Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
SDR-hoz bőven sok a 18, nekem is annyi van most.

Nekem is kellemetlen is volt napig plazma után a 16-18
De kísérletképp fix 100nit-re húztam OFF-olt ABL-el a PDP-n megszokott 90+ABL helyett. Részben sikerült megszokni, viszont most szinte mindig világít a lámpa a szobában, amit plazmával csak ritkán kapcsoltam fel (ahhoz egy kis beszűrődő napfény is elég volt a falakra).Mondjuk HDR játékhoz (fény/kontraszt 100/100) mindenképp le kell nyomni a lámpát, az már zavaróan sötét dinamikus kontraszt nélkül sok jelenetben, mert olyankor 10000nit a metradata , amivel túl agresszív az LG-nél a roll-off.
A dinamikus kontraszt első ránézésre megoldja, viszont a színhelyességet hazavágja, főleg High-on, pedig addig kéne tolni, hogy normális legyen fényerő szempontból. -> Nem tudom, hogy ezt miként éli meg az, aki 20 feletti OLED Fénnyel tolja az SDR-t, mert max 10-es OLED fényű SDR-nak felel meg a 100-as HDR-ben az SDR tartomány.
Fogalmam sincs mit akart ezzel az LG, mert úgysem a sötét jelenetektől fog beégni HDR módban, a csúcsfény pedig most is elérhető a világos foltoknak, amik IR-t tudnak okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor