- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Aktív témák
-
-
Winner_hun
félisten
Nem jár a metró a Deák és Kőbánya között
Hozzászólásokat is olvasd... -
Lehűtelek? Nem vagyok én frizsider...
De komolyra fordítva a szót: ott volt a kulcsszó, hogy olyan régen. Nálam a vesekő meglétekor akár havonta kétszer-háromszor is előfordult, pl. egy ózdi buszozás alkalmával, amikor ment a légkondi. Tehát leszögezhetjük, hogy nincs veseköved, ettől nem kell megijedni, csak a vesekő (ha van) elősegíti az ilyen kialakulását.
Ami meg a továbbterjedését illeti: ha időben orvoshoz fordulnak vele (mint ahogy most te), akkor biztosan nem fog sehová sem továbbterjedni. A szextilalom meg ugyancsak a terjedés megakadályozását szolgálja.
Most, hogy szeded a bogyeszt, a bacik napjai meg vannak számlálva. -
Jól tetted, hogy elmentél a dokihoz. Ez ugyanis olyan fajta, ami elvándorolhatott volna olyan helyre is, ahová nem kellene, és csak jóval később okozott volna gondot pl. a gyermekvállalásnál. Ezt a 10 napot ki kell bírni, gondolj arra, hogy mennyivel jobb lesz utána. A mellékhatások meg nem fognak jelentkezni (pl. hallucináció), csak mivel a gyógyszer kifejlesztése során leírtak ilyen jelenséget is, muszáj volt beleírni a tájékoztatóba. Igyál sok folyadékot, az most fontos! Mihamarabbi gyógyulást!
-
Hát igen, az Urogin sem mindenható, az csak az enyhébb fertőzéseket képes önmagában lekezelni. Menj el a dokihoz, mert valószínű, hogy ez már antibiotikumot igényel. Mellette mehet az Urogin is, már csak a vizelethajtó hatása miatt is - azt megakadályozza, hogy a bacik feljebb húzódjanak a vese felé. Emellett fontos a sok folyadék bevitele is, legalább napi 2 liter.
Jobbulást! -
Cs.Orsolya
senior tag
Aradi utca elején van, a Rossmann utáni kis butik. Nem olcsó turi, de márkás cuccokhoz képest olcsó. Én ott már láttam Gucci blúzokat, meg szoknyákat is, meg mit tudom én, miket, mert ehhez én antitálentum vagyok. Nekem egyedül az Audrey Hepburn stílus maradt meg, és ami erre hajaz, arra én kapásból vetődöm, akár márkás, akár nem...
-
fokukac
nagyúr
lesz antidepiláció - hónaljszőr kategória is!
De csak azok a lányok indulhatnak, akiknek legalább olyan szőrös a lábuk, mint az enyém volt 15 éves koromban!
-
-
-
frame>24
addikt
tildy, azt ugye tudod, hogy ebből kb. semmit nem értettem...
Na mindegy, mára már ne erőltessük, de toll a modik fülébe, mert ez olyan, mint mikor a bakter elalszik a sorompónál...amúgy az egész vasárnap este mindig ilyen, alig van IT(T) élet, pedig normálisan ilyenkor már senki nem bulizik, biztos a hétfő...(na és? a hétfő miben különbözik a többi munkanaptól
)
-
-
tiv61us
őstag
Te tildy ennek a nonek alapbol nem szoros a hata
a karjat meg a honaljat meg a bikinivonalat labakkel egyutt rendszeresen szorteleniti
ez itt alap
emlekszem 10 eves voltam mikor eljott az egyik amerikai unokatesom amerikabol egerbe
es borotvalta a labat
hat ilyen akkor otthon meg nem letzett
a suliban el se hittekszoval ezzel azt akartam mondani, O senkinek nem akar megfelelni igy nott fel
neki ez egyuttjar a tusolassal a fogmosassal stb.
persze azert ezt ritkabban kell -
bolondember
MODERÁTOR
a kar borotválást/epilálást én sem értem (bár volt kollegina, hát izé, hozzá képest nekem babasima - HOSSZÚ, sötét volt)...
egyes (fent említett) esetekben még megértem, de akinek van 10 szál és az is világos.. :S
ejj.. mondják a nők, h a pasiknak csinálják - ahamm, a legtöbb észre se veszi, oda se figyel. EGYMÁSNAK csinálják a nők.
-
BlacKSouL
addikt
Szerinted az ciki ha rajtam meg már volt?
Igaz hogy kb 8 évesen és csak otthon poénból, de muszáj volt mindent kipróbálni. Még rúzst is, igenAzóta persze eszembe sem jutott, és straight vagyok ám minden kétséget kizáróan, de legalább tudom milyen érzés annak aki abban mászkál.
-
rarri
senior tag
Aki nem tud szempilla spirál nélkül élni, annak valószínűleg önértékelési zavarai vannak, úgy gondolja, hogy enélkül a szépségtrükk nélkül nem annyira szerethető.
Viszont az is igaz, hogy nem ez az egyetlen módja , amivel kompenzáljuk mi nők az önértékelési zavarunkat. Mindenkinek más.Dany : látom.
-
vwpolopg
őstag
Igen ez pontosan úgy van, ahogy leírtad... mióta kirúgtak (lassan 3 hónapja) próbálok új melót találni sikertelenül... kezdőként, és mivel továbbtanulás mellett szeretném csinálni így meg még nehezebb... és a legnagyobb görénységnek tartom azt, hogy ha valahol megpályázok egy állást beküldöm az önéletrajzomat, még csak válaszra sem méltatnak... hát a jó k***a anyjukat... annyit minimum elvárnék legalább, hogy köszönjük önre nincs szükségünk... és nagyon sok helyen megcsinálták ezt...
-
bolondember
MODERÁTOR
én majdnem végigröhögtem az egészet...
a legvégén elég mély gyomros volt a Bonos-Stinges-Snoopos-EJ-s rész...
én jól éreztem magam, nevettem, kacagtam, szörnyülködtem.
nekem bejött. Vagyis Emesének is. Tehát kettőnek már nagyon...talán a legviccesebbek a németül beszélős részei voltak...
-
tiv61us
őstag
nalunk maskeppen mukodik
megveszel egy telefont
alairsz egy evet ha akarsz es akkor mondjuk 30 dollarert
eldontod mennyi percet akarsz
nekunk 800 eleg
ez foidoben
ejjel es egymas kozott es hetvegen nem megy a perc
ez a sms meg mms ez tok ingyen van, de nem igen hasznalom mer sokkal egyszerubb beszelni mint irogatni
az hogy a verisonon belul vagy kivul beszlek az tok mindegy -
Csyppa
senior tag
Algyő?
Ho ott jártok semmiképp ne hagyjátok ki a halászcsárdát, eszméletlen jót lehet ott kajálni
-
bolondember
MODERÁTOR
á, reggel ötkor kezdődött elvileg a set, szerintem csak elfáradt.
rosszabb:
zolynettel beszéltük, h Guettán volt egy csajszi, a srác aki vele volt, már majdnem ott dugta meg a tömeg közepén - és a csajnak olyan üres, kifejezésnélküli, NIHIL volt a tekintete-tekintetében, h csak na.
Egyikünk se látott még ilyet - mintha a semmibe néztünk volna...
Ha átveszem a csajt a kiscsírától se zavarja a kislánykát...EZ a durva...
-
dragonfx
veterán
tészta, husi, tejföl, hagyma, paprika, pradicsom, steakfűszer...kb ezeket összegyúrva normális arányban ettem...kicsi olyan lecsós stíle lett de bivaly finom volt.
be is haluztam tőle sok volt a tészta kicsit.
biztosra mentem a multkori után.husi bármi lehet csirkemelltől lecsókolbászig most utobbi lett tán ezért lett jó mert természetes zsíradék is ment bele nem csak az örökké egészséges dumás floriol.bolondember>>tényleg ápr.1 van avgy cska elgurult a gyógyszered?
..tod mire gondoltam nahh....
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Eladó Konfig Ryzen 5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RX5700XT 8GB!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest