- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Mert van nekik. No és azért, mert míg a bíróság ki nem mondja a bűnösségüket, addig ártatlanok. A polgármester Gyurit is kikockázták mikor bekísérték az előzetesbe. Az a paradoxon, hogy letartóztatása előtt egy nappal simán lehetett vele saját névvel, képpel interjút készíteni. Letartóztatása után H György lett és nem mutathatják az orcáját.
NewL: csak óvatosan a 100-al! A fizika szigorú tantárgy
-
BlacKSouL
addikt
Régen a cocalista időkben minden pénztár mellett ki volt írva, hogy "Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el" Most már nincs ilyesmi?
tildy: nem számoltam, de itt nálunk novembertől mostanáig kb 4 vagy 5 olyan alkalom volt, amikor 5 centinél nagyobb hó esett, és legalább egy napig meg is maradt. Gyerekként nagyon élveztem, meg azt a csendes sűrű karácsonyi hóesést most is, mikor az autók elcsendesednek az aszfalt havassága miatt, és minden olyan télies, és csizmát kell húzni mert a cipőbe már bemegy...de sokáig az sem jó, és már nem vagyok gyerek, már több bajom akad a hó miatt, mint örömem. Mondjuk ha nem kéne majdnem 10 órát eltöltenem a napból azzal hogy munkahelyen vagyok vagy oda utazom, pedig még messze sem lakom, akkor biztos jobban élvezném még mindig. Vagy ha errefelé is csak évente 1-2 centi esne egyszer vagy kétszer. De így hogy hideg is van, napsütés is hetek óta alig van, köd meg felhő, meg eső, meg hó annál többször, így már nem olyan jó. Télen legyen tél, de ha lehet ne túl sokáig.
Igazából nekem a napsütés hiányzik
-
-
Algieba
őstag
Most sincs gondom az aktuális tüneményeimmel.
De hanyagoljuk a témát. Csak azért mert 31 éves nő nemű ember vagyok, téves következtetés, hogy gyereket akarok. Sem a múltban, sem a jövőben (a jelenben meg pláne) nem adom tovább a csálé génjeimet.
Nem lesz gyerekem. Ez biztos.
-
Algieba
őstag
Voltam gyerek, és tudom, hogy a gyerekek csak távolról szemlélve tündérkék.
Valójában a gyerek ugyanolyan rémes, mint kifejlett alakja a felnőtt.Kell a fenének egy nagy igényű, minimum 18 évre rabláncra verő sarj.
Látom az őseimen, hogy mennyire örülnek a fészekaljuknak. Inkább átok, mint áldás a szaporodás.
Nekem nem lesz benne részem. És ez a világnak is örömhír.
-
Algieba
őstag
Mert nem vagy nőből, és nem buksz az apró, minimalista stílusú kütyükre. Ezért megértem és elnézem neked, hogy leszóltad a tündérkét.
Sáliláb.
Egyre jobban tetszik. Olyan pinduri... 117 gramm után 65 gramm.
Kész felüdülés.
Igaz, tegnapelőtt az N93 180 grammját sem éreztem soknak.Tény, a mobilmániám miatt, az összes telefon pillesúlyú.
-
Algieba
őstag
A gyártó rajongói mostanában arra fogják a gyengébb minőséget, hogy a Nokia Ázsiában gyártat, és az onnan érkező példányok nem éppen minőségiek. Azonban a régiek, a finn gyártásúak a jók.
Aham. Az E60-asom made in Finland...
Fikázom, pedig kedvelem a termékeit. Vérző szívű, hűséges vásárlója vagyok. Erre az aktuális kedvencem burkolata szétesőben... ezért vérzik a szívem.
Menten beszerzem azt a kis pattentos divat Samsungot. Az E590 egy aprócska, ezüst tündérke. Annyira cuki. Szerény. Ideális mobiltársam lenne.
-
Algieba
őstag
Focit nem tudok kommentálni. Nem értek hozzá.
A fene, hogy csomagolhat a Nokia egy nagy tudású készüléket egy ennyire gyenge házba... Tokban tartom, amióta nálam van, és mégis a bal alsó sarka fél mm-et mocorog. Ha tapogatom az ujjammal, pattog.
Ez egy friss hiba.
Még a végén házat cseréltetek rajta. De egy gyári ház cirka 6000 forint!
Nokia, mint a csúcsminőség és a legnagyobb mobilgyártó... ca-ca.
Kedvelem a termékeit, mint jelen pillanatban az E60, de azért már, ez a széteső ház a gondos tartás ellenére... CIKI -
No itt vagyok...
IslaMoos és IslaMint néven kaphatók, valóban, van, aki erre esküszik. Idáig aki vitte, még mind visszajött, így olyan rossz nem lehet...
Str: Próbáltad úgy is az ominózus gépen, hogy nem egy, hanem kettő usb-be dugod a kábelt (ha az y-végű)? Mert amit írtál, az arra utal, hogy egy usb-től nem kap elég feszültséget, azért nem pörög fel.
-
-
adalbert1
veterán
Ahhh, ez elég kemény...
Str8 sk8r : hát ahhoz képest amilyen volt mondjuk pár hónapja már szinte csak te, pohár, nyúl, hayha és bubi + pár néha betérő arc beszélgettetek így átpörgetve az utóbbi pár oldalt... + a modik fedték hayhát mielőtt sokadjára is bannolták volna...
-
Algieba
őstag
Pont múlt héten jött be egy fickó a boltba, és gondolkodás nélkül egy 5140i-re csapott le, mert bár van mobilja, de stresszes, melós napokra strapafonra van szüksége, amit, ha a földhöz csap, akkor egyben marad.
Tehát, van igény az 5140i-re. Fotózd le, tedd ki több hirdetési oldalra, és meglásd, lesz új gazdája!
Szerk.: Átülök a nagy gép mellé. Majd később visszanézek, aztán meg alvás.
pohár: Egy 5000-es Nokiát cserélt. Tény, az 00-ás ötöske nem bírta volna a földhöz csapdosást.
-
bnss
veterán
Nem vagyok leégve, szerencsére van némi tartalékom. Döntenem kellett, hogy mi a fontosabb most számomra a továbbiakat figyelembe véve. Buli nem nagyon lesz mostanában - igazából nem is a szívem csücske a disco, nem az én korosztályom és nem úgy szórakozik, ahogy ismerőseim vagy én szoktam -, kisebb sörözés természetesen bármikor megeshet.
-
fokukac
nagyúr
Én már csak ilyen beugatós csávó vagyok, ez van.
Viszont általában igazam van, és remélem, láttad a véleményem megerősítését : ez itt nem csetszoba.Amúgy általában már szelektíven olvasok, és vannak emberek, akik automatikusan az ignore-listán vannak, Te is ilyen vagy, csak amikor minden második hozzászólás a tied, vagy amikor már saját magaddal csetelsz, az elér nálam egy olyan irritációs küszöbértéket, hogy beszólok.
Téged amúgy szerintem még csetszobákból is ki szoktak rakni flood-olásért, ezért jársz ide.
Szeláví. -
De ahogy a modik/házigazdák mondják és kérik, az ilyen híreknek nem itt van a helye. Nem kell messzire menni, az index-en olvashatod őket kedvedre. Hidd el, a modik/hg-k sem azért "üldözik" az ilyeneket, mert az olyan jól esik nekik, hanem mert van egy főnökük (a tulajdonos/szerkesztő, stb.), aki ezt az álláspontot hozta. (Valahol jogos is, mert ez elsősorban egy szakfórum. Az ő hozzáállásukon múlik az is, hogy én most itt ezt a hozzászólást írhatom.) Egyáltalán nem biztos, hogy a saját véleményük megegyezik a képviselttel, de nincs más lehetőségük - amikor megkapták/elvállalták ezt a posztot, akkor ezt is elfogadták. (Ha valamiben tévedtem, majd kijavítanak, de szerintem nagyjából így lehet körvonalazni a tevékenységüket.)
De elég volt ennyi, megyek aludni. Reggel viszont jövök...
-
Maradjunk annyiban, hogy innen is kitörölte, mert az a dolga. Amikor megláttam azt a hszt-t, sejtettem, hogy nem lesz hosszú életű... (De te sem, ha tovább huzigálod a bajszukat...
)
A kiutálásról, szeret/nem szeret dologról meg lásd egy korábbi hsz-em, most lusta vagyok megkeresni. (Lényege: nincs erről szó.)
-
-
ngabor2
nagyúr
igen, múltja volt. és most már csak múltja, legalábbis itt. de ne akarj belőle is mártírt csinálni, különösen úgy, hogy nem is ismered.
és kérném, hogy a kolombusz-szálat itt fejezzük be.
inkább foglalkozok egy másik sajnálatos tragédia felszámolásával: NINCS ITTHON SÖR!!! elindultam vadászatra, zsenge 20 perc, és leszek.
-
I_Am
veterán
13 figyelmeztetés és az előélete alapján elhamarkodott?
Ne menjünk bele vitába mert most alulmaradnál, ha elővenném a srác múltját. Jogos modba se menjünk, mert nem foglalkozok a témával többet.
Amúgy anno az előző nickjét is én banoltam és örülök, hogy ezt is én tehettem meg.
-
rarri
senior tag
Pedig téged is elkaphatna egy forróvérű lány !
/ ha kiskorú vagy, akkor nem szóltam !
/
werttzui : látom, te szívesen beszélsz róla , és csinálod is.
Azt a nézést ahogy rám néztél a Budapesti bulin, az azért emlékezetes marad számomra. Mint mikor a kígyó bűvöli az egeret.
nyuszika :Huncut nyuszika vagy !
kételkedem . én inkább nem részletezném, mi jut eszembe róla.
-
-
<NewL>
addikt
Óó haggyadmár azokat a wókmen mobilokat.(mind egy rakás ... anyaghasználat a levesbe sincs,ami az Se mellett szól az a kijelző szinmegjelenitése,valamint a kamera) Kinézetre szerintem mind pocsék. vagy nem is csunya hanem olyan túl fiatalos,pulyás.
Ha telefont akarsz venni akkor Nokia! De ezek az újabb nokiáknál szintén nem valami jól lettek eltalálva az anyagok. recsegnek ropognak,meg ezek a lakkozott feketék. újlenyomatgyűjtők.
Nekem soha többet nem kell ilyen lakkos fekete telefon,vagy fém vagy valami bőrutánzatos(pl.:E65)...
A mostani Dia is szedi az újlenyomatot,plusz még mostanában elég stresszes vagyok izzad a kezem...
Holnap meg is hirdetem. esetleg valakit nem érdekelne? /Htc touch Diamond,dokkoló,nagy akksi stb stb/pohár te meg mond meg mire kell a telefon. zenét hallgatni,fényképezni. Mi lenne neked az elsődleges funkciója a telefonálás mellett.
mennyire olcsó ezaz 5140? ez ugye ütésálló? jó lenne a traktorba harmadtelefonnak
-
Algieba
őstag
Ne ess pánikba!
Természetesen biztosan van 0 perces, bontatlan W910 az országban.Szerk.: Mennyi?!? Ez irracionálisan magas ár érte, 46e-52e-ig.
Azért ennyire nem minőségi. Van a családban és 40e-t ezért sosem adnék ki. Ha ennyi szabad pénzem lenne mobilra... hát, akkor valami ultrabrutál masinát vennék.
-
ngabor2
nagyúr
nézd meg a kukac által hivatkozott tartományt, és keresd meg benne magad a hsz-eidet...
a lényeg, hogy vannak szabályok. mindig vannak szabályok, amik általában az adott helyen jelenlevőkre érvényesek. itt is vannak.
az éjszakaiban már megszoktuk, hogy 2-3-4 emberke teleszórja, más nem is nagyon jár oda, amíg kirívó dolog, súlyos alapelvsértés nincs, addig nem zargatjuk.
az on kicsit(?) más. itt meglehetősen sok felhasználó jár, legtöbbjük valamilyen szinten ismeri a többieket, vagy legalábbis több embert belőle. így egy társasági, közvetlen, baráti beszélgetés alakul ki. időnként óhatatlanul beesik 1-1 értelmetlen hsz, de nem egymás után 3-4-5... ugyan attól.
azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy ha valaki nem akar veled beszélni a stílusod és előéleted miatt, akkor nem a másikban kell keresni a hibát.
-
fokukac
nagyúr
És hozzád?
visszanéztem, ezen az oldalon, #12201 és #12294 között a 94 hozzászólásból 23 db volt a tiéd. Ez majdnem 25%-os arány. És ebben benne van az is, hogy majdnem fél napig nem voltál itt.
Ezek közül a legértelmesebb az volt, amikor megpróbáltál tanácsot adni Kolombusznak, hogy hogy kell hangot kiszedni egy avi fájlból.
Az összes többi hozzászólásod értelmetlen volt.
-
-
-
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest