- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lujó55 #27329 üzenetére
Nővé operálnak
.
#27330 venember83: látod tudsz te ha akarsz
.
ui.: Konkrétan anno belenyúltam egy törött ablakba és elvágtam a ujjam, akkor nem varattam össze, elég csúnyán hegesedett, mos egy kis érzéstelenítés és kimetszés lesz. Kb. 5-10 perces meló, de gyerekkori mandula műtétemen kívül nincs más efféle emlékem, szóval nagyon új lesz ebből a (szenvedő alany) szemszögből látni a világot.
-
Mawyx
őstag
válasz
lujó55 #27286 üzenetére
semmi
mentem interjúra, lebőgtem, majd értesít, ennyi
sokkal többre is képes lennék mint amikre jelentkezek, de még ezekre se vesznek fel, nem tudom eladni magam
arról nem is beszélve, hogy 8általánossal portás haverom ugyanennyit keres nettóban és ő kap kajajegyet is meg bérlettámogatást
de nézem, karriertanácsadás, 16ezer ft másfél óra, ettől indulnak az árak, hát ennyi pénzem sose lesz, hogy ilyenre elmenjek
valami majdcsak akad, ahogy az előző meg mostani meló is
minden interjún úgy érzem magam, mint az egyetemen az összes szóbeli vizsgámon, mind nagy lebőgés volt, zh-kon mindig jobb voltam, szónoklásban nem vagyok jó és a munkakör hiába full másféle, mindenhol meg kell felelni a "szónokló vizsgán" (interjún)
de majd mindjárt jön Nolf és jól megmondja, hogy egy nyafogó hulladék vagyok, ne is várjak mást, jó nem várok -
Mawyx
őstag
válasz
lujó55 #27246 üzenetére
kivágta magát az öreg
Szülők biztosítását én intéztem neten, átutalással fizetve, erre csak szeptember közepéig küldtek igazolást. Írtam nekik, hogy én nem a kiküldött díj valahány százalékát fizettem be, hogy az évből valameddig legyen biztosításunk, nézzék már meg mennyi díjról küldtek kiértesítést és én mennyit utaltam és küldjék el az igazolást év végéig. Erre azt mondták biztos nem fizettem eleget, ezért ennyit igazoltak, ezzel elintézték. Most kereshetem őket megint, ez nem válasz, ezzel nem oldódott meg semmi és meg se nézték, csak találgatnak. -
-
bobsys
veterán
válasz
lujó55 #27133 üzenetére
Fotok itt a GBR folderben.
Egy gond volt, hogy amig tavol voltunk (4 nap) betortek a lakasba es elvittek a feleseg eljegyzesi gyurujet. Meg ugye a macska kiszokott az ablakon.
Urom az uromben, macsek meglett es nem tortek ossze semmit a kis kocsogok.
Rendorseg 15 percen belul kint volt (este 10kor telefonaltam), ma reggel 9re pedig jott az ujlenyomatos emberke, sajnos nem talalt semmit, kesztyut viselt(ek). -
Lortech
addikt
válasz
lujó55 #27143 üzenetére
Paródiának nem nevezném, inkább kritika. Nem mondanám jó írásnak sem, ha értelmes emberek közül is ennyien bedőltek neki. Tele volt szidalmazó kommenttel a facebook..
A modoros blogon is rengetegen bedőlnek a hasonló, de általában sokkal jobb stílusú cikkeknek, de még a hírcsárdán is látni a mai napig is méltatlankodó kommenteket.(#27145) lujó55: tudom, az iróniádra helyeslően, ill. venembernek83-nak is válaszolva írtam, amit.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
lujó55 #27117 üzenetére
Nyugaton akkor lehetett ilyen, mikor még nyugat kelet volt. Különben nem látom értelmét. Mert emlékeinkben a nyugat úgy él, mint akiknek fölösleges ez az egész cécó, ők úgyis visszatolják a kocsit a helyére. Persze vannak kivételek. Ennek ellenére pl. Szlovéniában meg Horvátország egy részén nem kell pénz a kocsikba, és mégsincsenek szanaszét. Mindazonáltal nem szégyellnek kifizetni egy itthoni átlagbérnek megfelelő összeget egy embernek, aki időnként kimegy és ha mégis esetleg találna kinthagyott kocsit, akkor helyretolja.
Ez teljesen hasonló dolog, mint a szanaszét dobott csikkek, papírok, zsebkendők, meg a többi minimális erőfeszítést, és az embert az állattól megkülönböztető, fura, sokak számára megemészthetetlen és elfogadhatatlan kulturális társadalmi norma. Millió dolog van amit azért kell szabályozni, irányítani, büntetni, mert az emberek olyanok amilyenek.
Továbbra sem értem miért kell a kocsiból kidobni az égő csikket. De a sok kulturbagós persze úgy érzi, és nagyon úgy is tűnik, hogy a dohányosoknak jogaik vannak, kötelezettségeik nincsenek.
-
fokukac
nagyúr
válasz
lujó55 #27078 üzenetére
tavaly általában a 13. kerületben, a tátra utcában parkoltam, majd átvillamosoztam/gyalogoltam a MArgit-hídon.
Hazafele menet a Jászai villamosmegálló és a Tátra u. közti 120 méteres szakaszon általában minden nap 4-5 ember állított meg lejmolni.
De nem ám csövesek, azok ülnek a falnál...Hanem ilyen jól öltözött, lenyalt hajú csávók, hogy "bocsi, nincs egy százasod?" "nincs egy cigid?", stb. meg pont annyi kéne a vonatjegyhez, és társai.
és ebből élnek.
eképesztő ez az ország.
idén nem tudom, hogy mi van, idén inkább átjövök kocsival budára. -
-
válasz
lujó55 #27078 üzenetére
Persze hogy imádtam volna, nagyon vonzanak a szélsőséges helyzetek, amúgy ma pl. 3-an kértek tőlem is cigit, vagyis nem, mert ebből egy gyújtót akart... ilyenkor is kellemes hogy nem dohányzom
. Múltkor kerültem kisebb vitába egy tipikus Mercis, hurkanyakú, 130kg-os, 2m-es állattal, persze nekem volt igazam, de nem hagyta hogy végigmondjam a mondandómat, midig közbevágott. Ekkor megfogalmaztam hogy elég kulturálatlan dolog tőle ez a gesztus, a következő lépés az volt hogy megfogta a vállamat, és mondta: "...uram, magának ez a munkája, hogy ezt is elviselje". Ezután leb@sztam a kezét a vállamról, és mélyen a szemébe néztem, halvány fényét keresve bármi nemű "értelemnek". Persze 183-184cm vagyok, nem igazán hatott meg a súly-, és magasságkülönbség, de szépen közöltem vele hogy én megkapom a fizetésem akkor is ha barmokkal beszélek, míg az aktuális, szemben álló félnek az a drága ideje megy. Ekkor, mikor egy kis idő után eljutott az agyáig az információ, és kellőképpen feldolgozta, megemésztette, kissé kiabálni kezdett, de semmi komoly nem történt. Nem meri
!
-
parandroid
félisten
válasz
lujó55 #27055 üzenetére
"ezért van az, hogy a féléves autópálya szakad be mindenhol, meg válik le a vakolat az új irodaházban"
Nem, az azért van mert az anyagot csak papíron építik be, a valóságban kispórolják, vagy eladják kéz alatt. Nézd csak meg, milyen fasza kocsibejárók épültek minőségi aszfaltból az új autópályák nyomvonala mentén.
mediddlo: Biztos keveri az utifóvet az utilapuval.
Winner: Csúnya száraz köhögéssel én egyébként csak megnézném, hogy hogy van a rég nem látott doktor bácsi/néni, lehet amögött olyan dolog, amit ha nem kúrálnak ki időben, akkor hónapokig húzódhat.
p
-
kételkedem
addikt
válasz
lujó55 #27055 üzenetére
festő - hegesztő - fodrász - szakács - kertész
Biztosan úgy váltott, hogy mindegy, csak legyen valami meló!Egyébként én is váltottam háromszor 23 alatt és mindig valami gyökeresen mást csináltam, mint addig. Annyi, hogy az én életemben egy kicsit lassabban zajlottak le a váltások. A váltások oka minden esetben az volt eddig, hogy veszélybe került a megélhetésem és muszáj volt mozdulni valamerre!
#27056) BlacKSouL
De, mindenképpen! Meghintve egy kis lojalitással! -
BlacKSouL
addikt
válasz
lujó55 #27013 üzenetére
Is.
Meg Spanyolország is. Meg Görögország is. Meg Horvátország is. Meg Szlovénia is. Meg bárhol máshol is. Mindegy, csak amint átlépik az országhatárt, mehessen az üvöltés. Nem az olasz, vagy spanyol, vagy arab népek a leghangosabbak, hanem a dajcsok. Ez hosszú évek tapasztalata.
Ha egy strandon 1 km-ről elmebeteg üvöltést hallasz, akkor azok németek. Ha hangos beszédet, akkor olaszok, ha nem hallasz semmit, akkor általában magyarok vannak arrafelé. Ezek közé szúródnak be a többi népek.leopárduc: én már két éve is kinéztem magamnak, csak még mindig nem sikerül róla rendes normális képeket csinálniuk. Meg amennyivel nagyobb háta van mint nekem, annyival kissebb melle, de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás
-
BlacKSouL
addikt
válasz
lujó55 #26991 üzenetére
Nálunk is van egy kutya az utcában, amelyik képes félórákat ugatni a semmiért. És arra gondoltam, hogy egy kutya hány órán át lenne képes valakit ugatni? Mondjuk az a mindenkit a semmiért megugató fajta. A kerítésmellett rohangálós, idegbeteg habzószájú, pillanatramegállós egyből kerítéstetejéreugrálós. Nyálat fröcskölős, szemevérbenforgós. És akkor 3 órás váltásokkal valaki mindig ott lenne, és valami színes papírzacskóval mindig ott zörögne az orra előtt. Hogy úgy egy hét után berekedne-e, vagy addig ugat, míg szívrohamot nem kap.
Csak úgy kísérletképp kipróbálni. Kizárólag a tudomány szolgálatáért. -
ladybug
őstag
válasz
lujó55 #26952 üzenetére
Olyan meleg van, hogy éjjel sem tudom igazán kipihenni magamat. A mai éjszaka viszont hozzájött egy iszonyat hangos felhőszakadás villámlással, dörgéssel. Mellette a Puszika Oszika miatt az esti banzáj is elhallatszott idáig.
-
Mawyx
őstag
válasz
lujó55 #26941 üzenetére
Én csak olyan birkapörköltet láttam eddig, amit melegen épphogy kiszedtem a tányérba, még neki se láttam enni, már belekötött a tányérba, olyan faggyús volt, borzalmas étel.
Disznó jöhet, nem baj, ha kövérke is van rajta vagy ha jó inas, rántott szeletnek nagyon jó vagy összedarabolom kicsi darabokra és valami fűszerrel megszórom. Tarja a kedvencem, azt natúran szeretem elkészíteni. -
fokukac
nagyúr
válasz
lujó55 #26805 üzenetére
na jó, kisebb bónuszokat én is kaptam.
de épp' most van a 4. évfordulója annak, hogy utoljára emelték a bruttó fizetésem, amibe így elég szomorú belegondolni. Jó persze az átlaghoz képest elég jól megvagyok, nincsenek filléres problémáim, de azért kicsit frusztrál, hogy a területemen semmilyen előrelépési lehetőség nincs ma Magyarországon...
Szóval váltanék, de nincs hova, anyagilag azért megvagyok, de még mindig egy panellakásban élek, és egy 13 éves suzukival járok, és nincs keret rá, hogy ez fejlődjön...
bár legalább az adósságaimat már visszafizettem... -
FehérHolló
veterán
válasz
lujó55 #26767 üzenetére
A Műegyetemen a második évtől kezdve apró-cseprő mérnöki munkákkal simán össze lehet szedni a tandíjra valót akár 2 hónap alatt (egyetem mellett), nemhogy a nyáron. Az első évet meg ki lehet húzni diákhitelből is, amit most ráadásul pofátlanul alacsony kamaton lehet felvenni ilyen célra.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
lujó55 #26761 üzenetére
Csak utálom, hogy mindenki bele van buzulva a belga meg cseh meg ír sörökbe. Pedig ha megfelelő módon kóstolja az említetteket, és nem elvakultként, mint az Apple, AMD, BMW, Fidesz, ... stb. rajongók, akkor élvezni is tudja azokat.
De mondhattam volna Spanyolországban a Mahou-t, Romániában az említett Ciuc-ot, Lengyelországban a Zywiec-et, Horvátországban a Karlovacko-t, Szlovéniában az Union-t, Boszniában, de főleg Montenegróban a Nik-et vagy a Niksic-et.
Mahou-nak túl híg az íze. Ciuc szintén elég üres. Zywiec elsőre meglepően kellemes, de ha többet iszik az ember akkor átmegy amolyan Aranyászok-Kőbányai érzésbe. A Karlovacko elég jó, nekem kicsit "Gösser-es" ízű, annál sterilebb. Union szintén inkább tömegsör ízű, de teljesen más pl. az üveges, mint a dobozos, sajna nálunk csak dobozos van. A Nik és Niksic számomra inkább különleges volt, agresszív tonicos keserűsége, drabálissága, orrban jelentkező ólomszerű hatása különlegessé teszi ha valahol az albán határ mellett Ulcinjban a 12 km-es homokos tengerparton kóstolja valaki.
Ezeket mind kóstoltam, de ezek nekem sem ízlettek annyira, mint a tegnap elsőnek felsoroltak. Ezeken felül még minden országból tudnék mondani kb. még 1 márkát, vagy típust, amiket kóstoltam is. Nem mondom a világért sem, hogy nagy reprezentatív szaktudásom van, de míg más mondjuk 354 féle belga sört tud ízre megkülönböztetni egymástól vakteszten, addig én végigkóstolom Európát, és mindenhol megtalálom azt amit lehet is élvezni. És merném állítani, hogy a Sarajevsko-t én is kiszúrnám 100 közül is. Talán nem csak én.
Egyébként meg ez pont olyan, hogy van aki a jéghideg sört szereti, van aki meg nem. Én pl. utálom, mikor a 0-1 fok közötti csapolt sört kikapom, és ihatatlan, mert lefagy tőle a torkom, ízt meg semmit nem érzek. És a sör se fagyhidegen, se húgymelegen nem jó. Sajnos szűk a tartomány, de nekem a 7-9 fok körül kóstolva a legjobbak az ízek, afölött már a legtöbb átmegy kellemetlenbe. Alatta meg nincs íz. De ezt már elmondtam és vitatkozunk párszor. -
Lortech
addikt
válasz
lujó55 #26752 üzenetére
Na nee, én pont azt tapasztalom a közlekedésben, mintha mindenki az életéért harcolna. Zebrán is átmennek előtted, ha 1 méterrel még átférnek, mindenhova lehetetlen helyekre befurakodnak, záróvonal nem létezik, árkon bokron át, elédvágnak ahol lehet hajmeresztő módon. Járda = normál út, zebra tökéletesen ideális hely a bekötőről pirosnál besorolásra, ott álldogálásra. Na de komolyan napi szinten vezetek Bp-n melóba, mindig van egy két érdekes szituáció, de itt kb. percenként van egy.
Indiai kolléga mondta, hogy nem kell vidámparkba menni, elég beülni a taxiba, az azért nem semmi, pedig náluk se lehet egyszerű Mumbaiban a közlekedés.
De legalább ócsó metró, no meg a taxi, már ha be van kapcsolva a taxióra, a reptéren alapból csak az indulási oldalon vadászok taxit. -
Mawyx
őstag
válasz
lujó55 #26529 üzenetére
Én meg azt hittem, hogy egy hölgyemény küldött boltba ilyenért, mert mondom akkor tökmindegy milyen a réz valódi színe, el kell menni vele és bökjön rá mit vegyél meg neki, különben bebizonyíthatod te tudományosan, hogy márpediglen ilyen a réz valódi színe, akkor is bahé lesz ha egyszer neki nem tetszik és nem ilyet akart.
-
tildy
nagyúr
válasz
lujó55 #26469 üzenetére
Be akarok majd ruhazni valami kalocsai mintas bluzba is. Gyerekkoromban rendszeresen volt himzett bluz rajtam, imadtam.
Dehogy van jo alakom, elertem azt a pontot (koszonhetoen Esmein foztjeinek) amit nagyon gyorsan de gyorsan el kell hagynom, lefele. Miota vele vagyok +6kg siman ramjott. Erzem, hogy szoritanak a nadragok, pedig azok regebben +/-3kgot siman elviseltek. De ez meg csak a kisebbik gond. A nagyobb gond.. .Na az mashol van. Egyre inkabb hajlok a mutet fele, elegem van a melleimbol, abbol , hogy minden ruhaban hatalmas lufik. Kesz vege, 1 even belul bele szeretnek ferni a 14-es (otthoni 42-es) ruhakba .
-
válasz
lujó55 #26460 üzenetére
Szemből a kerék/gumi, kaszni srégen, hogy ne érje akkora terhelés a gumit
.
ui.: Basszus, a kalocsai mintás fehér gumicsizma már kicsit túlzás
. Bár remélem lecseng ez a láz 1-2éven belül, már elve undorító hogy mindenre ráfestik, bezzeg nagymamám 25-30 éves díszpárnáin még rohadt jól nézett ki, de már kezd hányingerem lenni tőle hogy mindenhol beleütközök a motívumba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- EAFC 25
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Synology NAS
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- PlayStation 5
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest