- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
1. Ha fontos a DTS, akkor legyen mellé valami érdemesnek nevezhető hangrendszer.
2. Ha van ilyen, akkor nem kérdés, hogy meg fog szólalni a DTS.
3. Ha nem tudok tévén DTS hangot "élvezni", akkor előtte megnézem a ..rrent infójában, hogy milyen hangot tartalmaz. Ez mindösszesen egy kattintás. Ha ez nem fér bele valakinek, az nyugodtan a kardjába is dőlhet felőlem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
4. Azt írod, hogy "ha megvan az anyag". Ha megvan az anyag, nem figyelt. Ennyi. Ez sem a tévé hibája. Én biztosan nem választanék amiatt másik tévét, csak mert nem kezeli a DTS hangsávot, inkább odafigyelnék, mit kölcsönzök ki a virágboltból. Én meg így gondolom és nem fogsz tudni meggyőzni, hogy DTS nélkül nincs élet és az a tévé, amelyik nem kezeli a DTS-t az szemétrevaló hulladék.....csak mert nem eléggé alapos a gazdája.
5. Ha igényes vagyok a "jó minőségre" és kell a DTS, legalább annyira, hogy szóljon, akkor kell egy külső lejátszó, amin be tudod állítani a DTS konverziót sztereóra. Én is így teszek évek óta. Tudniillik a NODE nem fogad sokcsatornás hangot, aztán mégis szól nálam a DTS LPCM sztereóban. Nem éretm, miért nem fektet valaki némi-minimális figyelmet arra, hogy olyan anyagot nézzen/hallgasson, ami kompatibilis a rendszerével. Nem a tévé a hibás elsősorban, mert mikor megvette is tudta mit vesz. Én meg így gondolom. Emiatt nem kéne telesírni a fórumokat szerintem.Részemről nincs több mondanivalóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor