni, hogy mire mennyit költesz.
Integra: talán "csak" az igazi szocialista rendszert építjük
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica #51059 üzenetére
hazaértem... szinte hihetetlen. holnap meló, kíváncsi leszek a hatékonyságomra
-
tbs
addikt
válasz
szőröscica #51044 üzenetére
Na B+, te startstop nélkül is kujvalassan indulsz?!?
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #51015 üzenetére
attól még továbbra is be kell h jelentse magát valamilyen bérre
(nem mondtam, h nem járnak jól amúgy, és nem is innen indultunk)
-
válasz
szőröscica #50810 üzenetére
talán még nem is annyira. amikor az órámhoz szerettem volna fémszíjat venni a gyári bőr helyett, akkor 90k-ért tudták volna megrendelni nekem, na ez a lehúzás
más:
múltkor volt jó sok hsz mindenféle otthoni szerverekről, multimédia rendszerekről, ilyesmi. elkezdett érdekelni ez a téma, merre fele érdemes olvasgatni? valami storage féleésget szeretnék, amit hálózatra rakhatok és innen néznénk a filmeket, meg nyomnánk a zenét. szóval van ilyesmire kész megoldás, vagy nekem kell valamit összeeszkábálnom?
-
fokukac
nagyúr
válasz
szőröscica #50795 üzenetére
Ne mondd már. Mindegyiket kötelező volt bekamerázni, amik be is vannak kötve egy központi szerverre... rengeteg rablás fent is van a youtube-on, ami elég durva.
Viszont mivel kötelező volt nem átlátszó fóliával bevonni az ablakokat (nehogy a kiskorúak meglássák a cigit, ugye
), ideális terep a rablóknak, mert kintről nem látszik, hogy mi folyik bent.
-
Lortech
addikt
válasz
szőröscica #50692 üzenetére
Én meg a szilvás buktát.
(#50696) concret_hp: passz, nem ismerem azt a teszkós a típust, de önmagában a 650W nem kevés, ha tényleg tudja, és nem 1 mp-ig.
-
nike_
addikt
válasz
szőröscica #50692 üzenetére
Én meg téged.
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #50063 üzenetére
persze, ilyen is van
-
válasz
szőröscica #49994 üzenetére
mijaza waze?
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #49747 üzenetére
az, hogy te, én, mi itt mind tudjuk használni az internetet és van is lehetőségünk a használatára, ez csak egy kicsiny szeglete az egésznek. és pont itt a gond. könnyen csapdába eshetünk, ha azt gondoljuk, hogy mindehol így van. szerintem ez nagyon nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- ASUS routerek
- 7 Days to Die
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8 - i7-10510U/16GB/512GB SSD/-/W14"/W11 Pro/
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest