Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kzkz

őstag

Sziasztok!

Adott egy LG OLED A1, amin HDMI ARC-on keresztül szerettem volna kitenni a hangot egy Pioneer VSX-322 erősítőre, minden beállítást bekapcsoltam, ahogy kell, működik is a kommunikáció köztük, egyszerre be és kikapcsolnak, viszont a hang csak kb. fél - egy másodpercig szól az erősítőn keresztül, majd átvált a TV hangszórójára ahol kb. 10 másodpercig szól, majd újra az erősítőn kb. fél másodpercig, és így tovább a végtelenségig.

Több kábellel is próbáltam mindegyikkel ez volt a helyzet, a TV-t alapbeállításra tettem többször is, ez se segített.

Ha az erősítőbe van dugva a médialejátszó, akkor jó minden, csak az erősítő még csak fullhd-s, tehát nem így szeretném használni, hanem úgy, hogy a médialejátszó a TV-be van dugva.

Ugyanez a konfig, ugyanolyan HDMI kábellel egy régi Samsung és egy új Samsung QLED TV-vel is jól működik, tehát szerintem valamit az LG rontott el a HDMI kezelés során.

Működik ez a kombináció valakinek jól LG OLED-en?
    (Nézegettem külföldi fórumokat, ott is írják, hogy valami nem stimmel a HDMI ARC-al, de megoldást még nem találtam rá.)

Új hozzászólás Aktív témák