- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
-
-
gamerkiller
senior tag
Kerülöm én, csak beleolvastam egy hülyeségbe, amit hál istennek már le is zártak, és kiszúrta az egyik oldal végén a szemem a nevem... Valami olyasmi hsz volt chu chu dawn-tól hogy na így kell fél óra alatt 50hsz-t generálni.. Gamerkiller példát vehet.. Most ilyenkor mire kéne gondolnom?
(#47330) ToBeY: Én is így vagyok vele, bár nekem szerintem azért mert már vagy 6 éve 5 órakor kelek, és már ébresztő nélkül is ébren vagyok 5:10-kor.. Visszaalszom, és kb 9-ig nyomatom.. Bár ma 7 órakor ébresztett anyám..
-
gamerkiller
senior tag
Pozsony körgyűrűn egy Shell kútnál.. Az volt a baj, hogy egy szlovák beállt elé még mielőtt apám odaért, és eltakarta a megállni tilos táblát..
Az én kutyám imád kocsikázni, de én nem szeretem, mert összenyálaz mindent, és mindig ki akar ugrani..
Deákot? Nem ér annyit! KUSSOLJMÁ! bőven elég lenne!
-
Psychonaut
veterán
Gyóóóóóóóreeeegggeelt Vietnááááám!
SZERK: nem válasz akart lenni.
-
bolondember
MODERÁTOR
MINDEN dell gépet.
vaeva milyenek. Optiplex 745 amin én dolgozom? kóró kettessel? KUKA. 725? zúzda!
csak gratulálni tudok.
egy újabb "pozitív" dolog a hápéba olvasztásunkkal kapcsolatban...
-
rarri
senior tag
Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest