Hirdetés
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyppo!
aktív tag
válasz
undercover
üzenetére
[link] ez lett korábban beszúrva, mint állvány
-
Bandi79
aktív tag
Sziasztok !
LG G3 77 coloshoz hol tudok gyári talpat venni ? LG Webáruházban nem találok, netes kereséseim se vezettek eddig sikerre.
Előre is köszönöm ! -
wiggen123
senior tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Én még nem találtam olyat amit ne támogatna a Samsung, de nem is kerestem kemény fejűen

Itt a manual s90c-hez. 192.oldalon a lista milyen codec, formátum támogatott. Egy hibája van, hogy nincs normális video lejátszó, dlna van, vagy emby talán servioo, ezekkel kell barátkozni, ha a belső lejátszót akarod használni. Én megtartottam FHD-ig a raspberry pi3-amat, csak 4k-hoz használom a tv belsőjét. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Igen utána való héten
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Nagy különbség van a 2 tv között. Van tesztem a g3-ról youtubeon, nemsokára felkerul a c3 teszt is.
Ha van rá keret akkor egyértelműen a G3. -
undercover
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Valakinek ötlete az örök kérdésre, hogy LG G3 vagy C3?

Ár/érték arányban nem egyértelmű nekem.
Próbáltam teszteket olvasni pl. https://www.whathifi.com/features/lg-oled-g3-vs-c3
Valahol azt írják nem feltétlenül éri meg... Valahol azt írják a G3-nak rosszabb a hangzása mint a C3-nak ilyenekre gondolok.
A kekttő között árban olyan 150 ezer van. Nem véges a költségvetésem és nem tudom úgymond kihasználnám-e a G3-at.
-
Malfroy
aktív tag
Nemrég találkoztam egy legendás régi plazmatv-vel, na annak is jó hangja volt mai gyári hangszórókhoz képest. mióta a sok milliós stereo hangfalrendszerem optikán összekötöttem tv-hez, kicsit átírta az élmény faktort, hogy így is lehet filmezni,hogy a szoba eggyé válik a filmmel konkrétan. Ezután már minden tv gyári hangszóróvá meg soundbar ilyen doboz hangú,dinamikátlan,erőtlen,hatástalan., dehát ennyiért legyen is jó a highend hifi.
-
PROHARDVER!
Az egymás piszkálását kérlek fejezzétek be! Ne kelljen már egyszerre 27 hozzászólást törölni, ami csak arról szól, hogy kinek mi a véleménye a másikról. Kérlek titeket maradjatok a topik témájánál, és ne egymással foglalkozzatok!
-
hyppo!
aktív tag
A korábbi samsungos qd oled-es negatív kirohanás után csak találtam egy negatív tulajdonságot wifi6 hiánya.
És a hangja, de ezt a szerelő is megmondta, hogy ez üzleti fogás. Soundbar értelmetlen lenne , ha egy drága tv nek jó lenne a hangja.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Szerintem próbáld neg áramtalanítani 2 percig és nézd meg újra, esetleg milyen fw van rajta.
-
Sasi001
őstag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Szerintem már megfelelő mindegyiknek a belső lejátszója. Vezetékkel vagy wifivel használod? Ha wifivel akkor próbáld meg vezetéken így azért kiszűrhető, hogy hol a gond.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Sasi001
üzenetére
450k s tv nem jatsza le csak a fele tartalmat az alapbol megerdemelne egy kukát, főleg h külső appokat is minimalizalva tamogat. De h a 2 evvel korabbi B-m ami eddig azt is siman vitte amit a benti nem, meghulyul, na az mar kezdi kicsinalni az idegrendszerem.
A samsungnal vannak ilyen problemak? Vagy barmilyen mas gyartonal? Mert ha nem, siman kivagom mindket oledet a francba.
-
-
Sasi001
őstag
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
Nem tudom a 2022 -es évjárat milyen volt. 2021 -ben például az LG -nél még eléggé tükrös volt a TV.
Szerintem 2023 -ban már jobb lett a helyzet LG -nél és Samsung -nál is. Samsung talán egy fokkal jobb volt e tekintetben, de fene se tudja már... Amikor én néztem ezzel a részével pont keveset foglalkoztam.
Nálam mondjuk annyira nem lényeges, mert úgy vannak elhelyezve a TV -k és amúgy is az enyhe "szórt fényt" szeretem több helyről.
Ettől függetlenül tényleg nagy dobás lenne ez a "matt" felület. Csak egyelőre nem tudom elképzelni, hogy ez lemondások nélkül működik.
-
Sasi001
őstag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Nem a nas lesz a gond szerintem. Próbáld meg egy külső lejátszóval. C1-nél anno nekem is sokat kellett várni, nem akart indulni, kilépni újrakezdeni stb. Szintén nas plusz Appletv4k Infuse app mindent visz nincs vele probléma.
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
A haloszobai C11Oledem eddig nagyon finnyas volt a belso lejatszojaval a NASon levo tartalmakra ellentetben a nappaliban levo ket szeriaval korabbi B9emmel, ami mindent. Most utobbi is kezd megmarhulni, nem ismeri fel a fajlt stb..A Nason kezdjek valamit vagy ezt vagjam a kukaba? (Vagy mind2ot) vicc az egesz..
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
Remélhetőleg a QD panel jobb lett, mint a többi amit használnak. Ez majd idővel kiderül, mert elsősorban a tartósságra gondolok. Ahhoz meg azért kell a felhasználói tapasztalat. Nem egy-két év alapján.
Illetve továbbra is kíváncsi leszek az új bevonatra, illetve az AI -ra is. Főleg az előbbire, mert az is nagy dobás lehet, ha tényleg normálisan meg tudják oldani. Gondolok itt a bevonat tartósságára és arra is, hogy romlik -e valamennyire a felhasználói élmény.
-
válasz
Malfroy
üzenetére
“az új 65" panasonic, g4, oled909 stb stb ami mind jobb nála.”
Ha már szakmai fórum meg tények és objektivitás akkor ezeket a tv-ket te már tesztelted, hogy így ki tudod jelenteni, hogy jobbak lesznek majd a samsungnál mikor még meg sem jelentek?(Nem, nem samsungom van, mielőtt jönne a riposzt.)
-
Malfroy
aktív tag
-
Sasi001
őstag
válasz
Malfroy
üzenetére
Pont ez az, hogy nem vagy objektív. Nem igazán látom azt a sok gyengeséget. Lg-ről váltottam samsung-ra, egy éven belül 2panel csere utánna csereutalvány. Samunál semmi problémám nem volt a példának okáért. Én is felsoroltam az Lg hibáit az szerinted jó? Van amiben ez jobb van amiben az de hogy gyenge teljesítmény meg hasonlók hááát. Hibának inkább az általam felsoroltakat tartanám.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
Pedig pont arról van szó, hogy ez egy kategória. Ezért azonos az árazása is. Az, hogy milyen előnye van az OLED -nek vagy éppen a Mini LED -nek az egészen más téma. Mert jelenleg mindegyiknek van és természetesen a felhasználás sem mindegy.
Egyébként én Samsung -ot IS használok. Szóval nem köpködésből írom.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Jó most Samsungod van,nyilván véded. Én általánosságban beszéltem, ezeket amit irtam a gyenge teljesitményét a két szememmel tapasztaltam, szóval tény, hiába irod hogy hülyeség. Én nem harcolok a samsung ellen, se érte, tények lettek felsorakoztatva az új vásárlók számára esetlegesen. Nekem teljesen mind1 ki mit vesz, de egy "szakmai" forumban,legyünk már objektivek,és széleskörben vizsgálni egy dolgot, az a minimum. nem csak a fényerő és gari létezik egy tv minősitésekor,van mellette még 15 adottség kb...A személyeskedést meg jobb ha most befejeznéd,én nem minősitettelek, tudomásom szerint legutóbb ezért büntit kaptatok,nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Viccet félretéve kiváncsi lennék, hogy mire jutott. Remélem jelzi majd. Legalább látnánk a Samu hozzáállását bár ez kimeríti szerintem a garanciát, kivéve ha gyári hibás volt a bevonat.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)