- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Te akartad!
Az ágy olyan mint az anya öle. Kiskorunkban ha valami bajunk esett, vagy szomorúak voltunk az anyukánk ölében megnyugodtunk. Később az ágyunkban pihenjük ki magunkat, itt nyugszunk meg. Mivel te kétszer is belerugtál az ágyadba, nyilvbánvaló, hogy valamelyik családtagoddal, közeli rokonoddal nem a legjobb a viszonyod mostanság. Ezen ma mindenképpen változtatnod kell! Beszélj vele, legalább hívd fel. Az, hogy a bal lábad és bal kezed csapkodod neki valaminek az arra utal, hogy az agyad nem tudja rendesen koordinálni a bal oldalad és a balró érkező ingereket sem képes rendesen feldolgozni. A közlekedésben nagyon vigyázz! Legalább kétszer nézz balra, nehogy ne vegyél észre onnan érkező járművet, gyalogost vagy bármit.
Tesék! Én szóltam...
-
NoLF
veterán
főleg ha én hívom sörözni...
mivel nem vagyunk messze így itt is zuhog mint állat, de itt legalább elnyeli a csatorna, haveromnál vmelyik nap pont így nézett ki, mezítláb be kellett mennem a csatornához és kihalászni belőle a trutyit, egyből megindult a víz és 5 perc múlva sehol sem volt.
b+ most nézem hogy közben meg süt a nap!
-
Bubu79
addikt
Szörnyű lehet ilyen komolyan leélni egy életet - pláne ha belegondolok, hogy még igencsak az elején tartasz
"A humor az embernek, dolgoknak vagy helyzeteknek az a képessége vagy tulajdonsága, hogy másokban felkelti a felhőtlen szórakozás érzését (felvidítja). A kifejezés minden olyan szórakoztatási formára vagy emberi közlésre vonatkozik, amely ilyen érzést (vidámságot) vált ki, illetve amely az embereket nevetésre fakasztja vagy körükben tetszést okoz (például önmaguknak a látottnál különbnek való érzése okán keletkező elégedettség révén, vagy tulajdonképpen a várakozás okozta feszültség utáni kielégítettség érzése által)."Bármilyen hihetetlen, de a humorérzék nem kifejezetten digitális jellegű fogalom - nem csak van, vagy nincs, hanem megesik, hogy korlátozottan van jelen.
Van, aki vevő az angol humorra és van aki idegbajt kap tőle - ez a téma is ilyen
Megjegyzem sz@r lehet diákként olyan elfoglaltnak lenni nyári szünetben, hogy ne jusson idő pár sor elolvasására
-
Killing
addikt
Ez az Angol menő style.Olyan mint magyarba: occsóé',gyóvanna,aszonta stb...
Van egy kérdésem:
Itthon Inviteles vezetékes telefonunk van (Szeged,62-es körzet).Megyek ki Angliába egy hét múlva.A T-műveknél vagyok Dominó csomagban,külföldről úgy kell a vezetékesünket hívni hogy 00(vagy +)3662....Ki is próbáltam,mobilról vezetékesre ment is a hívás,csörgött a telefon.De engem hogy kell vezetékesről hívni?Próbáltam úgy hogy 00(itt + jelet nem tudtam beírni)3630.....De így nem csörgött a telefonom.Most akkor mi van?Ha engem vezetékesről úgy hívnak hogy 0630... akkor gondolom kint az én telefonom meg sem csörren.Vagy igen?
PLS help,erre nem találtam jobb topikot.
-
Winner_hun
félisten
-
-
pohár
félisten
-
Bubu79
addikt
A pandában még nem igazán van, ami beavatkozhatna, elemi szerkezet - ami mondjuk hibakeresésnél nem egy utolsó szempont
Ahogy írtam - tájékoztató jelleggel be lehet lőni - esetleg ha van kéznél Apudéknál stroboszkóp, azzal jobban lehet adjusztálni a rendszert, mert lesz összehasonlítási alapod
Ehhez persze az kell, hogy legyen egy szabad tengelyvéged, amit lát a stroboszkóp is -
Bubu79
addikt
Ha jól sejtem a Pandára szeretnéd felpakolni. Annál még van gyújtáselosztó fedél, hozzáférhető az elosztó előtt a közös kábel, ami a trafótól jön.
Erre szoktak pár menetet rátekerni és továbbvinni feldolgozásra ( impulzusok )
Ezzel a gubanc csak annyi, hogy amikor elveszed a gázt és csak gurulsz, még marad egy fals jeled, ami nem korrekt fordulatszám kijelzéshez vezet ( tapasztalat - egy Renault 11-be pakoltunk egy 12 LED-es fordulatszámkijelzőt így ).
A "műszer" kalibrálása sem egyszerű - mert hiszen mihez képest állítod be?
dulifiO: Elég, ha egy bamba mazsola úgy gondolja, hogy most akkor inkább bejön a belsőbe pályán, mert megunta a kamion utáni vonatozást - és eközben megfeledkezik arról, hogy ilyenkor illik a tükörbe és oldalra-hátra nézni...
Te vigyázhatsz, ha miközben jössz 160-nal, egyszercsak féktávon belül bevágódik eléd, mert miért ne... Ez pedig kis hazánkban nem kifejezetten ritka dolog... -
Bubu79
addikt
Attól függ ki van-e alakítva gyárilag a motornál...
A főtengely végén szokott lenni a jeladója.
Mókolt megoldásoknál előfordul, hogy a gyújtáskábelre tekernek pár menet vezetéket, ezt viszik el további feldolgozásra a mérő elektronikájához - ez utóbbi erősen tájékoztató jellegű...
dulifiO: Most akkor köpködjek én is habzó szájjal, mert úgy két hónapja lelőttek 68-cal miközben begurultam Várpalotára és megkínáltak egy 30k-s csekkel? Elqrtam, vagy nem qrtam a hatályos jogszabályok szerint?
És egy apróság - van a közlekedésrendészet és vannak az egyéb alosztályok - ahogyan egy gyárban is vannak különböző részlegek, amik egymás munkáját maximum segíteni tudják, a másikét elvégezni nem igazán...
-
Algieba
őstag
Sóhaj.
Hányszor írjam, hogy nem digitális kamera helyett vettem egy kamerás mobilt? Van digigépem.
A K800 a W200-ast váltja. Megkedveltem a kis walkmant, de a gyenge kijelzője és kamerája miatt félretettem. A K800 másik előnye, ami a SE telefonokban jó dolog, a fülecskés menürendszer. Ami érthetetlen módon nincs meg a W200-ban, még a J300-ban is benne van. -
pohár
félisten
Már azt hittem egymás után, mert akkor megbolondultam volna
Ha már leenni nem tudlak, majd leinniA pizza nem is amerikai...
JoeYi... milyen sajt? Amivel meg kellene szórnod a húst? Sima trappista
De ha van hozzá köret, akkor kenyér nem is kell hozzá szvsz... Legalábbis én nem eszek hozzá ilyenkor, de gyrost kenyérrel enni bűn
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest