- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
1. Ha fontos a DTS, akkor legyen mellé valami érdemesnek nevezhető hangrendszer.
2. Ha van ilyen, akkor nem kérdés, hogy meg fog szólalni a DTS.
3. Ha nem tudok tévén DTS hangot "élvezni", akkor előtte megnézem a ..rrent infójában, hogy milyen hangot tartalmaz. Ez mindösszesen egy kattintás. Ha ez nem fér bele valakinek, az nyugodtan a kardjába is dőlhet felőlem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
4. Azt írod, hogy "ha megvan az anyag". Ha megvan az anyag, nem figyelt. Ennyi. Ez sem a tévé hibája. Én biztosan nem választanék amiatt másik tévét, csak mert nem kezeli a DTS hangsávot, inkább odafigyelnék, mit kölcsönzök ki a virágboltból. Én meg így gondolom és nem fogsz tudni meggyőzni, hogy DTS nélkül nincs élet és az a tévé, amelyik nem kezeli a DTS-t az szemétrevaló hulladék.....csak mert nem eléggé alapos a gazdája.
5. Ha igényes vagyok a "jó minőségre" és kell a DTS, legalább annyira, hogy szóljon, akkor kell egy külső lejátszó, amin be tudod állítani a DTS konverziót sztereóra. Én is így teszek évek óta. Tudniillik a NODE nem fogad sokcsatornás hangot, aztán mégis szól nálam a DTS LPCM sztereóban. Nem éretm, miért nem fektet valaki némi-minimális figyelmet arra, hogy olyan anyagot nézzen/hallgasson, ami kompatibilis a rendszerével. Nem a tévé a hibás elsősorban, mert mikor megvette is tudta mit vesz. Én meg így gondolom. Emiatt nem kéne telesírni a fórumokat szerintem.Részemről nincs több mondanivalóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor