- Milyen okostelefont vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Tudja a tököm már hogy 2.5 éve éppen melyik filmet néztem akkor
Az a hatás már jó ideje elmúlt Hogy hunyorognom kelljen a HDR-től, Azóta meg láttam kb. 100 filmet már ,szóval biztos hogy nem a forrás a baj ,hanem a tv vesztett a fény erejéből. Megszokni ezt igazából meg szerintem nem lehet mert ha jön a tv pontján egy magas Fényerő akkor jön. Na majd a következő tv-m ha meglesz (4000nit maxot tud majd) akkor vissza térünk erre a HDR témára
szeretem az oled806-ot de ez a HDR 800-900 nit max, engem már nem tud lenyűgözni. Úgy ahogy az 55” is kicsi már . 42” után az elején még jó volt. Most ugrok ebben is egy hatalmasat. Új korában jobb volt de igazából akkor se volt olyan hűhó érzés, ahhoz kevés egyszerűen az oled HDR tudása .
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az a hatás már jó ideje elmúlt Hogy hunyorognom kelljen a HDR-től, Azóta meg láttam kb. 100 filmet már ,szóval biztos hogy nem a forrás a baj ,hanem a tv vesztett a fény erejéből. Megszokni ezt igazából meg szerintem nem lehet mert ha jön a tv pontján egy magas Fényerő akkor jön. Na majd a következő tv-m ha meglesz (4000nit maxot tud majd) akkor vissza térünk erre a HDR témára
szeretem az oled806-ot de ez a HDR 800-900 nit max, engem már nem tud lenyűgözni. Úgy ahogy az 55” is kicsi már . 42” után az elején még jó volt. Most ugrok ebben is egy hatalmasat. Új korában jobb volt de igazából akkor se volt olyan hűhó érzés, ahhoz kevés egyszerűen az oled HDR tudása .