- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
Sántha Lajos #110981 üzenetére
Igen a P8 DV nem támogatott már mp4-ből.
innen látod hogy P8 egy anyag: Profile 8.1, dvhe.08.06A Last Knight azért ment HDR-ben mert mkv formában van a film. Az LG mkv-ból csak a HDR-t tudja. Ha mindenképp DV-ben akarsz egy P8 anyagot nézni akkor át kell muxolni TS formába ezzel: [link]
Ui.: Szerintem nem ér annyit az egész Dolby Vision hogy foglalkozz vele. Tölts le ezekből mkv-t és HDR-ben menni fog.
Kivétel a P5 DV mkv mert az nem tartalmaz HDR sávot, így zöldes lilás lesz a kép..azt mindenképp muxolni kell, főleg ha médialejátszót nem akarsz a tv-hez
-
RockCNC
őstag
válasz
Sántha Lajos #110981 üzenetére
Már töbször volt erről szó, a profile 8-at nem támogatja a webos 24-en már az LG, csak ha át lesz konvertálva TS-be.
(Szerintem be kéne rakni az összefoglalóba is) -
sony89
tag
válasz
Sántha Lajos #94951 üzenetére
Egyelőre nem nem találtam erre megoldást!
Ezt pontosabban hogy érted? (Ha jól emlékszem úgy mondta , hogy ha más forrással kapcsolja ki az erősítőt (mint amit néz) akkor nem kapcsol vissza magától .)
-
válasz
Sántha Lajos #90233 üzenetére
Igen, a gyári lejátszó nem igazán naprakész kodekek terén,de szerencsére az Android felület miatt szinte határtalan lehetőségeid vannak.
Kodi jó kiindullási pont,de ha van PC-d vagy NAS akkor Plex is felmegy a Philipsre és mindent lejátszik neked. Mindeképpen javaslom amit írtál, egy gyors SSD vagy HDD-t sokat tud segíteni és nem tudom mennyire vagy otthon ezekben de Kodi azért igényli a jó beállítást, lehet csak ott van problémád, van neki különj topikja javaslom nézz be oda. Plexnél én is tudok segíteni, nyugodtan írj rám priviben ha az mellett döntesz. Én előfizettem rá az az igazi.
Plexet nagyon szeretem.
Philipsnél nincs gond a támogatással. HDR10+ is szépen megy, ha van Prime előfizetésed, ott vannak ilyen anyagok .
Ez tényleg igényektől függ. Nekem a hang elég fontos, van egy viszonylag jó rendszerem és sokféle erősítő fordul meg a kezem között amin nem mindíg van eARC támogatás.
Sajnos Philipsen még mindíg előfordul eARC-on át a hangkimaradás,ha erősítőt használsz mellé például ezért is jó a külső lejátszó.
Abszolút egyetértek blakey szempontjával a külső lejátszórol. -
válasz
Sántha Lajos #90174 üzenetére
ha nem kell USB , akkor [Amazon Fire TV Stick 4K Max]
ha kell USB akkor [Amazon Fire TV Cube (3rd Gen)]
ÉN Nvidia Shield pro-t használok. van még az Apple Tv és a Xiaomi TV Box S 2nd [link]
ezek mind messze olcsóbbak 150 ezer forinttól. Az ember nincs kiszolgáltava egy Tv gyártónak sem.
Én Philipset hazsnálok minet lejátszik szinte és mindent támogat, mégis ott maradt mellette a Shiled. Ha mégis beütne a gond akkor nem kell ezen aggódnom, mit veszek vagy mit nézek, ráadául a külső lejátszó nem igényel eARC támogatású AVR-t a jó minőségű hang átviteléhez egy erősitő mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Wharfedale WH 20 bipolár surround hangfalpár
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55LS03RA) 140CM 4K Q-LED FRAME SMART ! PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest