- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #29707 üzenetére
Cron démonba :
00 22 * * * /path/szextopiknyit.php
00 06 * * * /path/szextopikzar.php<?PHP
........
$sql="Update tablename where topicid=szextopicid SET active=1"
$result = mysql_query($sql);
......
?><?PHP
......
$sql="Update tablename where topicid=szextopicid SET active=0"
$result = mysql_query($sql);
.......
?>Sosem értem miért nem automatizálnak az emberek egy ilyen feladatot
Nem kéne hozzá egy moderátor sem , és ritka kivételektől eltekintve elfelejtve sem lenne, a pontosságról nem is beszélve
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #29591 üzenetére
Azt vettem észre, hogy a nagyon régen regisztrált, rengeteg hsz-t megírt tagok egyszercsak bekattannak. Addig feszegetik a határokat, míg valamelyik modi kénytelen pihenőre küldeni őket. Ez persze csak olaj a tűzre és mikor visszajönnek, tovább durvul a helyzet, ezért rövid időn belül kirakják a szűrüket immár végleg.
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #28845 üzenetére
Nekem az összes megvolt.
KJV - Kaland-Játék-Varázslat - külön négykötetes minisorozat a KJK-n belül. A Shamutanti-dombok, Kharé, a csapdák kikötővárosa, A Hét Sárkánykígyó és a Királyok Koronája. Szvsz jobb volt, mint az átlag KJK-k.
Különben egy tűrhetően kidolgozott fantasy világ volt a "lapozgatósok" mögött. Amolyan egyszemélyes, leegyszerűsített szerepjáték.
-
gamerkiller
senior tag
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #27913 üzenetére
A téli gumi jobban tapad nyáron, egyetlen hátulütője a nagyobb kopás. Tehát nem a megállás lesz a gond, inkább az elhasználódás. Most viszont fekvés, reggel keltem, most értem haza, alig ettem valamit s közben boroztam nem is kicsit, azt hiszem, hogy a szunya a legjobb megoldás. Főleg ennyi elgépelt betű után.
-
<NewL>
addikt
válasz
BlacKSouL #27919 üzenetére
annyira nem kopik
40ezret mentünk vele és még elég jó, 60ezret simán elmegy a leggagyibb téli gumi is,egy nyári mennyivel megy többet? nem sokkal
az astrán pirelli volt előtte 65-nél megadta magádt,szálszakadt.
de mondom,télivel nem kell száguldozni,főleg nem egy téligumis suzukival a nyár közepénöregurasan szoktunk azzal menni. mást sem kapott 170ezer kilóméter alatt,ezt a gumiszettet,olajat 15 ezrenként meg benzint. kopp kopp
plusz 1db féltengelycsuklót a télen 3500ft volt -
<NewL>
addikt
válasz
BlacKSouL #27913 üzenetére
a nyárival nem annyira lehet közlekedni a hóban (tapasztalat
) de a téli "ugyanúgy" használható nyáron a 40 fokban is. ezt azért mondom mert anyu swift-jén 4 éve van téli gumi télen-nyáron . 130K-nál a gyári gumik szálszakadtok lettek,volt 4 zsír új valami gagyi márkájú téligumi garnitúra 20 mátyásért és azóta az van rajta. 20km-re jár be dolgozni,valamint még itt a faluban is általában ezzel mozog az egész család. eddig mindig megállt,nem nyikorog úgy tapad mint az állat. természetesen nincs olyan biztonságos mint egy nyári,de az nem használható télen cseppet sem.
de amúgy azt is figyelted ,hogy azok a téligumis kocsik közép vagy alsó kategóriások voltak. miért szereltesse fel a nyárit (ha van egyáltalán) 4-5 ezret elkérnek érte és pikkpakk viheti vissza pár hónap és ismét téli megint 4-5 ezres. nincs itt pénze az embereknek.a másik kocsin természetesen nyári van,egyik legjobb hancook típust kapta meg,azt inkább nem bíznám a véletlenre,meg azzal nagyobb tempóban szoktunk közlekedni,meg nagyobb távokat.
pohár : nem kell ész nélkül hajtani
-
Racecam
nagyúr
válasz
BlacKSouL #25985 üzenetére
Jó, mert nem válasz volt arra, hanem úgy általában...
Szerintem Ő tudja miért.mod: Na jó, csak a Te kedvedért. Nem szeretjük, ha valaki blokkolja a hirdetéseket és azt aztán még kevésbé, ha valaki erre buzdít, vagy ezzel kérkedik. Az oldalt a hirdetések tartják életben, ha ezt kijátsszátok, tulajdonképpen magatokkal is kiszúrtok.
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #25902 üzenetére
Kristály gömb, kávézacc, kakas vér esetleg varázsfuvola segítségévelbiztosan meg tudod adni a helyes választ!
NoLF: ezt nem gondoltam volna! Méghogy fordulhatok bármerre!
venember: érdekes lenne, ha reggelente felszívnék egy csíkot az üvegpultról! Lehet, hogy kihatna a munkavégzésemre
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BlacKSouL #25817 üzenetére
nálunk a folyosón szokták előszeretettel lekapcsolni az üzemesek a villanyt. a folyosónak természetes megvilágítása nincs. mikor "rajtakaptuk" az egyik takarékoskodót, aki mellesleg csak átment a folyosón, de nem ott dolgozik, mérsékelten visszafogott módon megkértük, hogy ne a mi egészségünkön takarékoskodjon, és csak magára kapcsolja le a villanyt az üzemben. nem nagyon tudott válaszolni.
-
válasz
BlacKSouL #25110 üzenetére
Azt egy szóval nem mondtam (írtam), hogy neki kellene megcsinálnia. Segítőkész és hozzáértő szaki ezennel kerestetik!
Én nemrég jártam úgy s478-as proci költöztetésénél, hogy a hűtőt levettem, és az alján ott figyelt a proci is... Túlélte, egy másik lapban vígan ketyeg tovább...
-
Timocicu
senior tag
válasz
BlacKSouL #25094 üzenetére
Nekem nem indul újra.
Csak kikapcsol és kész.
ToBeY: Rendben, köszi.
venember: Így már egyre érthetőbb az én számomra is.
Nem is én nyúlok hozzá, még "kiporolni" sem merem. Nehogy kárt tegyek benne.philoxenia: "aranyOS" Kinek mi jár ...
Igyekszem figyelni, de nagyon hirtelen jön. Msn megy, mellette ha csak két ablak van nyitva akkor is megtette , az előbb hét volt és akkor sem. Semmi hang nincs, csak kikapcsol.Feketeség és csend.
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #25076 üzenetére
de azért vigyázz, nehogy így járj...
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #24989 üzenetére
Japán érdekeltségű cég-e?
Egyébként a normális keretk között tartott spórolásnak én is látom értelmét, a garasoskodásnak nem.
Az, hogy az egyszer nyomtatott papírt megfordítja az ember és a hátoldalára is nyomtat, az takarékokodás, ha a kétoldalán nyomott papírt meg kell gyűrögetni és azzal menni a WC-re, az garasoskodás. -
Racecam
nagyúr
válasz
BlacKSouL #24905 üzenetére
Anyám!!
Akkor leírom az enyémet:
Székben félig lecsúszva fórumozás, cikkek átnézése.
10x fejfordítás jobbra, TV nézés.
1x lassan felállás, csoki behozás a konyhából. (Vigyázat, megterhelő gyakorlat, előre odakészített csokoládéval is lehet!!)
Kéz többszöri szájhoz emelése, majd öblögetés Sprite-al.
3x fejfordítás jobbra, híradó.
100 intenzív szemmozgatás, címlap szerkesztés.
2x ágy feltérképezése, engedés a hívó szónak.Ebből minden este 1 sorozat! Nagyon kemény!!
-
venember83
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #24903 üzenetére
Egyébiránt 110 vízszintes teljes felsőtesttel indított boxütés(levegőbe),
100 db karösszezárás vízszintesen előrenyújtott felkar 90 fokban felfelé fordított alkarral, és így minél gyorsabban, pl 130-140-es bpm-es zenére
130 negyed felsőtest fordítás felváltott sorrendben 45-45 fokban felfelehajlított fel- és alkarral, félig nyújtott boxmozdulat fordulatirányba, közben megfeszített hasfallal, hasra nyomulva
20 db teljesen nyújtott karral boxütés lassan, 90 fokban jobbra, majd ugyanígy balra fordítva, a hátizmokat ellentétesen jól kinyújtva
70 db fentről lefelé hát mögött húzott mozdulat, mintha háttal egy létrának másznánk felfelé
17-20 db fekvőtámasz, teljesen vízszintes testtel, lábujjhegyen és széles kartámasszal
15-18 db bicepsz-karhajlítás állva függőlegesen leengedett karből áll alá bicepszből felhúzva 7,5-8,5 kilóval, egykezes súlyzóval egymás után mindkét kézzel.
8,5 kilóval 8 db félig behajlított, leengedett majd vízszintesen hajlítva test elé csak vállból felemelt karNa ebből van 6 sorozat, minden gyakorlat előtt kb 20-30 másodperc aktív nyújtás, lazítás, majd kb egy órányi intenzív izzadós mozgás-tánc, csípőtáji átmozgatás, akár mintha dizsiben lennék
Na ez így hatásosnak tűnik.
Nálam egyelőre mindenesetre
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #24802 üzenetére
most asszociálok, hogy ez a nő ugyanaz...
http://velvet.hu/celeb/boobshu07/
"TV2 időjósa nem tartozik a természetes szépségek közé, mármint, ami a kebleit illeti. Gaál Noémi ugyanis nemrég úgy döntött, hogy kés alá fekszik. A plasztikai beavatkozás során történt egy kisebb malőr, ugyanis elcserélték az implantátumokat [16], így a híresség egy számmal nagyobb, míg a következő páciens egy számmal kisebb mellet kapott. "
visisítokmég szerencse, h mind a két darabot elcserélték (illetve nem cserélték meg), és nem csak az egyiket a párból!
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest