Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bghistvan
senior tag
b. :
tőlük pont a BAR 300-at favorizálom, mint mondtam, tényleg vékonyak a falak, kicsi a szoba, és nincs kedvem vesződni a szomszéd nyannyerrel...... korábban egy 65Q80A QLED volt az oled előtt,ehhez képest annak a hangja sokkal jobb volt, elegendő lenne valamiből azt kipréselni.labeda:
igen, köszi ezt olvastam már 😀Pro Koryak:
az Argon Fenris felé hajlok a 2.0 rendszerek felhozatalában a JBL BAR 300 mellett, és valahogy azt gondolom, ha a tv hangbeállításainál azt az opciót választanám, hogy a tv használja a saját hangszóróit is az optikaival együtt, talán jobb lenne a filmtartalmak esetében, zenére meg szinte biztos jobb lenne mint a BAR (szerintem)Vhiktor:
kíváncsian várom majd a tesztet, bár az LG soundbarjai elég gyengén muzsikálnak az eddigi felhasználói beszámolók alapján, legalábbis javarészt negatív véleményekkel találkoztam.
Az Edifier 2.0 rendszereknek jobban utána nézve is az S360 végül nem lenne rossz, de érdekes, hogy sokan emlegetik az alap "fehér zajt"...... a másik pedig, hogy nincs rajtuk HDMI ARC..... ezért is az Argon a befutó eddig, jövő héten be is ugrok a Denonba vagy az ExtremeAudioba, nagyon kíváncsi vagyok rá 😀hunspikey:
szia
*pedig próbáltam utalni arra finoman, hogy csak a tv hangját szeretném "feljavítani" 😀
az általam felsorolt 4 eszköz árfekvése igen távol áll a te általad használt specifikációtól🤭, persze kétségtelen, hogy ég és föld, de a lakás és vele járó külső együtthatók sem engedik meg azt, hogy elszalad jon velem a ló(elég megterhelő lenne még egy hobbi)pn4hvq:
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nintendo Switch
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Büszke apukák és anyukák topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor