- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
Digidroid #87117 üzenetére
Fő alkatrész (pl. kijelző) vonatkozásában 2 év indul újra. A gyári garancia lejártáig van időd, Te tudod hogy mikor jelzed, én biztos rögvest cseréltetném. LG oldalon reg. utána hiba leírás, hiba- és hátoldali címke fotók (vagy telefonon jelzed és akkor ezeket a területi szervizes fogja kérni miután felhívott pár órán belül). Csere otthonodban kb. 3-10 nap.
Továbbá a C1-et úgy tervezték, hogy egyaránt fogadja a WBC és WBE kijelzőket is. -
so_ha
senior tag
válasz
Digidroid #59865 üzenetére
"lényegi eltérésről a LG OLED55CX3LA és az LG OLED55C11LB modellek között"
Hivatalosan csak az idei "G" modellekben van az új Evo panel, de a szakértő youtuberek szerint az idei "C" sorozat is ugyan azt kapta. Miután most csak 430e az 55C1 ára így inkább azt választanám (a kifutó 55CX rövid ideig volt 354e, mert jellemezően 380-400e körül érhető el). -
katsi
tag
válasz
Digidroid #59823 üzenetére
Szia,
pont a napokban vettem egy SONY BRAVIA KE-55A8B-t. Eddig meg vagyok vele elégedve, főleg amikor elindítottam rajta PS4-en a God of Wart, te úristen, azok a színek és mozgás.. Performance módban futtatom ezt a játékot, nekem többet ér, ha valami "csak" fullHD-ben fut, de közelíti a 60 FPS-t. Jobb az élmény, folyik a gameplay, jobban is játszom úgy.
Sajnos nem tudtam összehasonlítani a CX-szel, de előtte feltúrtam a youtube mélyét is összehasonlító tesztekért, valamint itt is kérdeztem. Filmek alatt is, LED LCD-ről váltva (LG 32LB650B 3D TV) elképesztő képe van. Az android rendszerre simán települt a HBO GO, Spotify, a hangvezérlés még magyarul is szuper.
Legyen segítséged, ha ilyet veszel, mert a doboz valami 35 kiló és talpak nélkül a TV sem sokkal könnyebb. 400-ra volt leakciózva, ennyiért jó vételnek tűnt. -
mrThomi
addikt
válasz
Digidroid #59823 üzenetére
Igaz választ nem kapok egy napja de vettem egy B1-et és tökéletesen elégedett vagyok vele. Panel tökéletes, semmi hiba. Én tavalyit mar nem vennék mert egy jó leárazas után kb egy árban lesznek így én mindenkepp a 2021-es oledet ajánlanám. B1,C1 egyébként ugyan azt a panelt kapta de van köztük 250€ különbség. Igaz nem otthon de külföldön 999€-ért vettem egy 55B1-et, szerintem ár érték arányban kiváló. Bár az is igaz hogy az idei oledek kb 200€-val olcsóbbal jelentek meg mint a tavalyiak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- FIIO BTR3K bluetooth fejhallgató erősítő DAC
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- HyperX SoloCast gaming USB mikrofon
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged