Hirdetés
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
ricsip
üzenetére
Vili, én ezt értem, és nyilván nem is neked szól ez alapvetően. Csak ezt a lopás-kultúrát gyűlölöm már. Az egy külön dolog, hogy ha valaki arra akarja használni a kiskapukat, amire amúgy nem lehetne a túl szigorú vagy hülye szabályozás miatt, ezzel semmi bajom nincs, én is töltöttem már le videót. Nekem azzal van bajom, ha valaki a digitális tartalomért nem fizeti ki az árat megkárosítva azokat, akik ebbe beleteszik a munkát, szívüket lelküket. Én rengeteg utazós youtubert nézek pl, akik tök kevés pénzből élnek és lakóautóznak Európában, nekik tök nagy segítség a megtekintés, mert kb ebből (is) élnek, de ha minden második ember vanceddel nézi, abból ők egy fillért sem látnak és megunják és abbahagyják. Amit meg nyilván nem szeretnék. Ez egy ilyen kölcsönöcs win win szitu. De ez csak egy példa volt. És érted, itt egy korsó sör áráról beszélünk havonta.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- EAFC 26
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- PHILIPS 48OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- Lg 65g5 új 3év garancia 5év panel garancia
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor