Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy óra, két rendszer
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Adott egy LG OLED A1, amin HDMI ARC-on keresztül szerettem volna kitenni a hangot egy Pioneer VSX-322 erősítőre, minden beállítást bekapcsoltam, ahogy kell, működik is a kommunikáció köztük, egyszerre be és kikapcsolnak, viszont a hang csak kb. fél - egy másodpercig szól az erősítőn keresztül, majd átvált a TV hangszórójára ahol kb. 10 másodpercig szól, majd újra az erősítőn kb. fél másodpercig, és így tovább a végtelenségig.
Több kábellel is próbáltam mindegyikkel ez volt a helyzet, a TV-t alapbeállításra tettem többször is, ez se segített.
Ha az erősítőbe van dugva a médialejátszó, akkor jó minden, csak az erősítő még csak fullhd-s, tehát nem így szeretném használni, hanem úgy, hogy a médialejátszó a TV-be van dugva.
Ugyanez a konfig, ugyanolyan HDMI kábellel egy régi Samsung és egy új Samsung QLED TV-vel is jól működik, tehát szerintem valamit az LG rontott el a HDMI kezelés során.
Működik ez a kombináció valakinek jól LG OLED-en?
(Nézegettem külföldi fórumokat, ott is írják, hogy valami nem stimmel a HDMI ARC-al, de megoldást még nem találtam rá.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Microsoft Edge
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vírusirtó topic
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Honor Magic V2 - origami
- Apple asztali gépek
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor