- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digidroid
aktív tag
válasz
alaves
üzenetére
Sziasztok!
alves
Köszönöm a választ, akkor lehet még várok egy kicsit, nagy általánosságban nem venni észre semmit abból a távból ahonnan nézem, csak akkor ha homogénebb zöld/kék szín jelenik meg (ég, fű stb.) piros/fehér színeknél egyenlőre csak három légypiszoknyi folt látható.
Meg ebben a nagy melegben amúgy sincs kedvem lebontani a fél szobát, plusz, ha a szerelő nem veszi le a cipőjét még a szőnyegeket is szedhetem fel (Bp belváros, tiszta kutyapiszok itt minden).
Ez a 2 év meg jó, mert nekem, és ahogy olvastam itt másnak is pont 2 év után jött ki ez a probléma, mondjuk ha a WBE evo kijelzőt nem érinti akkor mindegy.Calogero
Ha jól tudom gyártási hiba esetén garancia időn túl is biztosítani kell a javítást.Más:
Manapság, hogy szokás analóg bemenettel rendelkező hangfalat a tv-re kötni,ahogy látom csak optikai hangkimenet van mindenhol, RCA/3.5mm jack már sehol sincs. Esetleg valami ilyesmit szoktatok használni, vagy csak én vagyok ilyen maradi, hogy nem a beépített hangszóró, soundbar-al akarok filmet nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor