Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sántha Lajos
aktív tag
Köszi a választ , nekem is Philips tv-m van , 1 éve vettem .Én most azt néztem meg hogy rádugtam a hdd-t a tv-re vártam fél órát , és indítottam filmeket . A beépített lejátszónál sajnos voltak akadások , de a Kodi-nál minden zökkenőmentesen ment . Lehet hogy csak én voltam úgymond türelmetlen , mert tv-re rádugtam eddig a hdd-t rögtön indítanám a filmet , és a Kodi-n is voltak megakadások . Viszont most hogy vártam kb. fél órát minden tökéletes volt . Nem igazán tudom hogy működik ez , gondolom be kell töltődnie a file-oknak , de ebből én nem látok semmit , csak azt hogy érdemes várnom valamennyit utána már stabil a kodi . Én hamarosan veszek egy hdd-t vagy ssd-t (1 terra). Na most a mostani hdd-n vannak dokumentumok , képek , saját videók (telefonal készített)zenék , szóval elég sok fajta cucc . Viszont amit veszek majd azon CSAK filmek lesznek , lehet hogy ez is számít , nem tudom . Ez a Xiaomi TV Box S ha tényleg tudja , azt amit írnak róla , nem pénz érte bőven megéri . De basszus van már annyi ketyerém hogy be se tudnám dugni , tele van a hosszabbító .
na sebaj , ez már az én problémám , csak akkor veszek ilyen cuccot ha muszáj lesz .
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
na sebaj , ez már az én problémám , csak akkor veszek ilyen cuccot ha muszáj lesz .
Vhiktor