Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• boborján2

senior tag

válasz b. #92924 üzenetére

No para. A google nem fogja emiatt lerágni a 10 körmét. Ha majd megunják bezárják a kiskaput és jónapot.
    A microsoftnál is ez megy vagy ment (ezt nem tudom,már nem követem) Számtalanszor elsütöttük a 300ft -os gamepass akciót , meg a máshol veszek töredék áron live gold történetet.
    Söt extra volt higy máshol veszek goldot , amennyit csak lehet és arra ráhúzom a 300ft-os gamepass-t amit 1:1 arányban ultimate game passra konvertál a rendszerük :)

Egyébkent szerintem a google és pl. a microsoft tökéletesen monitorozza ezt a kis okoskodást és eldöntik ,hogy vannak jobban a pénzüknél. Ha nyitva van a kiskapu vagy ha zárva.

@TechN7Ne

Én megértem ,hogy mindenkinek a választott márkája a világon a legjobb. (Tagja voltam régen egy VW passat csoportnak. Ott ember embernek farkasa volt. Csak az autó ez meg tv, de a légyeg ugyanaz)
    Szerintem ez ilyen belső tudat alatti megnyugvás vagy ilyesmi. Főleg ha még foggal,körömmel azt védi amit választott.
    Egy pszihomókus biztos jobban el tudná ezt a jelenséget magyarázni.

Viszont őszintén szólva , a fóliázott régifajta sokgombos sony távirányító fotója nálam ezt durván megkoronázta. :K

Új hozzászólás Aktív témák