- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sipi16 #27050 üzenetére
1752 napi read only után úgy gondolta topiknyitással kell megáldania az első hozzászólását. Úgy néz ki mégse olvasott eleget.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Sipi16 #26961 üzenetére
na jó.
kétszer kikiabáltam neki - egy kósza tizedmásodpercig bennem volt, h kiszállok (ürge vagy 170 centi és 65 kiló), de rájöttem, h:
-feltartanám a forgalmat
-az erőszak kurvára nem old meg semmit... (Nem mintha erőszakoskodtam volna, de nem hagytam volna magam, az tuti)
-ráadásul a családja előtt megszégyeníteni?! -
Algieba
őstag
válasz
Sipi16 #26585 üzenetére
Kecske tejet volt szerencsém testmelegen inni.
Oh, nagyon finom volt, csak a jellegzetes kecske íz volt kicsit zavaró.
A tej jó. Most is megittam vacsorára egy pohár tejet. A gázon langyosítottam meg. Szeretem még a sajtokat és a joghurtokat is.Szerencsére nincs semmiféle ételallergiám. Minden jöhet.
-
Killing
addikt
válasz
Sipi16 #26362 üzenetére
Javasolnék neki egy Google Earthot.
Egyébként hülyét kapok mikor valaki beszél egy országról,teszam azt pl.hile-ről,de mikor megérdezem:hogy 'hol is van az az ország?',akkor ööö-nem tudom.
Winnerhun:Reggel van.(Nem hsz. gyűjtés volt mert ezek csak 0,25-ot érnek)
bolondember:Te olyat is szoktál?Egyébként meg NE FÜRGYÉ LE!
-
Killing
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Sipi16 #26210 üzenetére
és milyen sofőröknek látszó tárgyak...
amúgy nem a görcs a kellemetlen - a SZÁJZÁR...
-
kételkedem
addikt
válasz
Sipi16 #25940 üzenetére
Mert te egy jólétinek mondott államban laksz most. Itt egyelőre az a módi dívik, hogy a kilencedik bőrt is megpróbálják lerántani rólad. Ezenkívül iszonyatosan bürokratikus az egész rendszer.
Maradjunk csak és kizárólag a Környezetvédelmi Igazoló Lapnál itteni neve "zöldkártya", amit a lap színe után kapott.1; tudatosul benned, hogy lejár a zk érvényessége
2; elmész a helyi Volán társaság vizsga állomására
3; a biztonsági őrtől kérsz egy kapujegyet
4; A munkafelvételen íratsz egy megrendelő lapot
5; megkeresed a telepen a vizsgálót, aki jogosult vizsgálni
6; ha megvan, adatok, számok, központi nyilvántartás, autó, forgalmi, zk egyeztetése
7; gk bemérése, munkalap kiállítása
8; megkeresed a pénztárat, fizetsz 9680 + 1180 Ft az én kocsim esetében, de ebbe nem fér ám bele a kis igazoló címke ára, amit a rendszámra fog felragasztani egy jómunkásember, az a címke további ~250 Ft
9; Visszakapod az aláírt, kitöltött kapujegyet, amit leadsz a biztonsági őrnek, hogy kiengedjen, miután a naplóba regisztrálja, hogy mikor, miért jöttél és mentél.
10; megiszol egy finom teát, aznap már mást úgysem tudsz csinálni semmitEz egy maszeknél jóval gyorsabban megy, a fizetnivaló ugyan ennyi, mert hatósági áras.
-
tiv83us
veterán
válasz
Sipi16 #25796 üzenetére
Eze kell az ital kupon
ps: Rovid repulo utak nem jok, de meg mindig jobban preferalom oket, mint vonatozni, ne adj isten buszozni /broaff/ akar ket orat is. Foleg ha behugyoznak a parasztok a busz vegibe, aztan meg leutik a sofort. /A vonatnak meg altalaban amugy is hugy szaga van, ugyhogy nem szamit kulonosebben/. A repcsi kabinjaba meg ugye csak a nagyon rafinalt emberek juthatnak be, hogy leussek a pilotat es aki bebrunyal a gepbe, azt 150-200-an meglincselik, majd megy a bortonbe azonnal, mert ugye vagy ugrik, vagy var ra a dios kalacs a foldon.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Sipi16 #25583 üzenetére
Erről a Dutyi dili kórházas jelenete jutott az eszembe.
-
-
Timocicu
senior tag
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Sipi16 #24417 üzenetére
Az úgy volt, hogy még tegnap este erős késztetést éreztem arra, hogy legyen sztereo headsetem a telefonhoz, merthogy előfordul, hogy Pestre menet nem az én kezemben van az irányítós perec az autóban. Ha többen ülünk benne, előfordul, hogy a dáridó nemszeretem állomáson leledzik, mert a többiek esetleg igénylik a tuc-tuc zenét - emiatt nem túl szórakoztató hallgatni...
Ilyenkor jó lenne a telefonon hallgatni azt , amit én zenének hívok.
Ámde.
A telóhoz ( nem egy zenemobil, egy 3110c ) csak mono headsetet adtak - ebből kifolyólag utánanéztem, hogy van hozzá sztereo is, kicsipénzért.
Megvolt az elhatározás, hogy ma beszerzem - tegnap este.De mivel ma kicsit szétszórt voltam, cirka fél nyolcig eszembe sem jutott a téma, akkor viszont elemi erővel tört rám a megvilágosodás, hogy az egész nap érzett hiányérzet ez lehetett - próbáltam hát jóvá tenni a dolgot és ha mást nem, megberhelni a rendszert
A headset beintett és sikerült letörnöm pár műanyag pöcköt róla, amik gyanítom nem véletlenül vannak rajta
Mukodik, de kicsit csálén áll a gombja - valamint az is kiderült, hogy voltak olyan sóherek NOKIA-ék, hogy külön spagócát használjanak a mono és külön a sztereo headsethez
Pedig, pedig... Ilyen közel jártam hozzá, hogy rakjak rá egy normális agyba dugható fülhallgatót
De így nem küzdök vele, majd veszek gyárit
Barkács félóránkat hallották
Mod: Vazze Véncsont - előbb is láthattam volna amit írtál - nem pötyögtem volna ennyit
Jahm - a fő ok, hogy 2,5-es Jack van a telón, a normális fülesemé pedig 3,5-es - természetesen átalakítót sem vettem, mert az nagyon kézenfekvő lett volna
-
kételkedem
addikt
válasz
Sipi16 #24291 üzenetére
Nálunk is 6, de én nem Skandináviában lakom, hanem Szabolcsban
Mérőállás adatainak frissítése febr.11.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest