- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
PiciKenny #28843 üzenetére
hali!
ha adhatok egy tanácsot inkább a régebbi köteteket vegyed ezek közül ne az új típusokat azok már többnyire nem túl jók.
Antikváriumokban találhatsz esetleg vagy ha érdekel a dolog nekem vagy egy cimborám aki régóta foglalkozik ilyesmivel és épp van egy könyvesboltja ahol szerintem ilyen könyvek is akadnak persze a régebbi kiadások közül.Ez mondjuk nem 100% de megkérdezem ha szeretnéd.
Ilyeneket keress mint pl Bajnokok próbája,A tűzhegy varázslója,Halállabirintus,A Haláltalizmán,A Pusztítás Maszkjai. Ezek mind nagyon régiek 89-90 környékiek ha jól emlékszem és a műfaj legnagyobb klasszikusai. Persze van még pár amit nem soroltam de ezen a vonalon simán megtalálod őket googleval.
Ezek a Titán világán játszódnak ha jól emlékszem ami nem csak egy korrekt fantasy világocska volt hanem az egyik első is ami létezett. Nekem meg is van a Titán nevű könyv de meg egy halom ezekből a könyvekből de semmi pénzért nem adnám őketEsetleg ha nem csak a fantasy vonal érdekel akkor ajánlanám a Fantázia harcos sorozat darabjait is amik szvsz szintén jól sikerültek.Űrorgyilkos,A mélység rabszolgái,A ketheri maffia,Robot kommandó,Égi fejedelem,Lázadók bolygója,Találkozás F.E.A.R.-rel
Ezek szintén csak antikváriumban megtalálható darabok de az élmény megfizethetetlenha bővebb infó kell itt ezekről a dolgokról mindent tudnak: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest