- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Panelcsere után az tűnt fel néhány nap használat után, hogy kicsit melegebb felé ment el a fehéregyensúly, ezért warm2-ről warm1-re tettem a beállításokban. Fényerősségben nem volt semmi szembetűnő változás csak azután, hogy tegnap kikapcsoltam a TPC-t (GSR-t hagytam).
Még véletlenül sem szeretnék vitát generálni ebből, csak azért hoztam fel, mert nagyon szembe tűnő volt a változás (legalábbis én így érzékeltem), de abszolút lehetséges, hogy ez csak egy egyedi eset. Volt egy fw update múlt héten, akár az is hozhatott valami változást, amiről még nem volt tapasztalat. Vagy ahogy írtátok is, hogy az OLED változik idővel, lehet csak ez miatt jött ez elő és véletlen egybeesés a TPC-vel!
Mindenkinek köszi, aki hozzászólt a témához!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Metal topik
- Google Pixel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor