- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
No para. A google nem fogja emiatt lerágni a 10 körmét. Ha majd megunják bezárják a kiskaput és jónapot.
A microsoftnál is ez megy vagy ment (ezt nem tudom,már nem követem) Számtalanszor elsütöttük a 300ft -os gamepass akciót , meg a máshol veszek töredék áron live gold történetet.
Söt extra volt higy máshol veszek goldot , amennyit csak lehet és arra ráhúzom a 300ft-os gamepass-t amit 1:1 arányban ultimate game passra konvertál a rendszerük
Egyébkent szerintem a google és pl. a microsoft tökéletesen monitorozza ezt a kis okoskodást és eldöntik ,hogy vannak jobban a pénzüknél. Ha nyitva van a kiskapu vagy ha zárva.
@TechN7Ne
Én megértem ,hogy mindenkinek a választott márkája a világon a legjobb. (Tagja voltam régen egy VW passat csoportnak. Ott ember embernek farkasa volt. Csak az autó ez meg tv, de a légyeg ugyanaz)
Szerintem ez ilyen belső tudat alatti megnyugvás vagy ilyesmi. Főleg ha még foggal,körömmel azt védi amit választott.
Egy pszihomókus biztos jobban el tudná ezt a jelenséget magyarázni.Viszont őszintén szólva , a fóliázott régifajta sokgombos sony távirányító fotója nálam ezt durván megkoronázta.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor