- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Adott egy LG OLED A1, amin HDMI ARC-on keresztül szerettem volna kitenni a hangot egy Pioneer VSX-322 erősítőre, minden beállítást bekapcsoltam, ahogy kell, működik is a kommunikáció köztük, egyszerre be és kikapcsolnak, viszont a hang csak kb. fél - egy másodpercig szól az erősítőn keresztül, majd átvált a TV hangszórójára ahol kb. 10 másodpercig szól, majd újra az erősítőn kb. fél másodpercig, és így tovább a végtelenségig.
Több kábellel is próbáltam mindegyikkel ez volt a helyzet, a TV-t alapbeállításra tettem többször is, ez se segített.
Ha az erősítőbe van dugva a médialejátszó, akkor jó minden, csak az erősítő még csak fullhd-s, tehát nem így szeretném használni, hanem úgy, hogy a médialejátszó a TV-be van dugva.
Ugyanez a konfig, ugyanolyan HDMI kábellel egy régi Samsung és egy új Samsung QLED TV-vel is jól működik, tehát szerintem valamit az LG rontott el a HDMI kezelés során.
Működik ez a kombináció valakinek jól LG OLED-en?
(Nézegettem külföldi fórumokat, ott is írják, hogy valami nem stimmel a HDMI ARC-al, de megoldást még nem találtam rá.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED C1 55"
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor