- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
klaya86 #96899 üzenetére
Bár nem tudom milyen a régi TV, de szerintem mesénél is előrelépés lesz az OLED -re váltás. Nálunk is főleg az megy a C1 -en. Meg mellette alkalmanként YouTube, film, normál TV adás.
Egyébként én is azt tenném, amir ricsip javasolt. Érdemes tesztelni, megnézni a panelt és egy használati időt is lekérni.
Szerk.:
Itt van például egy jó tesztvideó, de lehet a többiek tudnak jobbat is. Én ezen ellenőriztem mindegyik OLED -et. -
ricsip
addikt
válasz
klaya86 #96899 üzenetére
55 collos, vagy 65 collos méret van, 56-os nincs
Tippre akkor az 55-ösről lehet szó. Ahova befér az 55-ös, és befér a 65-ös is, oda pár hét használat és a wow-érzés elmúlása után sokan a 65-öst vették volna. Nyilván ha nincs ilyen opció és nagyon jóáras az az 55-ös, akkor nincs miről beszélni.Kérdd el a használati idő adatokat, ha van rá 1 mód, abból kiderül mennyit futott eddig, mennyiszer volt kicsi és nagy pixelfrissítős ciklus rajta. Érdemes pár tesztképet kipakolni rá h. milyen a minőség, van-e rajta beégés, halott pixel, lilulás-zöldelés (ez hófehér teljes képen látszik a legjobban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest