- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #39157 üzenetére
Na azért, már kezdtem aggódni hogy megint hosszasan kell élménybeszámolózni
Mondjuk élmény az volt, beszámolni is be tudok: egy, két, há', és...
kételkedem: teljesen egyedül
túlságosan készültem rá ahhoz hogy CSAK azért ne menjek el, mert más nem akar / tud / stbbármiakármikifogás. Teljes szabadság és önállóság. Nem kellett senkihez igazodni, senkire várni, senkit nem hibáztathattam, és érdekes, hogy minden ment szépen és gördülékenyen. Az meg hogy kicsit rizikós, mert akármi is történhet...hát igen, mindenki ezt mondja, de nem történt semmi. pláne nem akármi
Jó idő volt, csináltam a kirándulásokat, programokat, nem unatkoztam. Még dizsibe meg koktélbárba is elmentem, tehát éjszakai élet is volt. És megittam egy hét alatt vagy 13 liter sört. Ami amúgy nem sok, de ha hozzáteszem, hogy minden egyes nap vezettem, és sosem ültem egy kis piával sem autóba, úgy már izgisebb. De pl egyszer dizsiből fél 5kor értem haza, akkor kezdtem neki a jó hideg Ožujskonak, hát egy 2 literes üveg majdnem beszaladt. Hiába no, előtte nem ihattam a kocsi miatt
Néha mikor felértem strandról, és kinyitottam a hűtőt, csábított, hogy belekortyoljak a jó híves sörkébe, de tudtam hogy aznap még vezetek. Ellenben amikor délután már csak strand, este főzőcske, meg tévézés volt, na akkor fogyott a sör rendesen
Sütöttem csevapcsicsát, vettem hozzá ajvart, szóval király módon éltem na
És néha beszéltem magamban, mintha valaki lenne még ott, csak hogy el ne felejtsem mire hazaérek
kukac úr: Ez ugye még nem merítette ki az élménybe-számolás fogalmát, mert az t nem szerettem volna
a főhuszár kedvéért a szmájlihalom is megvan -
rarri
senior tag
-
neduddki
nagyúr
-
Verus
senior tag
válasz
fokukac #38060 üzenetére
Hát akkor meg nyaljanak sót. Semmi értelme a biztosításnak így. Casoval még talán jobb a helyez, nálunk ez az eset áll fenn. Caso + biztosítás.
Tudom mennyibe kerül a fényezés, azt is hogy mennyibe kerül az elemek színre fújása ( nekünk ez kellett, mert végigszántották az oldalát), csak azt nem értettem soha, hogy miért nem fizetik ki rendesen.Szia tope!
Tiszteletem VénUram!
-
tiv61us
őstag
válasz
fokukac #37995 üzenetére
azt sose vitatta senki hogy a magyar nok a legszebbek
ezert se szeretik beengedni oket az orszagba mert rogton elkelnek
na es?
az etel meg....
hianyzik a langos meg a hurka neha
de azert par ev utan imadod az ittenit ezt hidd el
16 nap utan nem
ez is teny
ahhhhhhhhhh haggyuk
voltal 3 hetet amerikaban es neked nem jott be
lecet
ha egy igazi amerikai elmegy magyarorszagra 3 hetre lehet neki nem jon be a csipos gulyas meg a kozlekedes
a nok tuti bemennek neki ez nem kerdesbar Mary valami fantasztikus
O a felesegem
hat magyar no a kozelebe sem johet
igy jartam -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
fokukac #37773 üzenetére
izé, tegyük hozzá, h MEGFELELŐ EGYÉNEKEN.
mert azért látni kellemes kis nehézbombázókat 160 centi, ugyanennyi kiló, leggings, tüllszoknya - én meg sokkot kapok és megvakulok. meg gyíkká változok.
félreértés ne essék, nem a túlsúly ellen van kifogásom - nekem is van rendesen, hanem, ha valaki nem passzol bele a ruhába és durván néz ki, legalább egy KIS önkritikát gyakoroljon!
Én se húzok fel rácsos-hálós izompólót (mintha lenne izmom.. :S)... -
pohár
félisten
válasz
fokukac #37743 üzenetére
Végre fent van mind a 10 videó a Sziget 'repertoájából'
Lemezlovas ez a legnagyobb
Világzene másik favorit
Ez az ember nagyon tud...
-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac #37053 üzenetére
Az enyémnek már akkor megpecsételődött a sorsa, amikor a háziorvosom kitöltötte a hátulját - kivette a tasakjából, de az egyik sarka maradni akart - maradt is... Azóta is úgy van, pedig nem tegnap volt...
Megyei jogú városban lakom, de megszüntették az OEP irodát...
A megyeszékhelyre kéne elmenni csináltatni egyet - hadd ne mondjam milyen nagy elánnal megy mindenki, akinek gondja van vele a városban.Végül is - alig 48000 lakosa van a városnak és alig cirka 20000-en intézték itt az ügyeiket a környező kistelepülésekről...
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #36194 üzenetére
ez annyira szép, hogy muszáj belinkelnem, szerintem gugli translate-tel csinálták a komplett oldalt...
elejthetetlen nyaralás a Magyarország Balaton a mennyei folt a Tihanyi-félsziget.
Töltsön el az egész család vagy baráti nyaralás Magyarországon a legnagyobb tava, Európa!
Azt javasoljuk, hogy látogasson el a Tihanyi-félszigeten, és a romantikus település az azonos nevű, az erőfeszítések, hogy a lakosok válnak valódi néprajzi múzeum. Itt minden épület megtartotta nem csak a szelleme az, de az eredeti megjelenés. Barokk templom a bencés apátságot, crypt alatt kelt 1055, a múzeum a babákat, kanyargós utcáin a nyüzsgő kereskedelem, mocsár teteje szürke bazalt tufa - Itt semmi nem olyan, mint a zaj és a nyüzsgés a 21 században. De Tihany híres nemcsak gazdag történelmi örökség - a félsziget egy igazi természeti gyöngye Balaton.* A régi lavender területén egy heves aroma;
* A gazdag halak belföldi tavakon a kráter a vulkán;
* Az előbbi volt része a Balaton külső, ahol látható a fehér herons;
* Geyzernye sziklák, a legszebb, amely kiterjed a zuzmó a félhomályban a lány pedig a "Golden House";
* Szerzetesi cellájában, vágják a bazalt falakhoz;
* A legszebb balatoni panorámával - nem lehet leírni a gazdagság és sokszínűség a félszigeten.
Gyere és eltölts egy felejthetetlen üdülés Magyarországon a Balaton a "Villa Alexander» -ben.
Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest